- Konuyu başlatan
Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Sen anladın kime sana da yok da ayrı ??şekira mı, şakire mi? Şakir'e mi?![]()
Sen anladın kime sana da yok da ayrı ??şekira mı, şakire mi? Şakir'e mi?![]()
salep içiyorum mis gibi, vermem sizeSen anladın kime sana da yok da ayrı ??
Ya biri başka Bi tavsiye vermişti geçen bize neydi ?? kızgın atın mıydı bişeydi ona benzedi??Yapın sonra düzenleyip başka birsey yazın?
Ya biri başka Bi tavsiye vermişti geçen bize neydi ?? kızgın atın mıydı bişeydi ona benzedi??
Arkadaşlar evde kalın dışarıda her şey bir milyör ?Arkadaşlar millet dışarıda bayram kutluyor napıyonuz bu forumda yahu. Gidin gezin tozun eğlenin. Garip adamsınız ya. ?
Ama gps`inizi açık tutun. Kız varsa forumda zaten yoktur biliyorum ama kaçırırlar felan. ???
Gidin gidin profilime sevgilim yazmış. Onunla başbaşa kalmak istiyorum forumda. Yalnız o ve ben romantik dakikalar. ?Arkadaşlar evde kalın dışarıda her şey bir milyör ?
Kardeş sen ne anlatıyon biz anlamıyor ?Gidin gidin profilime sevgilim yazmış. Onunla başbaşa kalmak istiyorum forumda. Yalnız o ve ben romantik dakikalar. ?
Diyom ki gidin bayramınızı kutlayın forumu gps`i felan boşverinKardeş sen ne anlatıyon biz anlamıyor ??
![]()
Senin kafa going to home ??Diyom ki gidin bayramınızı kutlayın forumu gps`i felan boşverinsdshgsdghsd
Ha evet adını söyleyin rahatsız edenin demişti.Ya biri başka Bi tavsiye vermişti geçen bize neydi ?? kızgın atın mıydı bişeydi ona benzedi??
Seni mi rahatsız etmişler. Adını söylede gidip onu yumrukliyicam. Tekme atıcamHa evet adını söyleyin rahatsız edenin demişti.
Hahahahah diyorum bir yerden tanıdık geliyor ???yürü be zaur, kim tutar seni![]()
![]()
Arkadaşlar bu forumda neler oluyor ???zaur utandı ? cicileri bicileri, çapkın zaur kaçırıyor yine keçileri![]()
forumda neden emojilerin yerine dik ve dörtgen görünüyor?Arkadaşlar bu forumda neler oluyor ???
Bunu bana söyleyen ilk kişi degilsin ama nedenini bilmiyorum ?forumda neden emojilerin yerine dik ve dörtgen görünüyor?
Valla bende de aynı sıkıntı var. Cici resimler görünmüyorki abi.forumda neden emojilerin yerine dik ve dörtgen görünüyor?
Şiir yazıyon sanırım.zaur utandı ? cicileri bicileri, çapkın zaur kaçırıyor yine keçileri![]()