detaylı bir anlatın telefon numarasıyla dogruluma istedimi sizden?yani neye göre banlandıgınızı düşündünüz?arkadaşlar ilk kez telegram a üye olayım dedim ancak numaram banlanmış görünüyor, nasıl olabilir ki daha önce hiç üye bile olmadım ? Ban kaldırmanın bi yolu var mı
yok hocam uygulamayı indirdim ilk kez kayıt olucam, numaramı yazdım ileri dedim ''üzgünüz bu telefon numarası yasaklandı.'' uyarsı verdi.detaylı bir anlatın telefon numarasıyla dogruluma istedimi sizden?yani neye göre banlandıgınızı düşündünüz?
hocam sizden önce o numarayı kim kullandı telegramın kuralları katı acmayabilirler bile destege yazıp numarayı yeni aldıgınızı kanıtlamanız gerekir aksi takdirde hic acılmaz.yok hocam uygulamayı indirdim ilk kez kayıt olucam, numaramı yazdım ileri dedim ''üzgünüz bu telefon numarası yasaklandı.'' uyarsı verdi.
kimse kullanmadı uzun yıllardan beri kendi kullandıgım numara ona şaşırdım bende, bi destek kısmına yazayım bakalım ne diyecekler.hocam sizden önce o numarayı kim kullandı telegramın kuralları katı acmayabilirler bile destege yazıp numarayı yeni aldıgınızı kanıtlamanız gerekir aksi takdirde hic acılmaz.
yazın cünkü onlar bişe yapmadan banlamazla ve kurallar katıdırkimse kullanmadı uzun yıllardan beri kendi kullandıgım numara ona şaşırdım bende, bi destek kısmına yazayım bakalım ne diyecekler.