Telefonum suya düştü :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pegabjk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
s 3 minim klozete düştü hemen cıkartıp sac kurutma makinasıyla kuruttum actım güvenli modda calısıyodu daha sonra tekrar kapatıp actm bi kaç kez denedim kendine geldi ama sürekli kulaklık girişi görünüyor bende kapattıp kuruttum internetteki bilgiler dogrultusundada pirincin içine koydum umarım çalışır önereceginiz baska bişey varsa söyleyin lütfen :(

Kurutma makinasına tutmayaydınız keşke

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar discovery 2 suya düştü 15 veya 20 SN İÇİNDE ÇIKARDIM ekran şuan yok pirinçte telefon şarza takınca şarz aldığı anlaşışıyo ama ekrana birşey gelmiyo telefon açılmıyor ne kadar beklemeliyim acil yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya lutfen yardım edin neyapmalıyım telefonum şışme havuza düstü ve bende pili cıkarıp emizledi sesi iyi dedgildi ve bilmeden kurutma makinasıyla kurutum sonra hersey yolundaydı ama bir sure sonra kamraları bugulu gösteriyordu bene de pirincin içine koydum ise yararmı yaramazsaneyapömalıyım yarım :( :(:confused1::confused1::confused1::crying::crying::crying:

iakıncı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aynı sorun bendede de oldu , suya düştü. Daha sonra sildim kuruttum ve pirincin içine koydum. Ve korkudan arada sırada telefona düzeldi mi diye baktım. En son 19 saat falan sonra tekrardan denedim açılıyor mu diye , açılmadı ve hani değişik sesler çıkartmaya başladı. Bende geri koydum. Telefonum General Mobile Discovery * Düzelir mi , düzelmezse yaptırıp fiyatı ortalama ne kadar olur ? Acil geri dönerseniz sevinirim

Reaksiyon puanı
16,128
Arkadaşlar aynı sorun bendede de oldu , suya düştü. Daha sonra sildim kuruttum ve pirincin içine koydum. Ve korkudan arada sırada telefona düzeldi mi diye baktım. En son 19 saat falan sonra tekrardan denedim açılıyor mu diye , açılmadı ve hani değişik sesler çıkartmaya başladı. Bende geri koydum. Telefonum General Mobile Discovery * Düzelir mi , düzelmezse yaptırıp fiyatı ortalama ne kadar olur ? Acil geri dönerseniz sevinirim

düzelmez sesler çıktımı işi bitti anakartın değişimi gerek zaten çöptü çöp olmuş geçmiş olsun.

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
suya dusunce ilk is elektrigini kesmek gerekir , acmayi denemeyin hele ki. Pirince yatirma bataryayi cikardiginizdan sonra ki is.

iakıncı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya işte 24 saati doldurduğunda açmaya çalıştım alt dokunmatiğin ışığı yandı söndü gelmekte zorlanıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ya işte 24 saati doldurduğunda açmaya çalıştım alt dokunmatiğin ışığı yandı söndü gelmekte zorlanıyor
düzelmez sesler çıktımı işi bitti anakartın değişimi gerek zaten çöptü çöp olmuş geçmiş olsun.

iakıncı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yine ben servise gittim tam olarak 520 TL istediler. Telefonun sıfır hali 600 TL. Haliyle yaptırmadım , sıradan bir telefoncuya gösterdim oksitleme yapmıştır dedi temizledi fakat bir işe yaramadığı için bir para da almadı. Eve geldiğimde babam fön makinesini soğuk olarak telefona tuttu ve telefon kendine geldi. Ne ses , ne kamera nede dokunmatiğinde bir problem yok. 1 gün geçti WİFİ de problem oluştu hep yükleniyor da takılıyor ve şuan şarjı dolmuyor. Oysaki dün taktığımda şarjı doluyordu. Şuanda şarj doluyor diyor fakat çıkarttığımda hala aynı olduğunu görüyorum. Galiba artık zorlamanın anlamı yok , yarın farklı bataryayla deniycem olursa herhalde olur.

akin246246

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a arkadaşlar elimi yıkarken telefonum lavaboya dustu anında geri alıp bataryayı cıkarttım gerı kuruladıktan sonra açmayı denedim telefonun markası geliyor fakat açılmıyordu bende alıp garantiye yolladım sizce garantinin sonucu ne olur ilerleen süreçte beni nelr bekler