Haber Telefonun Konum Özelliği Hayat Kurtardı!!

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
İlginç olay 26 Aralık günü ABD'de yaşandı. Aracıyla seyir halinde olan bir kadın yolun yaklaşık 60 metre aşagısına yuvarlandı. Ailesinin kendisini bulabilmesi için telefonunun uzaktan konum bildirme özelliğini aktif eden kadın bu şekilde bulundu. Kurtarma ekibi telefonun tam konum bildirmesi üzerine kadını kazanın oldugu noktada buldu ve travma merkezine nakledilmek üzerine ambulansa bindirildi.

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Telefonun konum bulma özelliğinin hayat kurtaracağı aklıma gelmezdi :D Telefondaki özellikler bazen çok işlevsel olabiliyor.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Beni kandıramazsınız. Konumu açık bırakayım gelip evimden paraları mı çalasınız?

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Kardeş bulmak isteyen bulur evini ne anlatıyosun ??
Valla söleme. Bu Forumda moderatör arkadaşım vardı ip adresimden konumumu tam olarak saptadı. İçime bir ürperti girdi o anda.
O böyle arayabiliyorsa FBİ benim her adımımı sayıyor gibime geldi ?

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Haklısınız, bazı kişiler için para çok önemlidir. Evet, para önemlidir fakat hiçbir şey sağlıktan daha önemli değildir.

Reaksiyon puanı
19,111
Aracıyla seyir halinde olan bir kadın yolun yaklaşık 60 metre aşagısına yuvarlandı. Ailesinin kendisini bulabilmesi için telefonunun uzaktan konum bildirme özelliğini aktif eden kadın bu şekilde bulundu.
İlginç. Bazen saçma dediğim özellikler önemli olabiliyor.

Reaksiyon puanı
4,725
Haklısınız, bazı kişiler için para çok önemlidir. Evet, para önemlidir fakat hiçbir şey sağlıktan daha önemli değildir.

Rahat sancısız nefes almak gibisi var mı dostlar ya ??
Zenginler ayakta duramasın aldığı nefes sancılı acı içinde olsun ödeşelim o zaman, sağlıklıysan fakir ol, zenginsen yataktan kalkama.

O zaman bakalım kim sağlığı kim parayı seçecek.

Zira zenginlerde genel manada sağlıklı

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Zenginler ayakta duramasın aldığı nefes sancılı acı içinde olsun ödeşelim o zaman, sağlıklıysan fakir ol, zenginsen yataktan kalkama.

Kardeş ne alakası var? Sağlığın yerinde olmadığı sürece parayı ne yapacaksın? Hepimiz çok mu zenginiz?

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778

Zenginlere ne bu nefret anlamıyorum ??

Reaksiyon puanı
4,725
Kardeş ne alakası var? Sağlığın yerinde olmadığı sürece parayı ne yapacaksın? Hepimiz çok mu zenginiz?
Zenginlerin rahat huzurlu yaşamı.

Beni rahatsız ediyor kardeşim

Sebebini bilmediğim şekilde Rabbim yüklü miktarda para nasip eylemiş dünyaları cennet.

Zenginler sağlığını kaybetsin o zaman, hem sağlıklı olup hem zengin olmaları rahatsız edici
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne olsun istiyorsun ??

??????????
Ne bileyim merak ettim bende ??

Yatağının altından hortlak çıkıyor.
Sarılsın bana o zaman sarılalım kimse sevmiyor hortlağı bari benim vasıtamla mutlu olsun ?

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778

Sebebini bilmediğim şekilde Rabbim yüklü miktarda para nasip eylemiş dünyaları cennet.

Zenginler sağlığını kaybetsin o zaman, hem sağlıklı olup hem zengin olmaları rahatsız edici

Ne bileyim merak ettim bende ??
Ama bu sağlıklı bir duygu degil arkadaşım.. Bir ülkede ne kadar zengin varsa o kadar iş gücü o kadar insan istihdamı vardır hayatı böyle yaşayamayız senden çalmıyorsa sanane bırak zengin olsun sende ol ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Reaksiyon puanı
19,111

Şimdi öncelikle maddi durumum iyi babamın galerisi ve oto yedek parça dükkanı var. Şöyleki annem babam ayrı. Hiç arkadaşım yok yalnızım. Rahat yaşam derken? İleri derece miyop kansızlık ve astımım var. Ne annemle ne Babamla aram iyi değil. 17yıllık hayatımda düzgün diyoloğum bile olmadı. Neresi huzurlu ve rahat?

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Şimdi öncelikle maddi durumum iyi babamın galerisi ve oto yedek parça dükkanı var. Şöyleki annem babam ayrı. Hiç arkadaşım yok yalnızım. Rahat yaşam derken? İleri derece miyop kansızlık ve astımım var. Ne annemle ne Babamla aram iyi değil. 17yıllık hayatımda düzgün diyoloğum bile olmadı. Neresi huzurlu ve rahat?
Parayla saadet olmuyor diyosun yani ?‍♀️ bakın işte olmayabiliyormuş

Reaksiyon puanı
4,725
Üzüldüm Elvin Rabbim şifa versin benzer sorunları bende yaşıyorum merak etme durumum kötü değil ama ailemin poposunda yani at poposunda sinek olarak yaşamak sıktı hepsi bu.

Sıkıldım artık

Ama bu sağlıklı bir duygu degil arkadaşım.. Bir ülkede ne kadar zengin varsa o kadar iş gücü o kadar insan istihdamı vardır hayatı böyle yaşayamayız senden çalmıyorsa sanane bırak zengin olsun sende ol ?‍♀️?‍♀️?‍♀️
Ben zengin olmak istemiyorum ki ailemin poposunda sinek olmayım ev alayım araba alayım, villa Mercedes demiyorum, 2+1 ve Fiat olarak sahibi olayım buzdolabını doldurayım yeter asgari bir yaşam diyelim, ama asgari ücret asgari bir yaşam bile sunmuyor doğru mu?

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Üzüldüm Elvin Rabbim şifa versin benzer sorunları bende yaşıyorum merak etme durumum kötü değil ama ailemin poposunda yani at poposunda sinek olarak yaşamak sıktı hepsi bu.

Sıkıldım artık
Onda hemfikiriz

Sıkıldım artık

Ben zengin olmak istemiyorum ki ailemin poposunda sinek olmayım ev alayım araba alayım, villa Mercedes demiyorum, 2+1 ve Fiat olarak sahibi olayım buzdolabını doldurayım yeter asgari bir yaşam diyelim, ama asgari ücret asgari bir yaşam bile sunmuyor doğru mu?
Bunda hemfikiriz ben en zengin olmak istiyorsun demiyorum ama asgari ücretin yetmemesinin sebebi zenginler degil diyorum ?

Reaksiyon puanı
4,725
Onları çekemiyorum diyorsun kısacası. Doğrudan para babasıyla zengin olanlar olduğu gibi kendi emekleriyle zengin olanlar da var. Şu dünyada çalışmaktan başka yapacak bir şey yok.
Çalıştığın ile ev araba alıp buzdolabını dolduruyorsan faturalarını ödüyorsan şükür, ama bunları yapamıyorsan sıkıntı büyük kardeşim ve bu ülkede bunlar olmuyor