Telefon tavsiyesi

ahmetsafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhabalar .iyi bayramlar.benim bi sorum olacaktı. Yurtdışından telefon alican fakat ne alacağıma karar veremedim.Istedigim özellikler beni en az 3 yıl kasmadan idare etsin oyunlarda kasmadan oynasın iyi kamerası olsun aklımda note 3 vardı ama insanlar iyi değil diyor şimdi aklımda Z2 var suan veya da eylül beklerim sizce hangi telefonu alsam sizin yorumlarınız benim için değerli.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yurtdışından alacagin zaman en önemli sey fiyatı bazi modeller çok uygun oluyor bulundugun ulkedeki dusundugun telefonlarin fiyatlarini yazarsan yardimci oluruz

ahmetsafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almanya dan veya iraq dan alican genelde burda üst düzey olan telefonlar 1400-1700 arasi

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ben sana sadece şunu söyliyim note 3 almalısın gerçekten çok güzel telefon seni 3 yıl kasmadan götürür iyi bakarsan

ahmetsafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya çok kişi diyo ki note 3 kasmaya 2-3 ay sonra başlıyor diyo bide ben suan iphone 4 kullanıyorum o bile 3 senelik daha yeni kasmaya başladı

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ben sana sadece şunu söyliyim note 3 almalısın gerçekten çok güzel telefon seni 3 yıl kasmadan götürür iyi bakarsan
Note 3 sonuçta android bir cihaz ve 3 yil kasmadan kullanmak neredeyse imkansız yeni uygulamalar ve oyunlar çıktıkça cihaz kasmaya başlayabilir

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Note 3 sonuçta android bir cihaz ve 3 yil kasmadan kullanmak neredeyse imkansız yeni uygulamalar ve oyunlar çıktıkça cihaz kasmaya başlayabilir

Valla annem hep güncel tutuyor öyle ıvır zıvırda yüklemiyor evladı gibi bakıyor yani har vurup harman savurmuyor birazda kullanıcıya bağlı o

ahmetsafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende çok kasmam öyle 4-5 oyun yüklerim müzik çok yüklerim bide kamerayı çok kullanıyorum şimdi bide aklımda şey var note 4 de eylülde çıkacak alıp ta pişman olmak istemiyorum

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bende çok kasmam öyle 4-5 oyun yüklerim müzik çok yüklerim bide kamerayı çok kullanıyorum şimdi bide aklımda şey var note 4 de eylülde çıkacak alıp ta pişman olmak istemiyorum
Note 4 veya iphone 6 çıkınca onlara bak onlar seni daha fazla idare eder

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Uzun zaman kasmasın istiyorsan iPhone tercih edebilirsin daha uzun süre kullanırsın.

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhabalar .iyi bayramlar.benim bi sorum olacaktı. Yurtdışından telefon alican fakat ne alacağıma karar veremedim.Istedigim özellikler beni en az 3 yıl kasmadan idare etsin oyunlarda kasmadan oynasın iyi kamerası olsun aklımda note 3 vardı ama insanlar iyi değil diyor şimdi aklımda Z2 var suan veya da eylül beklerim sizce hangi telefonu alsam sizin yorumlarınız benim için değerli.
1. note 3 harıka bır telefon bende almayı dusunuyorum bugun yarın
2.eylule kadar felan beklıcem dıyorsan note 4 bekleyebılırsın :)
ben sabırsız oldugum ıcın beklemıcem note 3 alcam ama beklerm dıyorsan note 4 bekle videoları ufaktan ckmaya basladı 4gb ram 5.8 ınc cerceve neredeyse yok etmısler ıncele bır :)
haa ama turkıye fıyatı 2500 ve uzerı gelcek dıye dusunuluyor yurt dısında ne olur bılmıyorum .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yorumları ınceledımde ya allah ıcın telefonun uretımden kullanma sınırı varmıs gıbı su kadar sonra kasarsın dıyorsun daym note 2 kullanıyor. telefonda daha tek takılma yok ..
arkadasların dedıgı gıbı play storeye gırıp ne var ne yok ındırırsen telefon napsın :)
Pcniz bole kasmaya donmaya baslayınca formatı cakıyorsunuz telefonuda oyle kasınca bır formatlayın bır kendıne gelsınn sonra gercekten kullanacagınız seylerı ındırın hafıza dolsun dıye deil . :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Note 3 ün Snapdragon 800 yongasetinin bulunduğu olan versiyonunu bulabilirsen al yoksa açıkçası almak pek mantıklı değil exynoslu note 3 ü
Zaten birde Touchwiz gibi bir sorunsal varken ortada

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 3 ün Snapdragon 800 yongasetinin bulunduğu olan versiyonunu bulabilirsen al yoksa açıkçası almak pek mantıklı değil exynoslu note 3 ü
Zaten birde Touchwiz gibi bir sorunsal varken ortada
hıc gerek yok aslında :) oyle ugrascagına garantı degısecegıne gt gel exynosluyu gayet ıyı performans var :)

tel almaya gttıgımde son anda caymazda note 3 alırsam zaten bır skıntı yasamazsam lg felan dıyenlere ınat samsung fanboy olcam :D :dirol: