Telefonla Wifi Şifresi Kırma

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Dumper zaten sistemde kayitli olan sifreleri göstermiyor mu? Kirmak ne alaka?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
turkcell 1gb turbo sınırsız alırım 96kb/sn ile kullanırım hız alanı dolunca kimsenin wifi şifresini kırmam gt-s5360 wifi aygıtı gibi çalışabiliyor olmasına ramen.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hocam amac otlanmak olduktan sonra bu kisilere care yok. Abuk sabuk programlarla sifre kirdigini sananlar var baksana.

Dumper wifi hackleme programiymis :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
eğitim şart insanlara ahlaklı yaşamın önemi öğretilmeli haram ile helal ne öğretilmeli milletin wifi şifresini kırıp internetini söğüşlemenin haram olduğunu bilmeliler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bulursun ama pc dn pc den kırıp telden girersin pc den kırmakta 1-3 saat arsını alıo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben nokia n900 kullanıyorum orjinal linux işletim sistemli patır patır patlatıyor wifi şifrelerini beyler bactrack ta olan her şey ondada var üstelik telefonu istediğin her yere taşıyabiliyosun sinyalin iy çektiği yere mesela bu güne kadar bir sürü şifre kırdım sırf hobi ama normalde sınırsız internet kullanıyorum:blush:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:wub: çok mantıksızsın sn galiba :4::dil::dirol: wifi şifresi kırma 123654789 yaz telefonun şifre yerine sonra789654123 yz oldu açılıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkdaşlar modemin rkasinda güvenlik şifresi var onu telefona yazin ama dikkat edin küçük haflere

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadslar dumpper diye program var önerim rahtca kırıyoo ben kırdım büsrü pc de çalışıyoo

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
saol kardeşim güldüm sayende o yüzden verdim şukunu ilk mesaja:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
wifi şifresi hacklenebiliyor benim arkadaş komşusunun wifi sini hackledi programın adını söylemek isterdim ama arkadaşa söz verdim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink:yaw gardaş ben indiriyom olmuyo kendi wifi şifremi girdim şifreleri giriyo mu die kafadan atılmış şifre gösteriyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar ben wifi şifresini doğru girdiğim halde yanlış diyor nasıl yapabiliriz acaba veya şifre değiştirebiliriz yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden saolun :unsure:

Bizans

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kapı kapı dolaş şifreyi sor bence

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bizim kafamız neden hep pisliğe çalışıyor arkadaş.. Müslüman değil miyiz biz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim bildiğim çok iyi bir site var bana program verdi ROOTa gerek kalmadı bikere yaptım telefonun içine sıçtım ama o programla etrafta şifresi kırılmadık wifi kalmadi
bence bi deneyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi duz diyon ama benim proqramda hepsini kira bilerim kod bu ....................

S

SDN Okuru

SDN Okuru
play store de wps connect adli uygulamayi indirin ve kirin root ister şifreyi öğrenmek için ise wifi password(root) uygulamasını indirin bu uygulamada root ister ve telefonunda unutulmuş wifi şifrelerini de öyrenebilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yav boş iş şu hackerler özenti en iyisi sık dişini modem al ....PROBLEM ? :-)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaslar ben telefonu rootladm root dosyasindan data/misc/wifi/ ve wifi aglari ve sifrelerinin kaydoldugu biryer var normalde psk yazdii yerde sifrenin yazmasi gerekirken bende birsuru sayi ve harf cikiyor telefonum rootlu ama nedense boyle gosteriyor ne yapabilirm bi yardm edersenz cok sevinirm smdiden tskrler