Telefonda pasaport kaydı yaptırmak hakkında

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Merhaba arkadaşlar yurtdışından getirilen telefonlar var ya ondan almak istiyorum s8 plus maalesef Türkiye fiyatına bütçemiz yetmiyor. Benim bildiğim kadarıyla 150₺ ödeyip yaptırılıyor. Bunu yaptırırken pasaport gerekli mi pasaportumuz yok maalesef veya babamın pasaportu olur mu?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Pasaport olması önemli değil. Önemli olan o pasaport 120 gün içinde giriş-çıkış yapmış mı o önemli.
eğer yaptıysa 149 tl ödeyip yaptırılıyor e_devlet üzerinden;)

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Pasaport olması önemli değil. Önemli olan o pasaport 120 gün içinde giriş-çıkış yapmış mı o önemli.
eğer yaptıysa 149 tl ödeyip yaptırılıyor e_devlet üzerinden;)
Yani 120 gün içinde kayıt ettirmem lazım onu söylemeye çalıştın dimi bu arada knk özele gel bi şey sorabilir miyim sana? Buradan soramam maalesef

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hepsi buradadan 3600e s8 al
--- Gönderi Güncellendi ---
Alırsan kutuyu açarken video çek

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Hepsi buradadan 3600e s8 al
Alırsan kutuyu açarken video çek
İnternetten almayı düşünüyorum ama bankalar taksit yapıyor hepsiburada yapmıyor ve üstüne en az 250₺ ekleniyor daha pahalıya geliyor. Bir sormak lazım yine de. Bu arada hocam plus düşündüm de s8 de 7-8 saat ekran süresi verir mi acaba?

M

Murat Burç

SDN Okuru
İnternetten almayı düşünüyorum ama bankalar taksit yapıyor hepsiburada yapmıyor ve üstüne en az 250₺ ekleniyor daha pahalıya geliyor. Bir sormak lazım yine de. Bu arada hocam plus düşündüm de s8 de 7-8 saat ekran süresi verir mi acaba?
Youtubeye gir
Xtechcare s8 and s8 oluş daily driver yaz gir
Oradan s8in diger telefonlarla da batarya testlerinde izle s8 herkesi biçip geçiyor

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Youtubeye gir
Xtechcare s8 and s8 oluş daily driver yaz gir
Oradan s8in diger telefonlarla da batarya testlerinde izle s8 herkesi biçip geçiyor
Anladım 1 günü rahat çıkarıyorsa sıkıntı yoktur. Teşekkürler hocam bir de endişem var arkası cam ya en ufak darbede kırılmaz inşallah.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Yurtdışından s8 alınmaz ( zengin değilsen) Türkiyeden garantili al kafan rahat olsun. İlla alacaksan 2-3 ay sonra al. İlk seriler sorunlu.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Yurtdışından s8 alınmaz ( zengin değilsen) Türkiyeden garantili al kafan rahat olsun. İlla alacaksan 2-3 ay sonra al. İlk seriler sorunlu.
Yurtdışından 2800 liraya alınabiliyor. 1000 lira daha ucuz. Ve sorunlar yazılımla halledilebilecek sorunlar. Yurtdışından almak bu vergilerle en mantıklısı;)

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Yurtdışından 2800 liraya alınabiliyor. 1000 lira daha ucuz. Ve sorunlar yazılımla halledilebilecek sorunlar. Yurtdışından almak bu vergilerle en mantıklısı;)
2900'e alınabiliyor arada 700 TL var ve kırmızı ekran sorununu falan bahsetmiyorum. Az Kullanıcılar Kulübü'nü gezerseniz farkedersiniz. S8 alacak bütçem var ama S7 edge alacağım gibi duruyor.