Yardım Telefondan Bilgisayara Format Atmak

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,798
Şuan tatildeyim ve laptop'uma çok acil format atmam lazım. Fakat format USB'm yanımda değil, yakında internet cafe veya otg kablo alabileceğim bir yer yok. Ben telefonumdan laptop'uma nasıl format atabilirim? Bunun için bir uygulama var mı?

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Elinizde hiç şarj kablosu falan damı yok?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,798
Şarj kablosu var.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Şarj kablosu var.
Telefondan herhangi bir siteden güvenli bir windows 10 iso indir. (Microsoftun sitesinden yapamassın) Sonra indirince bilgisayara bağla telefonunu ve bağlantı şeklini dosya aktarımı fln yap. pc den telefonuna girip download gibi bir dosyadan isonu bulup bilgisayara aktar. Sonra isoya sağ click yapıp bağla dersen Olur sanırım böyle dene bi

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,798
Telefondan herhangi bir siteden güvenli bir windows 10 iso indir. (Microsoftun sitesinden yapamassın) Sonra indirince bilgisayara bağla telefonunu ve bağlantı şeklini dosya aktarımı fln yap. pc den telefonuna girip download gibi bir dosyadan isonu bulup bilgisayara aktar. Sonra isoya sağ click yapıp bağla dersen Olur sanırım böyle dene bi
Bilgisayarımı açamıyorum malesef.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Linux sistemlerden birini kurabilirsin. Uefi kuramazsın mbr olarak flash hazırlayabilirsin. O da imajın varsa. Başka bir teknik var. Kendim keşfettim ?. Çünkü bende çok yaşadım aynı durumları. Flash belleği bir şekilde uefi gpt olarak biçimlendirebilirsen Windows isosundaki içindeki dosyaları kopyala yapıştır yaparak da çalışabilir uefili imaj hazırlayabilirsin.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
Şuan tatildeyim ve laptop'uma çok acil format atmam lazım. Fakat format USB'm yanımda değil, yakında internet cafe veya otg kablo alabileceğim bir yer yok. Ben telefonumdan laptop'uma nasıl format atabilirim? Bunun için bir uygulama var mı?
bildiğim kadarı ile fabrika ayarına sıfırla var onu deneyebilirsiniz

win8 de kullanmıştım fabirka ayarına dön

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,798
bildiğim kadarı ile fabrika ayarına sıfırla var onu deneyebilirsiniz

win8 de kullanmıştım fabirka ayarına dön
Bilgisayarı açamıyorum, işletim sistemi hasar görmüş kurtarma ekranında kalıyor.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Telefonu aynen flaş bellek gibi boot edilebilir yapmak mümkün, eğer istediğin şey buysa. Lakin bunun için telefona root atılması lazım.