Telekomda hangi Tarfiyei Kullaniyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben normal bir ev kullaniciyim, ev telefonunu cok cok az kullaniyorum. Su anda standart hat kullaniyorum ama HesapliHatt Tarifesi daha uygun gibime geliyor, karasiz kaldim, sizlerinde fikrini ogreneyim dedim. Telekomun hangi tarifesini kullaniyorsunuz?

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben şimdi baktım. konuşma ücretlerine bir göz gezdir. sabit ücretde 5 ytl kârın oluyor fakat konuşma ücretleri normal hesaba göre biraz daha pahalı

Gorkem

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tek internet için kullanıyorum aramalara kapalı :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Gorkem dedi ki:
tek internet için kullanıyorum aramalara kapalı :D
wuhh yani telefon ücreti ödemeden sadece adsl ücreti ödeyerek hat açtırabiliyor muyuz? öyle bir dava vardı ama sonucu oldu hiç bilmiyorum :S

Gorkem

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yok yaw
telefon açık sabit ücret 11 gelior sanırım

ayretten bide 49 ytl ödüyorum 10 24 sınırsız yani toplam 60 ytl

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
abanoz dedi ki:
ben şimdi baktım. konuşma ücretlerine bir göz gezdir. sabit ücretde 5 ytl kârın oluyor fakat konuşma ücretleri normal hesaba göre biraz daha pahalı

hesaplihatta 5 ytl kar oluyor demi? Onda odedigin sabit ucret karsiligi bedava konusma sureside veriliyor sanirim?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
evet öyle birşey var hemde belli saatlerde ücretsiz görüşmeler falan da var az kullanan birine rahat rahat yeter ;)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bunu konuyu Anket olarak düzenlesen, çok daha iyi olur.

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
cnr dedi ki:
abanoz dedi ki:

hesaplihatta 5 ytl kar oluyor demi? Onda odedigin sabit ucret karsiligi bedava konusma sureside veriliyor sanirim?

evet ayda ortalama 5 ytl karın oluyor bak istersen telekomun sitesine http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=141

bir arkadaşda demiş aramalara kapalı sadece interneti kullanıyorum diye bir açıklarsa çok sevineceğim çünkü bende merak ediyordum bunu

keyloger arkadaşımda demiş ücretsiz konuşuyorsun diye bak istersen aşağıdaki]http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=141[/url]

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Evimde hem standart hem de hesaplı hat tarifeli iki hat var.

Standart hat ile yaptığım 5 liralık görüşme; kıl, tüy vergisiyle birlikte 20 lira geldi.

Diğer hesaplı hatta ise akşam saat 8den sabah 8e kadar (sabah kaça kadar tam hatırlayamadım onu) her ay bedava konuşma hakkınız oluyor. Yaklaşık 2 saat kadar. Sadece şehir içi ve şehirler arası konuşmalarda kullanabiliyorsunuz bu hakkınızı.

Az konuşuyorsan hesaplı hatta geçersin. Sabit ücreti daha düşük.

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
iol dedi ki:
Evimde hem standart hem de hesaplı hat tarifeli iki hat var.

Standart hat ile yaptığım 5 liralık görüşme; kıl, tüy vergisiyle birlikte 20 lira geldi.

Diğer hesaplı hatta ise akşam saat 8den sabah 8e kadar (sabah kaça kadar tam hatırlayamadım onu) her ay bedava konuşma hakkınız oluyor. Yaklaşık 2 saat kadar. Sadece şehir içi ve şehirler arası konuşmalarda kullanabiliyorsunuz bu hakkınızı.

Az konuşuyorsan hesaplı hatta geçersin. Sabit ücreti daha düşük.

saatler degismis 22.00 ile 07.00 arasinda gecerliymis :(

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yine mi değiştirmişler?
Dediğim gibi ama az konuşuyorsan hesaplı hat daha iyi, karşılaştırmasını yaparsın..