Telekom gelip çalışma yaptı, internetim 1mbit

alphnsny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başlıkta yazdığım gibi. Yan binanın yıkılması için gelip telefon kablolarının bağlantısını kestiler binayla. O arada internet gitti, aramadım dsmartı ama 1 gün boyunca gelmedi ve aradım. Bilgileri verdiğim anda halletti. Facebook a girmeye çalıştım, tamamen yüklenmesi 40sn sürdü. Girdim modem arayüzüne. Ulaşılabilir hıza baktım, bakmaz olaydım. 2152kbps yazıyor, aldığım ise 1700kbps. Aradım dedim bu ne, akk aşmışsınız 3mbit e kadar alabilirsiniz dedi. Anlattım bakın ulaşılabilir değerler şunlar, ayın 1 ini bekleyin dedi. Geldi ayın 1'i. Baktım değerler aynı tekrar aradım. Arıza kaydı aldı, 48 saat içinde size döneceğiz dedi. 48 saat geçti dönen yok aradım tekrar arıza kaydı aldı. Haftasonu çalışıyorlarmı bilmiyorum ama, az önce 100kbps arttığı için arayacağım birazdan. Düzeltmezlerse ne yapmalıyım?

Not: bu olaylar olmadan önce 13mbit alıyordum

necati50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha degişik bi olay benm başıma geldi oturdugumuz adresten başka bir adrese taşınmıştık ve nakil talebimin üstünden 3 ay geçmesine rağmen internetimi taşımadılar fakat fatura yansımaya devam ediyordu uzun araştırmalar sonucunda bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu (btk) ya şikayet dilekçesini yolladım ve 3 aydır hiç arayıp sormayan ilgilenmeyen arkadaşlar 3 gün sonra beni aradı ve derhal ilgilenilecegini söylede internetim o hafta baglandı hemen size tavsiyem btk ya bi başvurun derim :rolleyes:

alphnsny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
daha degişik bi olay benm başıma geldi oturdugumuz adresten başka bir adrese taşınmıştık ve nakil talebimin üstünden 3 ay geçmesine rağmen internetimi taşımadılar fakat fatura yansımaya devam ediyordu uzun araştırmalar sonucunda bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu (btk) ya şikayet dilekçesini yolladım ve 3 aydır hiç arayıp sormayan ilgilenmeyen arkadaşlar 3 gün sonra beni aradı ve derhal ilgilenilecegini söylede internetim o hafta baglandı hemen size tavsiyem btk ya bi başvurun derim :rolleyes:

Durum böyle giderse mecbur kalıcam zaten. Bu arada konuyu açtıktan 5dk sonra internet kesildi, şuan geldi dalga geçiyorlar resmen :D