Teleservice

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar cihazımı bikaç probleminden dolayı maltepe teleservice kendim kargolayıp gönderdim 18.02.2013 tarihinde ellerine ulaşmış paket fakat siteden sorgulama yaptığım zaman hala göremiyorum cihazı acaba kayda geçmeleri kaç gün sürüyor.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
daha yeni ulaşmış çok sürmez sisteme girmeleri

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
teleservice aradım çıkan kişi kim teslim almış cihazı dedi ismini söyledim merak etmeyin firmamızın çalışanıdır kendisi cihazın gerekli işlemleri yapılıp ataşehir e gönderilcek htc ye orası bakıyormuş 4-5 gün içinde girilir sisteme dedi.

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teleservice kasanın sol yandan üretimden kaynaklı eğik olduğu ve ekranda beyaz küçük nokta sebebiyle servise gönderdim servis durumunda şöyle bir yazı var acaba bu nedemek oluyor kasa ve ekran mı değiştirmişler.

Uploaded with ImageShack.us

Bourne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sistemde öyle yazıyorsa sorunlu parça değişmiştir. Şimdi size telefonla beraber bir form gelecek, orada hikaye gibi yaptıkları herşeyi değiştirdikleri parçaları vs. yazarlar. Ama belliki ekran değişmiş, hayırlı olsun.

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sistemde öyle yazıyorsa sorunlu parça değişmiştir. Şimdi size telefonla beraber bir form gelecek, orada hikaye gibi yaptıkları herşeyi değiştirdikleri parçaları vs. yazarlar. Ama belliki ekran değişmiş, hayırlı olsun.

Kasanın da değişmesini talep etmiştim çünkü kasa eğikti aldığımda farketmemiştim ama sonradan farkettim peki bu yazıya göre kasa da değişmişmidir acaba..

Bourne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kasanın da değişmesini talep etmiştim çünkü kasa eğikti aldığımda farketmemiştim ama sonradan farkettim peki bu yazıya göre kasa da değişmişmidir acaba..

Ekrandaki noktanın kullanıcı hatası olması mümkün değil. Onu değiştirmişler bu belli. Ama gelen formda tuştaki deform kullanıcı kaynaklıdır falan yazabilir. Ama gönderdiğin resimde parçalar diyor, umarım değişmiştir.
Ayrıca teleservice'i arayıp sorabilirsin, onlar değişen parçaları söyler direk.

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekrandaki noktanın kullanıcı hatası olması mümkün değil. Onu değiştirmişler bu belli. Ama gelen formda tuştaki deform kullanıcı kaynaklıdır falan yazabilir. Ama gönderdiğin resimde parçalar diyor, umarım değişmiştir.
Ayrıca teleservice'i arayıp sorabilirsin, onlar değişen parçaları söyler direk.

kasayıda değiştirmiş olmaları lazım çünkü telefonu alalı 2 ay oldu ve telefonda hiç kozmetik deformasyon yoktu.

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
artık cihaz gelince bakıcam değişmişmi diye :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yazarken genel değilde kasa ve lcd ekran değişmiştir gibi yazsalar daha iyi olcak

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Htcnin face sayfasına yazmış mıydınız gönderecem kaç gün sürer diye?