Telefon Tavsiyesi Yardım

ege2521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yeni bir telefon alacağim. En iyisinden alacağim ve fiyat önemli değil. TELEFON İÇİN KRİTERLERİM:
1-) telefonu en az 3 yIl kullanacağim
2-) telefonda en çok yaptiğim şeylerden birisi oyun oynamak, diğeri ise müzik dinlemek.
3-) gerçekten oyunlara çok bağliyim.
4-) google play de bulunan bütün uygulamalari bu 3 yil boyunca kasmadan rahat rahat en hizli şekilde kullanmak istiyorum.
5-) sadece android telefon istiyorum
6-) oyun performansi gerçekten önemli, akicilik, grafik önemli.
şu anda aklimda
galaxy s6 edge 128gb
xperia z3
htc one m9 var
en iyi telefon önerilerini bekliyorum..
Bu telefonlarin dişinda da olabilir..
şimdiden teşekkürler..-
NOT: FORUM YAZILARIMI OTOMATİK DÜZENLİOR.. YAZIM HATALARI İÇİN KUSURA BAKMAYIN

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Madem butcen bu kadar iyi s6 edge satin al su an Android Dünyasının kralı hem donanim olarak hem de getirdiği yenilikler olarak

ege2521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Madem butcen bu kadar iyi s6 edge satin al su an Android Dünyasının kralı hem donanim olarak hem de getirdiği yenilikler olarak
evet biliyorum ama şöyle bişey söleyeceğim biraz karşılaştırma yaparsak hangisi iyi olur peki bu 3 telefondan?
hani s6 iyi hoş ama böyle z3 e bakınca dayanıklılığı ön plana çıkar
one m9 a bakınca ses kalitesi..
oyun performansında en iyi olan hangisi söyleyebilirmisin? ya da her hangi birini denedin mi

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar çok oyun oynacaksaniz z3 ün hafızası yetmeyebilir o yüzden s6 edge daha mantıklı

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S6'da bulunan Exynos islemci şişme yapar mı yapmaz mı kesin bi fikrim yok ama güvenemiyorum yani hersey cıkabilir :D Z3 güzel bi secenek ama M9 daha güzel bi secenek. M9 kesinlikle cok stabil ve saglam bi cihaz. Ayrıca Htc, cihazda yüklü gelen stock uygulamalara yani kamera, galeri, rehber, takvim vs gibi uygulamalara play store aracılıgıyla güncelleme yolluyor. Böylece stabilitesini arttırmış oluyor. Benim tavsiyem M9.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yeni bir telefon alacağim. En iyisinden alacağim ve fiyat önemli değil. TELEFON İÇİN KRİTERLERİM:
1-) telefonu en az 3 yIl kullanacağim
2-) telefonda en çok yaptiğim şeylerden birisi oyun oynamak, diğeri ise müzik dinlemek.
3-) gerçekten oyunlara çok bağliyim.
4-) google play de bulunan bütün uygulamalari bu 3 yil boyunca kasmadan rahat rahat en hizli şekilde kullanmak istiyorum.
5-) sadece android telefon istiyorum
6-) oyun performansi gerçekten önemli, akicilik, grafik önemli.
şu anda aklimda
galaxy s6 edge 128gb
xperia z3
htc one m9 var
en iyi telefon önerilerini bekliyorum..
Bu telefonlarin dişinda da olabilir..
şimdiden teşekkürler..-
NOT: FORUM YAZILARIMI OTOMATİK DÜZENLİOR.. YAZIM HATALARI İÇİN KUSURA BAKMAYIN
madem para sorunun yok sadece android istiyorsan şuan ki en güçlü cihaz s6 edge 128 gb al bak keyfine 2 yıl rahat götürür fakat sonrasında nolu bilemiyorum zaman gösterir... :) ama ben bile s4 ü 2 yıldır sıkıntısız kullanıosam s6 edgeyi 3 yıl raha t götürür gibi... :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben su anda s6 edge kullanıorum cok memnunum ama söle bişi var edge ekranının fazla bi getirisi yok ama m9 dan cok daha üstün bana sorarsan s6 edge al yada biraz daha bekle madem para sorun deil note 5 cıkınca onu al

ege2521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6'da bulunan Exynos islemci şişme yapar mı yapmaz mı kesin bi fikrim yok ama güvenemiyorum yani hersey cıkabilir :D Z3 güzel bi secenek ama M9 daha güzel bi secenek. M9 kesinlikle cok stabil ve saglam bi cihaz. Ayrıca Htc, cihazda yüklü gelen stock uygulamalara yani kamera, galeri, rehber, takvim vs gibi uygulamalara play store aracılıgıyla güncelleme yolluyor. Böylece stabilitesini arttırmış oluyor. Benim tavsiyem M9.
peki oyun performansında hangisi alır hani bu 3 telefondan hangisi en uzun süre en iyi oyunları oynatabilir?-

- - - Mesaj Güncellendi - - -

madem para sorunun yok sadece android istiyorsan şuan ki en güçlü cihaz s6 edge 128 gb al bak keyfine 2 yıl rahat götürür fakat sonrasında nolu bilemiyorum zaman gösterir... :) ama ben bile s4 ü 2 yıldır sıkıntısız kullanıosam s6 edgeyi 3 yıl raha t götürür gibi... :)
eğer gerçekten dediğiniz gibiyse s6 edge 128 gb 3 yıl götürür gibi dimi? peki z3 e karşı bakarsak hangsi üstün gelir sizce

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
peki oyun performansında hangisi alır hani bu 3 telefondan hangisi en uzun süre en iyi oyunları oynatabilir?-

eğer gerçekten dediğiniz gibiyse s6 edge 128 gb 3 yıl götürür gibi dimi? peki z3 e karşı bakarsak hangsi üstün gelir sizce
benim tahminim 2 yıl rahat götürür 1 yılda yavaşlar ama yine götürür olmassa rom kurarsınız öyle kullanırsınız 1 sene daha... :) z3 e bakma bence snapdragpn 801 işlemci var ve gta da kasıyor sta stabil değil z3 de ama şarj konusunda z3 s6 dan daha iyi gidebilir pili daha büyük bana sorarsan s6 edge al ddr4 ram var rakiplerde yok ufs 2.0 bellek kontrolcüsü var rakiplerde yok kamerası harika rakiplerde yok(lg g4 dahil değil karşılaştırılmadı daha çünkü) tasarım süper sağlam müzik performansı ortalama ekran süper net ısınma sorunu yok oyunlarda senin için önemli... :) karar senin...

