kralyusuf23
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar telefonum wifiye bağlıyken bildirim gelmiyor . Mobil veriye geçtiğimde aniden birsürü bildirim geliyor . Ne yapmalıyım
Marka model belirtin. Cihazı son zamanlarda güncellediniz mi? Yere düşme vb. bir olay oldu mu? Bir parçasını değiştirdiniz mi?Arkadaşlar telefonum wifiye bağlıyken bildirim gelmiyor . Mobil veriye geçtiğimde aniden birsürü bildirim geliyor . Ne yapmalıyım
Peki telefona internet bağlıyken kullanabiliyor musun interneti?Zaten eve internet bağlatalı 2 hafta oldu . Telefon : Samsung galaxy A10 Modem : Dsmart net
Evet kullanabiliyorum sadece bildirim gelmiyoPeki telefona internet bağlıyken kullanabiliyor musun interneti?
Işık yanıyor internette çekiyor sadece bildirimler gelmiyorTelefon mobil veriye geçince bildirim yağmaya başlıyorsa, Demekki wifi de internet yok yada bağlanmıyor anlamina geliyor olabilir. Ama kullanabildiginizi söylüyorsunuz. İlginc.
Modem de DSL ve internet ışığı sabit yanıyor mu? yani internette temel olarak bir sorun var mi onu bulalım. Sonra kaynağı bulunca çözüme gidelim
Neredeyse 10 kere kapatıp açtım ama hala aynıTelefonu açıp kapatın bunu da deneyin.
Yok ya bütün bildirimleri tek tek açtım ama sadece mobil veri açıkken geliyor . Wifi ye bağlıyken gelmiyor.Telefonun bildirimler bölümünde wifi ayarları olabilir mi belki kapalı olan bir bölüm vardır.
Birde şunu deneyin. Wi-Fi' yi silin tekrar şifresi ile girin. Yeni girilmiş gibi olsun yani.Yok ya bütün bildirimleri tek tek açtım ama sadece mobil veri açıkken geliyor . Wifi ye bağlıyken gelmiyor.
Onu da yaptım ya sorun nerede ah bi bilsemBirde şunu deneyin. Wi-Fi' yi silin tekrar şifresi ile girin. Yeni girilmiş gibi olsun yani.
Gerçekten ilginç. Bir başka kişinin telefonu da bu şekilde mi birde böyle deneyin başkasında da yapıyor mu bu sorunu?Onu da yaptım ya sorun nerede ah bi bilsem
Bildiğim kadarıyla onlarda da oluyorGerçekten ilginç. Bir başka kişinin telefonu da bu şekilde mi birde böyle deneyin başkasında da yapıyor mu bu sorunu?
Gerçekten ilginç.Bildiğim kadarıyla onlarda da oluyor
Aynen bencede çok tuhaf neden kaynaklandığını bir türlü anlayamıyorum.Benim eniştemin telefonu sadece benim modeme bağlandığında aynı problemi yaşıyor. Çok tuhaf. Düşündüm ve işin içinden çıkamadım. Modemimin güvenlik ayarları bunu tetiklese problem bende de olur ama bende yok. Anlayacağınız çok tuhaf ve ne yazık ki galiba kesin bir çözümü yok.
Wi-Fi' nin şifresini sıfırlayıp başka bir şifre oluşturup deneseniz.Aynen bencede çok tuhaf neden kaynaklandığını bir türlü anlayamıyorum.
Denedim aklına gelen herşeyi denedim ama düzelmediWi-Fi' nin şifresini sıfırlayıp başka bir şifre oluşturup deneseniz.