Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
turkcell 1gb turbo sınırsız alırım 96kb/sn ile kullanırım hız alanı dolunca kimsenin wifi şifresini kırmam gt-s5360 wifi aygıtı gibi çalışabiliyor olmasına ramen.
eğitim şart insanlara ahlaklı yaşamın önemi öğretilmeli haram ile helal ne öğretilmeli milletin wifi şifresini kırıp internetini söğüşlemenin haram olduğunu bilmeliler.
ben nokia n900 kullanıyorum orjinal linux işletim sistemli patır patır patlatıyor wifi şifrelerini beyler bactrack ta olan her şey ondada var üstelik telefonu istediğin her yere taşıyabiliyosun sinyalin iy çektiği yere mesela bu güne kadar bir sürü şifre kırdım sırf hobi ama normalde sınırsız internet kullanıyorum
selam arkadaşlar ben wifi şifresini doğru girdiğim halde yanlış diyor nasıl yapabiliriz acaba veya şifre değiştirebiliriz yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden saolun :unsure:
benim bildiğim çok iyi bir site var bana program verdi ROOTa gerek kalmadı bikere yaptım telefonun içine sıçtım ama o programla etrafta şifresi kırılmadık wifi kalmadi
bence bi deneyin
play store de wps connect adli uygulamayi indirin ve kirin root ister şifreyi öğrenmek için ise wifi password(root) uygulamasını indirin bu uygulamada root ister ve telefonunda unutulmuş wifi şifrelerini de öyrenebilirsin
Ya arkadaslar ben telefonu rootladm root dosyasindan data/misc/wifi/ ve wifi aglari ve sifrelerinin kaydoldugu biryer var normalde psk yazdii yerde sifrenin yazmasi gerekirken bende birsuru sayi ve harf cikiyor telefonum rootlu ama nedense boyle gosteriyor ne yapabilirm bi yardm edersenz cok sevinirm smdiden tskrler