Telefonu Pc yapmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OzgurJim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OzgurJim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar elimde poco x3 var ve cihaz gerçekden fiyat performans olarak çok iyi ben malum durumlar yüzünden bilgisayar alamıyorum telefonu bilgisaysr yapayım dedim ama telefona windows kurmayı bulamadım yardımcı olabilir misiniz

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
En fazla tema,launcher yükleyebilirsiniz diye biliyorum.

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124
Android telefonunuzu ya da Android tabletinizi USB kablosu kullanarak bilgisayarınıza bağlayın. Android üzerindeki pencereleri yüklemek için Android>Windows öğesini seçin. Windows öğesi olarak Windows 8, Windows 8.1, Windows 7 ya da Windows XP seçeneklerinden istediğinizi seçin.

Yani bir PC gerekiyor.

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
merhabalar elimde poco x3 var ve cihaz gerçekden fiyat performans olarak çok iyi ben malum durumlar yüzünden bilgisayar alamıyorum telefonu bilgisaysr yapayım dedim ama telefona windows kurmayı bulamadım yardımcı olabilir misiniz
Yani çok olacağnı sanmiyorum mobile win yüklenceğni ama bilen arkadaşlar varsa yazsın (poco x3 e yazik etme bence mobil olarak kullan)

OzgurJim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya aslında technoğat ın videosu var ve istediği gibi android ve windows içerisinde geçiş yapabiliryor ama kurmasını anlayamadım biraz bilgi istiyor gibi linki atsam orada yazanları bana anlatabilir misiniz?ASUS Zenfone 2 Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat
Mesaj otomatik birleştirildi:

videoya bakarsanız demek istediğimi anlarsınız hem android hem windows olarak kullanıyor