Telefonum İle İlgili Sorunlarım

daphni1985

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçen gün telefon borsası diye bir yerden galaxy s3 almış abim, telefon için hattı küçülttürdüm ama ağda kayıtlı değil diyordu,alınan yere götürdüm sizin sim eski olduğu için güncelleme gerekiyor dendi,güncellemeyi yaptılar telefon ile görüşme yaptım düzeldi ama şimdi şöyle sorunlar oluyor
face de bir yazı okurken donuyor ne aşağı ne yukarı ilerlemiyor o anda kendini kapatıp açıyor
evdeki wifi ağını seçip internete gireyim dedim yine aynısı oldu
müzik seslerini seçeyim dedim yine kapanıp açıldı
bugün en son telefonla arama yaptım kapattım tuşlar bölümünden çıkmak için geri tuşuna basınca kendı kendıne arama yapmaya başladı.
imei numarasını girince kayıtlı değil dedi bide birgün içinde telefonla uzun bir görüşme yapmadan batarya bitiyor güç tasarruf modunda parlaklık en düşük durumdayken lütfen yardım edin

abim durmuş sim eski olduğu için diyor microsim alınca düzelir mi yada bu sorunla karşılaşan varsa neden olduğu konusunda yardım edebilirmisiniz acil yardım lütfen 1300 tl boşuna gitmesin

murat709

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cep telefonunuzu ister teknoloji ürünleri satan bir mağazadan, ister internetten ya da bir gsm firmasından taahhütlü alın, her an cep telefonunuza telefonunuzun IMEI numarasının klonlandığına dair bir mesaj gelebilir.
Bu demek oluyor ki, sizde IMEI numarası kopyalanan binlerce insanın arasına katıldınız. Telefonunuz klonlandığı zaman sizin yapabileceğiniz bir şey yok. İthalatçı firma sizin telefonunuzu sadece bir numarayla kullanmak üzere sisteme tanımlayabiliyor.

daphni1985

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman en iyisi iade etmek tabi alırlarsa, peki imei dışındaki sorunlar neden olabilir? hangi güncelleştirmeyi yüklediğini nerden öğrenebilirim?

numantekinay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
geçmiş olsun. geri verebiliyosanız hemen geri verin. bence bu tür pahalı oyuncakları büyük teknoloji marketlerinden almalısınz ha 150 tl fazla olur sorun çıkarmaz. çıksa bile alır yaparlar