Telefonda sadece bluetooth varsa wifiye nasıl bağlanırım?

Romeo_Must_Die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nokia 6600 telefonum var symbian ama sürümünü bilmiyorum , data kablosu yok. bu telefonla wifiye bağlanabileceğim bir yöntem var mıdır?

b-374673-Nokia_6600.jpg

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Tam olarak hatırlamıyorum, belki bir 6-7 sene olmuştur. Bilgisayardaki interneti, telefondan kullanmakla ilgili bir program gördüm sanırım. Yalnız hiçbir şey hatırlamıyorum.
Hiç uğraşmadan WAP'a bağlanın. Olmuyor mu öyle?

audio3334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kablosuz wifi modemin var ise o modeme bu tel ile bağlanman imkansız,ama leptop dan alcaksan interneti bluetooth aracılığıyla yapabilirsin sanırım büyük ihtimal olur yada nokia suite, ovi suite gibi programlar aracığıyla da olur büyük ihtimal,bence bu teli 60-70 tl ye sat 150 tl ye android wifi li bi tel al ör: T-10 gibi en azından bu telden bin kat iyidir

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
kablosuz wifi modemin var ise o modeme bu tel ile bağlanman imkansız,ama leptop dan alcaksan interneti bluetooth aracılığıyla yapabilirsin sanırım büyük ihtimal olur yada nokia suite, ovi suite gibi programlar aracığıyla da olur büyük ihtimal,bence bu teli 60-70 tl ye sat 150 tl ye android wifi li bi tel al ör: T-10 gibi en azından bu telden bin kat iyidir

nerden alıcak? 150liraya androidli teli.

Romeo_Must_Die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

androidli telefonum var:) bu telefon yadigar onun için uğraşıyordum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya kardeşim işin yokmu senin yadigarmış , ne yadigarı kardeşim bildiğin takoz işte manevi değeri varsa kaldır vitrine koy

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Vay be Nokia'nın, Nokia olduğu günler. :)
Cat5 iyiymiş. :mrgreen:

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Bu telefon elime geçtiğinde işte bu teknolojide son nokta demiştim sonra aynı kelimeleri N95 de kullandım derken iPhone da derken Sony Z de derken iPhone 5S derken... :D

Romeo_Must_Die

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
can sıkıntısı işte :) ama bulamadım bi türlü .. apple ring tone yükledim :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar masaüstü veya telefon bluetooth ile wifiye nasıl bağlanırım ?
Yani Bağlanmak Mümkün mü ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
masaüstü için wifi adapter var usb bellek gibi takıyorsun wifi algılıyor