Sıfır alacağım.Anladığım kadarıyla nokia dan uzak durun mesajı alıyorum...Sıfırsa Samsung Galaxy Ace 5830 , 2.El olursa HTC Desire.
Sıfır alacağım.Anladığım kadarıyla nokia dan uzak durun mesajı alıyorum...
haklısın... Symbian cok kotudur...Dostum n97 32 gb gibi bir telefonum vardı.Elimden çıkarmam 7 ay sürdü.Aldığım fiyatın 1/3e sattım.Ve symbian o kadar yavaş kihatırlamak bile istemiyorummm
Şuan bu konuya yazılacak en saçma mesaj seninki,tebrikler:hammer:nokiayı bu kadar kötüleştirmişsiniz ama yeni sürüm belle oldukça iyi, dün indirime girdi vatanda nokia 603 bir göz gezdir istersen; http://www.vatanbilgisayar.com/noki...lefonu-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=57484
sana soran mı oldu saçma mı değil mi diye? anti nokiacı olduğun ap açık belli görüşümü belirttim ben susup veya düzgün cevaplar vermeyi dene birazŞuan bu konuya yazılacak en saçma mesaj seninki,tebrikler:hammer:
Lütfen arkadaşı ilerde büyük pişmanlık duyacağı bir şey yapmaya sevketmeyelimnokiayı bu kadar kötüleştirmişsiniz ama yeni sürüm belle oldukça iyi, dün indirime girdi vatanda nokia 603 bir göz gezdir istersen; http://www.vatanbilgisayar.com/nokia-nok_603_wh-603-cep-telefonu-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=57484
Lütfen arkadaşı ilerde büyük pişmanlık duyacağı bir şey yapmaya sevketmeyelimNOKİA PİŞMANLIKTIR
en son nokianın hangi modelini kullandınız acaba? 3310 falan mılütfen çıkın o evinizden bimekse veya teknosaya vs. oralardan bakın yeni çıkan nokia telefonlarına sonra gelip yorum yapınız.
Symbian kullanan nokia alacak kadar teknoloji özürlüsü degiliz.. Sizede yeni çikan işletim sistemlerini takip etmeyi oneririm.. Windows phone 7li modelleri bile bir ios, android kadar iyi degil şu anda.
arkadaşın fiyat limiti 650 TL.. Bu fiyat aralığında çok iyi bir android telefon alabilir, bende 500 TL 'lik android telefon var ve çok memnunum.. Şimdi Symbian Belle al desem arkadaşı yanıltmış olurum ve ilerde çok pişman olur.Avukatlık falan mı yapıyorsunuz ? neyi takip neyi etmiyceğimi iyi bilecek yaştayım çok şükür. androidden iyi olduğunu söylemedim tabiki onun kadar olamaz ama konuyu açan arkadaşın fiyat aralığı için telefon önerdim ve alırsada eminim pişman olmıycaktırbu kadar söylüyorum.
nokiayı bu kadar kötüleştirmişsiniz ama yeni sürüm belle oldukça iyi, dün indirime girdi vatanda nokia 603 bir göz gezdir istersen; http://www.vatanbilgisayar.com/noki...lefonu-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=57484
hayırlısı olsun güzel seçim güle güle kullanın..Arkadaşlar dün akşam limitimi zorlayıp Vatandan sony ericsson xperia neo v aldım.Gayet kullanışlı cihaz.Hepinize teşekkürler.Ayrıca nokia 603 tavsiye eden arkadasın tavsiyesinide göz ardı etmedim , onuda inceledim.Sizlerinde dediği gibi nokia cihaz olarak iyi fakat yazılım olarak zengin değil , bunu cihazı satan arkadaşda söyledi.
Tekrar tekrar teşekkür ederim..
hoşçakalın.
en son nokianın hangi modelini kullandınız acaba? 3310 falan mılütfen çıkın o evinizden bimekse veya teknosaya vs. oralardan bakın yeni çıkan nokia telefonlarına sonra gelip yorum yapınız.