Muhammet Emir Bozat
Asistan
Ağalar sa
Elimde J6+ var
Ve bunu nasıl yavaşlatabilirim
Kastirabilirim
Yeni telefon aldırmak istiyorum
Elimde J6+ var
Kastirabilirim
Telefonu gereksiz kullananları görünce ben daha çok üzülüyorum. 7/24... Hiç telefon illetine bulaşmasınlar çok daha hayrlı.İçine boş şeyler yükle video fotoğraf doldur kasar ama sizin gibi elindekiyle yetinemeyenleri görünce üzülüyorum telefonu dahi olmayan kişiler var bu dünyada.
A.s.Ağalar sa
Elimde J6+ var
Kastirabilirim
Telefonun iPhone 4, S3 mini, ,kötü bir telefon olsa yeni cihaz istemen normal ama j6+ kötü bir telefon değil birde belki ailenin parası yoktur telefonu bozarsan telefonsuz kalabilirsin bence ailenden yeni bir cihaz istemen daha doğru olurAğalar sa
Elimde J6+ var
Kastirabilirim
*huawei yi unutmaZaten Samsung ve Redmi alırsan 1 yıl sonra kullanılamayacak derecede kasıyor. 1 yıl bekle kasar![]()
Kastıracağına sat üstüne biraz daha ekle yeni telefon al.Ağalar sa
Elimde J6+ var
Kastirabilirim
Ailenin durumu olmayabilir, alacak gücü falan. Şimdi empati yap, daha yiyecek içecek zor alan bir babasın ve oğlun elindeki telefonu kastırıp seni zorla yeni telefona yönlendiriyor. Güzel mi sence ?Ağalar sa
Elimde J6+ var
Kastirabilirim
Ailesi satmasına izin vermiyor demekki bozmaya çalışıyor benceKastıracağına sat üstüne biraz daha ekle yeni telefon al.
Samsung J6 Plus giriş seviyesi bir cihaz. Samsung un giriş seviye cihazları 1 yılı bırakın 1 ayda kasma sorunları çıkarabiliyor. Şuanda o cihaz kasıyodur bile çünkü 2018 de çıkmış bir cihaz. Bu arada uzun ömürlü bir sıfır Samsung alınacaksa en düşük A52 alınmalı.Zaten Samsung ve Redmi alırsan 1 yıl sonra kullanılamayacak derecede kasıyor. 1 yıl bekle kasar![]()
Yavaşlatmak yerine cihazınızı satıp,ikinci el Galaxy S8 veya S9 almanızı tavsiye ederim.Ağalar sa
Elimde J6+ var
Kastirabilirim
Paramız varki istiyorum değilmi?İnsanlar ne kadar garip. Elindekinin kıymetini değerini bilmiyorlar. Hep daha iyisini istiyorlar. Sanki çok rahat bir şekilde alınıyor telefon veya benzeri. Para kazanmakta kolay değil. Emek harcayarak çalışarak kazanılıyor. Buna benzer konuları hiç sevmiyorum. Yenisini almak için elindekini bile bile bozacak sonra kendi kendine masraf çıkarak sadece. Ya da ailesine.
Oppo A74 alıyoruzSamsung J6 Plus giriş seviyesi bir cihaz. Samsung un giriş seviye cihazları 1 yılı bırakın 1 ayda kasma sorunları çıkarabiliyor. Şuanda o cihaz kasıyodur bile çünkü 2018 de çıkmış bir cihaz. Bu arada uzun ömürlü bir sıfır Samsung alınacaksa en düşük A52 alınmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yavaşlatmak yerine cihazınızı satıp,ikinci el Galaxy S8 veya S9 almanızı tavsiye ederim.
Durumumuz iyi Hocam oppo A74 alıyoruzAilenin durumu olmayabilir, alacak gücü falan. Şimdi empati yap, daha yiyecek içecek zor alan bir babasın ve oğlun elindeki telefonu kastırıp seni zorla yeni telefona yönlendiriyor. Güzel mi sence ?
Hocam kilit ekranında bile kasıyor oppo A74 alıyoruzTelefonun iPhone 4, S3 mini, ,kötü bir telefon olsa yeni cihaz istemen normal ama j6+ kötü bir telefon değil birde belki ailenin parası yoktur telefonu bozarsan telefonsuz kalabilirsin bence ailenden yeni bir cihaz istemen daha doğru olur