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S6'da her ne kadar baya yenilikçi bi Exynos işlemci olsada şişme yapmasından şüpheleniyorum. Sonuçta Note 4'te bile fazlasıyla şişen bi işlemci mevcut ve TouchWiz sorunu mevcut. Şişme sonucu çok fazla dayanmaz o telefon ve bi süre sonra oyun oynamak eziyet haline döner. M9'da ısınma sorunu vardı ama güncelleme ile çözülmüş durumda. Z3 bu cihazlardan en geride kalanı zaten. Bence listende olmamalı. Oyunlarda 3 cihazda iyi ve seni uzun süre götürürler ama sadece oyun performansına bakmadan söylüyorum ben. Genel olarak özelliklerine baktığımız zaman M9 öneriyorum.

ege2521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6'da her ne kadar baya yenilikçi bi Exynos işlemci olsada şişme yapmasından şüpheleniyorum. Sonuçta Note 4'te bile fazlasıyla şişen bi işlemci mevcut ve TouchWiz sorunu mevcut. Şişme sonucu çok fazla dayanmaz o telefon ve bi süre sonra oyun oynamak eziyet haline döner. M9'da ısınma sorunu vardı ama güncelleme ile çözülmüş durumda. Z3 bu cihazlardan en geride kalanı zaten. Bence listende olmamalı. Oyunlarda 3 cihazda iyi ve seni uzun süre götürürler ama sadece oyun performansına bakmadan söylüyorum ben. Genel olarak özelliklerine baktığımız zaman M9 öneriyorum.
m9 un beni 3 yıl rahar götürebileceğini söyleyebilir miyiz peki?
galaxy s6 ya göre daha uzun süre kullancabileceksem ve dediğiniz gibi şişme yapıyorsa m9 düşüneceğim.
z3 ü eledim zaten. m9 ve s6 yı karşılaştırdığımızda en uzun süre en iyi performansı hangisinden alırım sizce

benim tahminim 2 yıl rahat götürür 1 yılda yavaşlar ama yine götürür olmassa rom kurarsınız öyle kullanırsınız 1 sene daha... :) z3 e bakma bence snapdragpn 801 işlemci var ve gta da kasıyor sta stabil değil z3 de ama şarj konusunda z3 s6 dan daha iyi gidebilir pili daha büyük bana sorarsan s6 edge al ddr4 ram var rakiplerde yok ufs 2.0 bellek kontrolcüsü var rakiplerde yok kamerası harika rakiplerde yok(lg g4 dahil değil karşılaştırılmadı daha çünkü) tasarım süper sağlam müzik performansı ortalama ekran süper net ısınma sorunu yok oyunlarda senin için önemli... :) karar senin...
şimdi rakibi olarak one m9 var ben gerçekten hani beni uzun götürmesini isterim one m9 mu yoksa galaxy s6 mı dersem hangisinden en uzun sğre en iyi performansı alırım sence

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
m9 un beni 3 yıl rahar götürebileceğini söyleyebilir miyiz peki?
galaxy s6 ya göre daha uzun süre kullancabileceksem ve dediğiniz gibi şişme yapıyorsa m9 düşüneceğim.
z3 ü eledim zaten. m9 ve s6 yı karşılaştırdığımızda en uzun süre en iyi performansı hangisinden alırım sizce

şimdi rakibi olarak one m9 var ben gerçekten hani beni uzun götürmesini isterim one m9 mu yoksa galaxy s6 mı dersem hangisinden en uzun sğre en iyi performansı alırım sence
kardeş performansta s6 önde ama çokaşırı fark yok fakat yinede s6 önde nedenmi işlemci 14 nm ve az enerji tüketip çok performans veriyor ddr4 ram çok daha hızlı çalışıyor ufs 2.0 bellek kontrolcüsünden dolayı daha hızlı veri işliyor bu yüzden m9dan üstün performans en uzun süre performans s6 dan alırsın ama arayüzde ve yazılımda ilerde sıkıntı olmassa olursa bilemem....ama bu ilerde ne olacagını hiçbir telefonda bilemessiniz o yüzden şuanki hız performans kralı s6 dır ....

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
M9'un 3 yıl çok rahat götürebileceğini söyleyebiliriz. S6'da yenilikler olsada M9 daha dayanıklı ve performans açısından hiç bir eksiği yok. 3 yıl götürecek olan cihaz M9'dur S6 kesinlikle değildir. Ayrıca bildiğiniz gibi S6'da Gorilla Glass 4 var. Gorilla Glass 4 olan bi cihazda bunların olması normal değil. Bu çizikler ölü piksellere yol açar ve 3 yıl götürecek olan bi telefonda bu tür çizilmelerin olmaması gerekir.

samsung-galaxy-s6-edge-scratches-defect-2-640x445.jpg

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
m9 3 yil bence cok rahat goturur. Hala m7 kullanan arkadaslarim var ve telefon canavar gibi. m9 uzun sure sikinti cikarmadan goturur sizi kanaatimce.