Serhatkocak000
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bir Hafta Önce Awox marka K5500rst televizyonu satın aldık televizyonda wifi özelliği mevcut fakat şöyle bir sıkıntı var (aldığımız ilk iki gün yoktu sonradan servis gelip televizyonun bir sorununu çözmek için fabrika ayarlarına döndürdüğünde başladı) televizyonu evin internetine bağladığımız anda evdeki tüm internet bağlantısı kopuyor yani modemin tüm ışıkları yanıyor ama televizyon telefon gibi cihazlara wifiden internet gelmiyor pcye lan kablosundan gelmiyor televizyonun wifi bağlantısını kapatınca düzeliyor
ben televizyondan bir sıkıntı olduğunu düşünüp telefonumdan internet paylaşımını açarak telefonumun internetine bağlandım bir sıkıntı olmadı sadece modeme bağlanınca ortaya çıkıyor internette çok aradım ama bir çözüm yolu bulamadım servisi arıyorum gelmiyorlar interneti arıyorum hat düşüyor (turknet) yardımcı olursanız sevinirim
ben televizyondan bir sıkıntı olduğunu düşünüp telefonumdan internet paylaşımını açarak telefonumun internetine bağlandım bir sıkıntı olmadı sadece modeme bağlanınca ortaya çıkıyor internette çok aradım ama bir çözüm yolu bulamadım servisi arıyorum gelmiyorlar interneti arıyorum hat düşüyor (turknet) yardımcı olursanız sevinirim