Telefon tavsiyesi

Gorkem23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar iphone 5 kullanıcısıyım iostan sıkıldım biraz yeni bir telefon almayı düşünüyorum benim için cihazın kamerası oyun performansı güçlü olmalı sunu da belirteyim ben sık telefon değiştiren birisiyim genellikle yılda bir değiştiririm yani uzun süreli kullanım düşünmüyorum bu arada bütçem sınırsız bu nedenle ara bir model almayı düşünmüyorum markaların amiral gemilerinden herhangi biri olabilir bana hangi telefonu tavsiye edersiniz :)

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z2 derim. Olmadı Lg G3 ü beklersin.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Merhaba arkadaslar iphone 5 kullanıcısıyım iostan sıkıldım biraz yeni bir telefon almayı düşünüyorum benim için cihazın kamerası oyun performansı güçlü olmalı sunu da belirteyim ben sık telefon değiştiren birisiyim genellikle yılda bir değiştiririm yani uzun süreli kullanım düşünmüyorum bu arada bütçem sınırsız bu nedenle ara bir model almayı düşünmüyorum markaların amiral gemilerinden herhangi biri olabilir bana hangi telefonu tavsiye edersiniz :)

G2 kullanıyorum ve müthiş bir telefon olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Fiyatı da makul.

zfemx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle lg g2 hem ucuz hemde en iyisi

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bır kac ay daha bekleyıp.Daha yeni daha güçlü işlemci(64 bit destekli ve az enerji ile daha fazla işlem) ve 2 kat ve üzeri grafik performansına sahip telefonları bekleyebılırsınız.Şimdikinin en hızlısı dedığımiz telefonlar bır kac ay sonra demode olucak.