Telefon tavsiyesi

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Dedeme telefon almayı düşünüyorum sizce ne önerirsiniz. Kapaklı bir nokia kullanıyor. Çok eski birşey olmasın ama çokta karışık olmasın. Sağlam ve açık seçik olsun . Bu şekilde öneri alabilirmiyim?
Teşekkürler :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=264936]Webkurum[/MENTION] bize bir bütçe söyleyebilirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@Webkurum bize bir bütçe söyleyebilirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.
[MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] bütçe yok hocam. Neden yok diyorum belirtmiyorum bütçeyi zaten sonuçta dedem kullanıcağından çok aşırı olmayacak . O yüzden şuanlık farketmez. Bir dedenin kullanıcağını unutmadan önerirseniz sevinirim . Sonuçta kendimize almıyoruz galaxy diycek halimiz yok :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bulabilirsen 3500c var. 4 yıl kullandım. Müzik çalar, 2mp kamera, radyo falan çok sağlam ve çok basit bir telefon. Ablama verdim 1 yıldır hala kullanıyor. Sadece bataryayı değiştirdim. Babamda da var aynısı. Babam tarlalarda sulama işleri yapar köyde. Toz toprak içinde çatır çatır çalışıyor. Ki babam hiç anlamaz telefon işinden ama geçen tarlayı sularken arktan gelen 3 kiloluk -sar bıyıklı deriz- balığın resmini çekmiş :) Tavsiye ederim yani.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bulabilirsen 3500c var. 4 yıl kullandım. Müzik çalar, 2mp kamera, radyo falan çok sağlam ve çok basit bir telefon. Ablama verdim 1 yıldır hala kullanıyor. Sadece bataryayı değiştirdim. Babamda da var aynısı. Babam tarlalarda sulama işleri yapar köyde. Toz toprak içinde çatır çatır çalışıyor. Ki babam hiç anlamaz telefon işinden ama geçen tarlayı sularken arktan gelen 3 kiloluk -sar bıyıklı deriz- balığın resmini çekmiş :) Tavsiye ederim yani.
Dikkate alıcam ama sıfırını bulamayız :D
İlk öncelik sıfır alabileceğim olursa iyi olur. Yinede aklımda kalsın bu :) Teşekkürler

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Dikkate alıcam ama sıfırını bulamayız :D
İlk öncelik sıfır alabileceğim olursa iyi olur. Yinede aklımda kalsın bu :) Teşekkürler

Kullandığım için tavsiye edebiliyorum. Bunun dışında şu anki telefonum Xperia x8 var. Bunu da tavsiye edebilirim ama dedene değil. Bana bile eğreti geliyor dokunmatik olayı :)

Aslında 3500c'nin sıfırını bulabilirsin. Gittigidiyor'da görmüştüm sanki, adam kutusundan hiç çıkarmamaış, satıyordu. Bir araştır istersen.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kullandığım için tavsiye edebiliyorum. Bunun dışında şu anki telefonum Xperia x8 var. Bunu da tavsiye edebilirim ama dedene değil. Bana bile eğreti geliyor dokunmatik olayı :)

Aslında 3500c'nin sıfırını bulabilirsin. Gittigidiyor'da görmüştüm sanki, adam kutusundan hiç çıkarmamaış, satıyordu. Bir araştır istersen.
Araştırıcam hocam :) [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION]
Sizin söylediğinizi de değerlendireceğim.
Arkadaşlar kameralı sıfır bulunacak bir telefon önerebilirsiniz. Ayrıca çok düşük olmayabilir. Katlanı Kapaklı çift kameralı bir telefon kullanıyor şuanda.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çok teşekkürler [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] .
Bunlara bakacağım başka tavsiyelerede açığım tabiki.
Teşekkürler.

Mordo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkaç yıl Nokia 5130 c2 kullandım Xpress Music gayet memnundum.Anneme verdim telefonu geri almak istediğimde vermiyor :)