Telefonumu Rootlamalı mıyım ?

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba sdnci kardeşlerim :] şimdi size bi sorum olacak benim kullandığım cihaz Galaxy Mini 2 (GT-S6500 D) .Telefonu 2 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum.Root yapmaktan pek anlamasamda unlock root adlı program benim telefonumu otomatik olarak rootlayabilecek oldugundan böyle bi soru sormaya karar verdim.Ben telefonumu rootlasam bu programla Ne gibi + sı olacaktır bunun bana ? Ama belirtmek isterim ki Mini 2 daha yeni bi cihaz oldugu için neredeyse hiç custom rom desteği göremedim sonuçta custom rom için istiyordum ki o da yok ne yapmalıyım sizce Buyrun yorumlar :turned:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
telefonda gereksiz önyüklü program filan varsa onları kaldırmak için rootla derim yoksada pek bir artısı yok rootun sana :)

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
telefonda gereksiz önyüklü program filan varsa onları kaldırmak için rootla derim yoksada pek bir artısı yok rootun sana :)

Dogru söylüyorsun aslında zaten ne zaman cıkacak bilinmesede 4.1 güncellemesi gelecek bence o zamana kadar beklemeliyim :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Root hiç bi işe yaramıyor benden söylemesi :D Ben cihazı bi umutla rootladım ve 1 hafta kullandım hiç bişey farklı değil rom atmadıktan sonra rom atınca yeni bir telefon gibi oluyor :)

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Root hiç bi işe yaramıyor benden söylemesi :D Ben cihazı bi umutla rootladım ve 1 hafta kullandım hiç bişey farklı değil rom atmadıktan sonra rom atınca yeni bir telefon gibi oluyor :)

önerdiğin rom varsa öneri alabilirim aslında :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
önerdiğin rom varsa öneri alabilirim aslında :D
Bu site sana mini hakkında yardımcı olacaktır ; http://galaxyminiturkiye.blogspot.com/
Bu arada telefonunun model numarası nedir i9300 gibi veyahut s8129 gibi ona göre rom linki atmalıyım yoksa kötü şeyler olabilir :)

Pardon gördüm şimdi bakıyorum :D

Buyur benm ingilizcem kötü ve benm telefonum samsung olmadığından daha farklı işlemler gördüğü için senin okuyup anlaman gerek ama anladığım kadarıyla aşşağı kadar göz ucuyla bakarsan romları ve overclock kerneli görürsün o kernelle bi harika olur telefonun samsung oyuncak gibidir bi kaç programla benm telefona tek geçersin :)