Haber Telefonun Konum Özelliği Hayat Kurtardı!!

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Onları çekemiyorum diyorsun kısacası. Doğrudan para babasıyla zengin olanlar olduğu gibi kendi emekleriyle zengin olanlar da var. Şu dünyada çalışmaktan başka yapacak bir şey yok.
Hem öyle hem de baba parasıyla zengin olmuşsa bile bizi niye rahatsız ediyor ben o kısmı anlamıyorum. ?‍♀️

Reaksiyon puanı
4,725
Hem öyle hem de baba parasıyla zengin olmuşsa bile bizi niye rahatsız ediyor ben o kısmı anlamıyorum. ?‍♀️
Hiçkimsenin zenginliği hayatı umurumda değil açıkçası, ama ben 2+1 ev alamıyor bir Fiat araç alamıyor fatura ödeyemiyor buzdolabı dolduramıyor basit ürünleri alamıyorsam ailemle yaşıyorsam 34 yaşımda orada dur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte arkadaşı rahatsız ediyor başkalarının zenginliği.
Bir daha oku derim

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Hiçkimsenin zenginliği hayatı umurumda değil açıkçası, ama ben 2+1 ev alamıyor bir Fiat araç alamıyor fatura ödeyemiyor buzdolabı dolduramıyor basit ürünleri alamıyorsam ailemle yaşıyorsam 34 yaşımda orada dur.

Bir daha oku derim
2 işte birden çalışmayı deneyebilirsin. Alternatif iş kollarını düşünebilirsin ben bir kadın olarak 2 ayrı işte çalışıyorum. Evet ülkenin durumu bu çok da hak veriyorum ama böyle diye de A tamam o zaman diyip kenara çekilmem asıl orada duracaksın ?

Reaksiyon puanı
4,725
2 işte birden çalışmayı deneyebilirsin. Alternatif iş kollarını düşünebilirsin ben bir kadın olarak 2 ayrı işte çalışıyorum. Evet ülkenin durumu bu çok da hak veriyorum ama böyle diye de A tamam o zaman diyip kenara çekilmem asıl orada duracaksın ?
Bence fiyatlar 2019 yılına dönsün en kötü orta yolu bulalım ?

Niye çünkü Elvin zengin ???????
Elvin empatisi yüksek biri tanımadım görmedim kendisini ama öyle hissediyorum kendisini takip ediyorum yazılarını resmi olarak takip etmedim ama edeyim ??

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Bence fiyatlar 2019 yılına dönsün en kötü orta yolu bulalım ?

Elvin empatisi yüksek biri tanımadım görmedim kendisini ama öyle hissediyorum kendisini takip ediyorum yazılarını resmi olarak takip etmedim ama edeyim ??
Resmen dostluk kazandıran bir başlık açmışım gururluyum ???

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Anladım tabii?. Bazıları bunu yaşamadığı için anlamıyor.
Çay kahve falan gönderemiyo muyuz birbirimize sanal ???

Ne kadar paran var söyle hadi. Bak İp adresini bulup baskın yaparım evine. Paralarını sayıp bitirmeden gitmem
Nereye baskın yapıyorsun sen kardeşim hayırdır ? umutlarını söndürüler senin

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Zaurcum sana bir şeyler olmasın :D Şaka bir yana sağlık yerinde olsun, gerisi de bir şekilde geliyor.
eee tabi olmasın tabiii
canım benim güzel canım ciciş canım kalbim beynim yüreğim böbreğim öd taşlarım seviyorum sizi lan