Telefon Tercihi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Heist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba öncelikle.

Başlıktan anlayacağınız üzere telefon arıyorum. Bütçeden bahsetmek gerekirse 900-1000 lira arasında olması tercihimdir,belki 1100'e kadar çıkarabilirim bu miktarı. Yani,bayadır araştırıyorum ama doğru telefonu bir türlü bulamadım,önerileriniz falan nedir söylerseniz mutlu olurum.

Teşekkürler.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Senin için neler önemli kamera pil vs.

Heist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazmayı unutmuşum,neyse.Aklımda şu an nexus 4 var.

Kamera benim için birinci öncelik değil ama çekim kalitesi yeterli olsun,çok oyun yüklemem ama çok oynarım yani oyunları iyi çalıştırsın. Açıkçası benim için en önemli iki şey internet hızı (sosyal medya) ve ses. Müzik dinlerim mutlaka yani,internette de çok gezerim,bilgisayardan da uzak kaldığım sürece yetsin bana. Sanırım multimedya'ya daha çok önem veriyorum. tavsiyeleri bekliyorum teşekkürler.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Performans olarak Nexus 4 derim kesinlikle ama müzik kalitesinin tatmin edici olmadığını söylüyorlar.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Yazmayı unutmuşum,neyse.Aklımda şu an nexus 4 var.

Kamera benim için birinci öncelik değil ama çekim kalitesi yeterli olsun,çok oyun yüklemem ama çok oynarım yani oyunları iyi çalıştırsın. Açıkçası benim için en önemli iki şey internet hızı (sosyal medya) ve ses. Müzik dinlerim mutlaka yani,internette de çok gezerim,bilgisayardan da uzak kaldığım sürece yetsin bana. Sanırım multimedya'ya daha çok önem veriyorum. tavsiyeleri bekliyorum teşekkürler.
S4 mini. Sony xperia sp veya htc one mini hangisini seçersen seç daha ikigün önce saturn deydim. Elime aldım inceledim. Müzik ve internet htc one mini ve xperia sp de. S4 mini ise ekran çözünürlüğü düşürülüp peyformans arttırılıp müzik ortA seviyeye gelmiş. One mini alamam diyorsan s4 mini ve xpera sp arasında da seçim yapacaksan oooopititi de yapsan hiçibirisindende pişman kalmazsın:). Ama oyun oynarım kasmasın dediğin için s4 mini. S4 mininin ekranına takılma. Çünkü piksel dizilişi diğer telefonlara görebiraz farklı onun için gayet iyi. Ha birde wp8 olrak lumia 920 de öneririm ama senini tercihin. Söylediklerimin hepsi senin söylediklerini birebir yapar pişamn olmazsın. Umarım yardımcı olmuşumdur. ;)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Gidip s4 miniye verilen para çöpe atılmıştır açık ve net. Ha one mini alırsın veya sp alırsın tartışılır . Ama s4 mini değmez o paraya.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Herkese merhaba öncelikle.

Başlıktan anlayacağınız üzere telefon arıyorum. Bütçeden bahsetmek gerekirse 900-1000 lira arasında olması tercihimdir,belki 1100'e kadar çıkarabilirim bu miktarı. Yani,bayadır araştırıyorum ama doğru telefonu bir türlü bulamadım,önerileriniz falan nedir söylerseniz mutlu olurum.

Teşekkürler.

gm discovery olabilir 2. el s3 olabilir nexus 4 vede o fiyat aralıgında bulabilirsen xperia sp bunlar güzel.

Heist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 mini. Sony xperia sp veya htc one mini hangisini seçersen seç daha ikigün önce saturn deydim. Elime aldım inceledim. Müzik ve internet htc one mini ve xperia sp de. S4 mini ise ekran çözünürlüğü düşürülüp peyformans arttırılıp müzik ortA seviyeye gelmiş. One mini alamam diyorsan s4 mini ve xpera sp arasında da seçim yapacaksan oooopititi de yapsan hiçibirisindende pişman kalmazsın:). Ama oyun oynarım kasmasın dediğin için s4 mini. S4 mininin ekranına takılma. Çünkü piksel dizilişi diğer telefonlara görebiraz farklı onun için gayet iyi. Ha birde wp8 olrak lumia 920 de öneririm ama senini tercihin. Söylediklerimin hepsi senin söylediklerini birebir yapar pişamn olmazsın. Umarım yardımcı olmuşumdur. ;)
Anladım,teşekkürler :).

S4 mini'yi baya bi düşündüm ama güncelleme gelecek mi ona o konuda bir bilgim yok valla,gelmeyecek sanırım. Yani gelmeyecekse de düşünmüyorum. Xperia'lar kaliteli diyorlar ,windows'ta düşünülür,biraz inceledim tasarım falan da hoş. Yine de Mini'yi bir araştırıyım ben en iyisi.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nexus 4 , LG Optimus G , Sony Xperia SP . Bu cihazlar alınabilir tavsiye ederim :)

Heist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Blackberry q5 için ne diyorsunuz,deneyeniniz var mı. Blackberry devri bitti mi yoksa.