Telefonumda virüs var mı ?

Master1762

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Facebook'ta oynadığım bir oyunun grubundayım ve bugün oyuna yeni bir güncelleme gelmişti grupta birisi güncelleme bağlantısını paylaştı ve ben de tıkladım ama tıkladıktan sonra biraz tedirgin oldum ve telefonumu antivirüs programı ile taradım ama hiç bir şey çıkmadı. Ondan sonra bağlantının url sini taradım güvenli çıktı. Bağlantıyı bilinmeyen bir kişi paylaştığı için tedirigin olmuştum sizce telefonumda virüs var mıdır ?

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Merhabalar Facebook'ta oynadığım bir oyunun grubundayım ve bugün oyuna yeni bir güncelleme gelmişti grupta birisi güncelleme bağlantısını paylaştı ve ben de tıkladım ama tıkladıktan sonra biraz tedirgin oldum ve telefonumu antivirüs programı ile taradım ama hiç bir şey çıkmadı. Ondan sonra bağlantının url sini taradım güvenli çıktı. Bağlantıyı bilinmeyen bir kişi paylaştığı için tedirigin olmuştum sizce telefonumda virüs var mıdır ?
Virüs olduğunu pek düşünmüyorum fakat başka başka virüs programlarında da taratmanı öneririm.

Master1762

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
antivirüs programının adı ne
Kaspersky
Mesaj otomatik birleştirildi:

Virüs olduğunu pek düşünmüyorum fakat başka başka virüs programlarında da taratmanı öneririm.
Antivirüs programında olumsuz bir şey çıkmasa da virüs olma olasılığı var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerebileceğiniz başka android antivirüs programı var mı ?

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Hocam o kadar tedirginseniz içiniz rahat edecekse format atın. Virüs olmayacağını düşünüyorum.