Telefona Gelen Güncellemeler Yapılmalı Mı?

ailurophile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Samsung Galaxy A31 kullanıyorum. Daha önce bir kere güncelleme yaptım ama emin değilim. Sizce gelen güncellemeleri yapmalı mıyız? Yani sonuçta bir süre sonra telefonumuz yeni sürümleri kaldıramayabilir diye düşünüyorum. Yanlış da düşünüyor olabilirim tabii. Sizce güncellemeyi yapayım mı?

su_acayip_kisi

Asistan
Reaksiyon puanı
211
Samsung Galaxy A31 kullanıyorum. Daha önce bir kere güncelleme yaptım ama emin değilim. Sizce gelen güncellemeleri yapmalı mıyız? Yani sonuçta bir süre sonra telefonumuz yeni sürümleri kaldıramayabilir diye düşünüyorum. Yanlış da düşünüyor olabilirim tabii. Sizce güncellemeyi yapayım mı?
yakınınızda yapanlar varsa sorun, bi yavaşlama sıkıntı vs olmadıysa yapın gitsin, ancak güvenlik güncellemesiyse yapmanız gerekli

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
Güncellemelere bak isminin içinde Beta yazıyorsa yapma gerisini yap
Şaka yapıyorum
Android sürüm güncellemeleri mi yoksa güvenlik güncellemeleri falan mı

ailurophile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Güncellemelere bak isminin içinde Beta yazıyorsa yapma gerisini yap
Şaka yapıyorum
Android sürüm güncellemeleri mi yoksa güvenlik güncellemeleri falan mı
sürüm güncellemesi sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yakınınızda yapanlar varsa sorun, bi yavaşlama sıkıntı vs olmadıysa yapın gitsin, ancak güvenlik güncellemesiyse yapmanız gerekli
sürüm güncellemesi babam yapma dedi ama emin olmak için buraya sorayım dedim

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Cihazında yazılımsal hatalar varsa güncelleme yapman lazım ama yazılımsal hatalar yoksa güncelleme yapmaman daha mantıklı.Çünkü gelen güncelleme cihazın batarya performansını düşürebilir,cihazda hoşuna gitmeyecek hatalara sebep olabilir.

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Güncelleme ayrıntıları kısmını kendi özel bilgileri var ise gizleyerek paylaşır mısın?

ailurophile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210320-005427_Software update.jpg
    Screenshot_20210320-005427_Software update.jpg
    56.7 KB · Görüntüleme: 186
  • Screenshot_20210320-005434_Software update.jpg
    Screenshot_20210320-005434_Software update.jpg
    47.2 KB · Görüntüleme: 185

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Güvenlik güncellemelerini düzenli olarak yapmalısınız. Çünkü beraberinde olumsuzluklar getirmezler genelde. Ancak sürüm güncellemesi yapmadan önce mutlaka güncelleyen kişilerin yorumlarına bakın. Çünkü her yeni Android veyahut iOS sürümünün ilk hali bazı olumsuzluklar yaratabilir.

Son düzenleme: