zeynep.e
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Siz olsanız hangi İphone tercih edersiniz? Neden?
Bütçeniz var ise 7 Plus öneririm neden derseniz bence telefonlar bir kez alınıp yıllarca kullanılıp ömrü bitince değiştirilmelidir sizin Görüşünüzü bilmiyorum ama 7 plus alıp 3 4 sene sorunsuz kullanabilirsiniz ama 2. Seneden sonra güncelleme yapmanızı tavsiye etmem apple nin güncelleme politikası insanları bir üst modeline itmesidir android tarafında S7 edge ve S7 alınabilir tercih sizin bence 7 veya 7 plusa vericeginiz para ile S7 edge alıp üstüne buff ekran koruyucu arkasına Spigen kılıf takın keyfinize bakın...Siz olsanız hangi İphone tercih edersiniz? Neden?
Bütçeniz var ise 7 Plus öneririm neden derseniz bence telefonlar bir kez alınıp yıllarca kullanılıp ömrü bitince değiştirilmelidir sizin Görüşünüzü bilmiyorum ama 7 plus alıp 3 4 sene sorunsuz kullanabilirsiniz ama 2. Seneden sonra güncelleme yapmanızı tavsiye etmem apple nin güncelleme politikası insanları bir üst modeline itmesidir android tarafında S7 edge ve S7 alınabilir tercih sizin bence 7 veya 7 plusa vericeginiz para ile S7 edge alıp üstüne buff ekran koruyucu arkasına Spigen kılıf takın keyfinize bakın...
Tesekkürler gerçekler malesef bunlar Geçen gün 6s in gözümün önünde frame atladı kasıldı resmen o parayi hak eden bir cihaz kesinlikle ve kesinlikle değil...kesinlikle katılıyorum.
Bkz:İphone 7 Plus 256 GB 5500 tl= 2 Adet Samsung Galaxy S7 Edge(HB)+200 tl cepteÇok haklısınız bencede ve Gerçekten para veriyorsanız iyi araştırmanız ve tecrübeli insanlardan bilgi almalısınız
İphone 7 plus hem daha iyi bir batarya ,hemde daha başarılı video ve fotoğraf performansı sunuyor.Siz olsanız hangi İphone tercih edersiniz? Neden?
İbretlik tespitBkz:İphone 7 Plus 256 GB 5500 tl= 2 Adet Samsung Galaxy S7 Edge(HB)+200 tl cepte![]()
Bunu gören Elma Severler Derneği Başkanı elmasını satılığa çıkardıİbretlik tespit![]()
Bunu duyan Premses 3. Sıtabaks Görl: Elma yoksa Armut yeriz dedi !Bunu gören Elma Severler Derneği Başkanı elmasını satılığa çıkardı![]()
hangi siteyi alış veriş için tavsiye edersiniz hocam. birde s7 edge 3bine yakın fiyatı şuan galiba.Bkz:İphone 7 Plus 256 GB 5500 tl= 2 Adet Samsung Galaxy S7 Edge(HB)+200 tl cepte![]()