Telefon

Tercihiniz

• İphone 7

Kullanılan: 2 25.0%
  • İphone 7 Plus

Kullanılan: 6 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Siz olsanız hangi İphone tercih edersiniz? Neden?
Bütçeniz var ise 7 Plus öneririm neden derseniz bence telefonlar bir kez alınıp yıllarca kullanılıp ömrü bitince değiştirilmelidir sizin Görüşünüzü bilmiyorum ama 7 plus alıp 3 4 sene sorunsuz kullanabilirsiniz ama 2. Seneden sonra güncelleme yapmanızı tavsiye etmem apple nin güncelleme politikası insanları bir üst modeline itmesidir android tarafında S7 edge ve S7 alınabilir tercih sizin bence 7 veya 7 plusa vericeginiz para ile S7 edge alıp üstüne buff ekran koruyucu arkasına Spigen kılıf takın keyfinize bakın...

fuattoraman

Asistan
Reaksiyon puanı
87
Bütçeniz var ise 7 Plus öneririm neden derseniz bence telefonlar bir kez alınıp yıllarca kullanılıp ömrü bitince değiştirilmelidir sizin Görüşünüzü bilmiyorum ama 7 plus alıp 3 4 sene sorunsuz kullanabilirsiniz ama 2. Seneden sonra güncelleme yapmanızı tavsiye etmem apple nin güncelleme politikası insanları bir üst modeline itmesidir android tarafında S7 edge ve S7 alınabilir tercih sizin bence 7 veya 7 plusa vericeginiz para ile S7 edge alıp üstüne buff ekran koruyucu arkasına Spigen kılıf takın keyfinize bakın...

kesinlikle katılıyorum.

fuattoraman

Asistan
Reaksiyon puanı
87
Çok haklısınız bencede ve Gerçekten para veriyorsanız iyi araştırmanız ve tecrübeli insanlardan bilgi almalısınız

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Ben plus serisinin tasarımını kaba buluyorum açıkçası, kendi kullanımım için 7 yi tercih ederdim.