RoyGreen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar akıllı telefon almayı düşünüyorum..Bir telefonda olmasını istediğim ÖNCELİK sıram ve almayı düşündüğüm telefon adayları aşağıda yazdığım gibi...Bir de boyut,ağırlık,taşınabilirlik önemli değil,ayrıca 16GB'den aşağı olmadığı sürece hafıza kapasitesi de önemli değil..5 tane aday belirledim(başka bir aday düşünmüyorum)..Sizin fikrinizi merak ediyorum.
ÖNCELİK SIRAM
1-Hız(güç)
2-Ekran görüntü kalitesi
3-Fonksiyon çeşitliliği
4-Kamera performansı
5-Ses kalitesi
ADAYLAR
1-Samsung Galaxy S3
2-Sony Xperia S
3-LG Optimus 4X HD P880
4-Samsung N7000 Note
5-HTC One X
BIRDE SUNLARI SORMAK ISTIYORUM
1-TFT LCD...IPS LCD...SUPER IPS LCD...AMOLED....SUPER AMOLED PLUS....SUPER AMOLED HD...Bunlar arasındaki görüntü kalite farkı nedir.En kaliteliden en az kaliteliye doğru nasıl sıralarsınız
2-Pixel Başına Inç denen PPI değeri görüntü kalitesinde ne kadar etkilidir?Mesela yukarda sorduğum ekran çeşitlerinden en düşük ekran tipine sahip telefonun PPI'si en yüksekse diğerlerinden daha iyi görüntü verir mi?
3-ULP GEFORCE...ULP GEFORCE 2....MALI-400P...ANDREO 220...bu ekran kartlarından hangisi daha iyi,yada aynı performansta mı?
4-Nvidia Tegra 2....Exynus 4212...Qualcomm MSM-8260 Snapdragon....Bu işlemcilerle ilgili neler söylersiniz
5-Android versiyonları uygun her telefonda rahatlıkla yükseltilebilir mi?Mesela Sony Xperia ve N7000 Note telefonlar,Android 4.0 yada Jelly Bean'e yükseltilebilir mi;performans düşüklüğü olur mu?
6-Bluetooth 2.1 versiyonundaki bir telefon Bluetooth 4.0'a yükseltilebilir mi?
ÖNCELİK SIRAM
1-Hız(güç)
2-Ekran görüntü kalitesi
3-Fonksiyon çeşitliliği
4-Kamera performansı
5-Ses kalitesi
ADAYLAR
1-Samsung Galaxy S3
2-Sony Xperia S
3-LG Optimus 4X HD P880
4-Samsung N7000 Note
5-HTC One X
BIRDE SUNLARI SORMAK ISTIYORUM
1-TFT LCD...IPS LCD...SUPER IPS LCD...AMOLED....SUPER AMOLED PLUS....SUPER AMOLED HD...Bunlar arasındaki görüntü kalite farkı nedir.En kaliteliden en az kaliteliye doğru nasıl sıralarsınız
2-Pixel Başına Inç denen PPI değeri görüntü kalitesinde ne kadar etkilidir?Mesela yukarda sorduğum ekran çeşitlerinden en düşük ekran tipine sahip telefonun PPI'si en yüksekse diğerlerinden daha iyi görüntü verir mi?
3-ULP GEFORCE...ULP GEFORCE 2....MALI-400P...ANDREO 220...bu ekran kartlarından hangisi daha iyi,yada aynı performansta mı?
4-Nvidia Tegra 2....Exynus 4212...Qualcomm MSM-8260 Snapdragon....Bu işlemcilerle ilgili neler söylersiniz
5-Android versiyonları uygun her telefonda rahatlıkla yükseltilebilir mi?Mesela Sony Xperia ve N7000 Note telefonlar,Android 4.0 yada Jelly Bean'e yükseltilebilir mi;performans düşüklüğü olur mu?
6-Bluetooth 2.1 versiyonundaki bir telefon Bluetooth 4.0'a yükseltilebilir mi?