Telefonun ekranının öldüğünü nasıl anlarız ?

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Şimdi kendi telefonumu kullanıyorum problem yok. Fakat sokakta veya kahvede oturur iken arkadaşların telefonlarını görüyoruz illa ki bakıyorum. Benim telefondan daha parlak ve canlı gözüküyor renkler. Benim telefona bakıyorum dış kapının mandalı gibi renkler soluk geliyor. Neden olabilir bu? Amoled yanığı vs de yok. S9 plus telefonun ekranı daha canlı durması gerekmez mi?

Reaksiyon puanı
6,371
Şimdi kendi telefonumu kullanıyorum problem yok. Fakat sokakta veya kahvede oturur iken arkadaşların telefonlarını görüyoruz illa ki bakıyorum. Benim telefondan daha parlak ve canlı gözüküyor renkler. Benim telefona bakıyorum dış kapının mandalı gibi renkler soluk geliyor. Neden olabilir bu? Amoled yanığı vs de yok. S9 plus telefonun ekranı daha canlı durması gerekmez mi
Ayarlardan ekran ayarları ile oynayın derim. Eğer ayarlarda bir sıkıntı yoksa büyük ihtimalle ekranda donanımsal bir sıkıntı vardı.

Reaksiyon puanı
220
ekran parlaklığını düşükde unutmuş olabilirmisin

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Ayarlardan ekran ayarları ile oynayın derim. Eğer ayarlarda bir sıkıntı yoksa büyük ihtimalle ekranda donanımsal bir sıkıntı vardı.
Karanlık mod dan kaynaklı olabilir mi? Sonuçta o telefonlar ile video izlemiyorum. Sadece uzaktan görüyorum. Şimdi karanlık modu devre dışı bıraktım bi şuan ki parlaklık fazla geldi.

Reaksiyon puanı
6,371
Karanlık mod dan kaynaklı olabilir mi? Sonuçta o telefonlar ile video izlemiyorum. Sadece uzaktan görüyorum. Şimdi karanlık modu devre dışı bıraktım bi şuan ki parlaklık fazla geldi.
S9 plus'ın ekranı sAmoled olduğu için karanlık mod yüzünden herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. LCD olsaydı belki karanlık moddan dolayı ekranda donanımsal bir sorun oluşmuş olabilir derdim ama sAmoled'de sanmıyorum o yüzden olacağını.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Şimdi kendi telefonumu kullanıyorum problem yok. Fakat sokakta veya kahvede oturur iken arkadaşların telefonlarını görüyoruz illa ki bakıyorum. Benim telefondan daha parlak ve canlı gözüküyor renkler. Benim telefona bakıyorum dış kapının mandalı gibi renkler soluk geliyor. Neden olabilir bu? Amoled yanığı vs de yok. S9 plus telefonun ekranı daha canlı durması gerekmez mi?
Ekran ayarlarından canlıyı seçmeni tavsiye ederim.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Ekran ayarlarından canlıyı seçmeni tavsiye ederim.
Öyle br ayar yok yalnız.
Screenshot_20201120-210944_Settings.jpg