• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Telefonu sıfırlamak

emre61b20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba, Redmi Note 10s cihazını kullanıyorum, bu cihazda şifre unuttum kısmında nasıl sıfırlamak gerektiğini bildiriyor. Ben bu işlemlerin yapılmaması için mod a nasıl şifre benzeri bir şey koyabilirim.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,973
Merhaba, Redmi Note 10s cihazını kullanıyorum, bu cihazda şifre unuttum kısmında nasıl sıfırlamak gerektiğini bildiriyor. Ben bu işlemlerin yapılmaması için mod a nasıl şifre benzeri bir şey koyabilirim.
Sıfırlamanız gerek hocam.Başka yöntemi yok.

emre61b20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Özür dilerim, sanırım iyi anlatamadım. Ben o menüye şifre koymak istiyorum. Dışardan biri telefonumu sıfırlama girişiminde bulunmasın.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,973
Özür dilerim, sanırım iyi anlatamadım. Ben o menüye şifre koymak istiyorum. Dışardan biri telefonumu sıfırlama girişiminde bulunmasın.
Bildiğim kadarıyla öyle birşey MİUİ'da mevcut değil.Uzun ve güvenilir bir parola ve parmak izi ile cihazını açmalarını engelleyebilirsin.

Son düzenleme:

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Siz özelleştirilmiş işletim sistemi istiyorsunuz, sorunuzun cevabı XDA forumlarında.