Telefon tavsiyesi limit 650 tl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YAREM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 650 tl bütçem var .telefon almak istiyorum.ne tavsiye edersiniz.Şimdilik aklımda
NOKIA C6 (619 tl) ve HTC WILDFIRE S (649 tl) var.Siz ne tavsiye edersiniz.

bortu3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu saatten sonra nokiaya asla para yatırmam kesinlikle htc wildfire s diyorum yada androidli başka bir telefon..

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında bir ara samsung galaxy ace düşünmüştüm.İşyerinde kullanan arkadaşlar var .kesinlikle tavsiye etmiyorlar.Bende inceledim menü geçişleri yavaş.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Sony Ericsson Xperia Neo V ve Samsung Galaxy Ace öneririm.. Galaxy Ace Touchwiz 3.0 arayüzü biraz takılabiliyor, ancak Go Launcher gibi başlatıcılarla gayet tatmin edici düzeyde kullanılıyor. HTC Wildfire S 'den çok daha hızlı bir telefondur Galaxy Ace, biri 600 Mhz diğeri 800 Mhz işlemcili. Bu fiyat aralığında alacağın Nokia telefonlar symbian kullandığından beş para etmez.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sıfırsa Samsung Galaxy Ace 5830 , 2.El olursa HTC Desire.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sıfır alacağım.Anladığım kadarıyla nokia dan uzak durun mesajı alıyorum...

Dostum n97 32 gb gibi bir telefonum vardı.Elimden çıkarmam 7 ay sürdü.Aldığım fiyatın 1/3e sattım.Ve symbian o kadar yavaş ki :( hatırlamak bile istemiyorummm

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Tek önerim Nokia kesinlikle olmaz nokia mı kaldı adamlar saçmalık üstüne saçmalık yapıyor

İnterSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en iyisi androidli bi general mobile almandır...

--- Mesaj Güncellendi ---

veya vodafone lıysan bi facebook telefonu var ya oda olur symbian kullanıyor ama en iyisi de şu hcc android kullanıyor yine linux tabanlıdır android...

--- Mesaj Güncellendi ---

Dostum n97 32 gb gibi bir telefonum vardı.Elimden çıkarmam 7 ay sürdü.Aldığım fiyatın 1/3e sattım.Ve symbian o kadar yavaş ki :( hatırlamak bile istemiyorummm
haklısın... Symbian cok kotudur...

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çok sağolun .Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda en azından nokia almayacağım kesinlesti.Bu akşam vatan bilgisayara gidecem.Aklımda Sony Ericsson Xperia Neo ve htc wildfire s var.Hepinize sonsuz teşekkürler.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Ben bir ay önce BlackBerry Curve 9300 3G aldım ve hiç memnun değilim. Keşke ben de senin yaptığın gibi bir danışarak alsaydım. Şarj performansı çok kötü. Eğer aklından bu telefonu almak geçiyorsa geçmesin. Öyle geçerken gördüm yazayım uyarayım dedim ;)

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Lütfen arkadaşı ilerde büyük pişmanlık duyacağı bir şey yapmaya sevketmeyelim :) NOKİA PİŞMANLIKTIR

en son nokianın hangi modelini kullandınız acaba? 3310 falan mı :D lütfen çıkın o evinizden bimekse veya teknosaya vs. oralardan bakın yeni çıkan nokia telefonlarına sonra gelip yorum yapınız.

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
Ace1.JPG

http://www.hepsiburada.com/Liste/sa...Id=telcepsams5830&categoryId=371946#Gorseller

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
en son nokianın hangi modelini kullandınız acaba? 3310 falan mı :D lütfen çıkın o evinizden bimekse veya teknosaya vs. oralardan bakın yeni çıkan nokia telefonlarına sonra gelip yorum yapınız.

Symbian kullanan nokia alacak kadar teknoloji özürlüsü degiliz.. Sizede yeni çikan işletim sistemlerini takip etmeyi oneririm.. Windows phone 7li modelleri bile bir ios, android kadar iyi degil şu anda.

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Symbian kullanan nokia alacak kadar teknoloji özürlüsü degiliz.. Sizede yeni çikan işletim sistemlerini takip etmeyi oneririm.. Windows phone 7li modelleri bile bir ios, android kadar iyi degil şu anda.

Avukatlık falan mı yapıyorsunuz ? neyi takip neyi etmiyceğimi iyi bilecek yaştayım çok şükür. androidden iyi olduğunu söylemedim tabiki onun kadar olamaz ama konuyu açan arkadaşın fiyat aralığı için telefon önerdim ve alırsada eminim pişman olmıycaktır :) bu kadar söylüyorum.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=43277]M.Uzun[/MENTION] , Nokia bile artık sizin kadar savunmuyor Symbian'ı :)

M.Uzun

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
symbian s60 veya s40 ı bende sevmiyorum çıktığından beri ama son çıkan symbian belle oldukça başarılı görünüyor.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Avukatlık falan mı yapıyorsunuz ? neyi takip neyi etmiyceğimi iyi bilecek yaştayım çok şükür. androidden iyi olduğunu söylemedim tabiki onun kadar olamaz ama konuyu açan arkadaşın fiyat aralığı için telefon önerdim ve alırsada eminim pişman olmıycaktır :) bu kadar söylüyorum.
arkadaşın fiyat limiti 650 TL.. Bu fiyat aralığında çok iyi bir android telefon alabilir, bende 500 TL 'lik android telefon var ve çok memnunum.. Şimdi Symbian Belle al desem arkadaşı yanıltmış olurum ve ilerde çok pişman olur.

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
nokiayı bu kadar kötüleştirmişsiniz ama yeni sürüm belle oldukça iyi, dün indirime girdi vatanda nokia 603 bir göz gezdir istersen; http://www.vatanbilgisayar.com/noki...lefonu-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=57484

aynen öyle,
android telefonları genelde oyun oynamak isteyenler tercih ediyorlar, nedeni ise android markette onlara yetecek kadar oyun olması, ciddi düşünenler ise genelde nokia tercih ediyorlar, android telefonların kendi kendisine internete bağlandığından sık sık söz ediliyor ve faturayı da epeyce kabarttığından bahsediliyor, hani eskiden olsa vodafone nin sınırsız 8 tl. interneti alınıyordu ama şimdi o da yok maalesef.

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün akşam limitimi zorlayıp Vatandan sony ericsson xperia neo v aldım.Gayet kullanışlı cihaz.Hepinize teşekkürler.Ayrıca nokia 603 tavsiye eden arkadasın tavsiyesinide göz ardı etmedim , onuda inceledim.Sizlerinde dediği gibi nokia cihaz olarak iyi fakat yazılım olarak zengin değil , bunu cihazı satan arkadaşda söyledi.
Tekrar tekrar teşekkür ederim..
hoşçakalın.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar dün akşam limitimi zorlayıp Vatandan sony ericsson xperia neo v aldım.Gayet kullanışlı cihaz.Hepinize teşekkürler.Ayrıca nokia 603 tavsiye eden arkadasın tavsiyesinide göz ardı etmedim , onuda inceledim.Sizlerinde dediği gibi nokia cihaz olarak iyi fakat yazılım olarak zengin değil , bunu cihazı satan arkadaşda söyledi.
Tekrar tekrar teşekkür ederim..
hoşçakalın.
hayırlısı olsun güzel seçim güle güle kullanın..

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252

Ben zaten tekno marketlerden birine çok yakın çalışıyorum ve günlük uğruyorum ayrıca amatör olarak yazılımda geliştiriyorum sizin gibi dışlardan bakmıyorum yani. Nokianın ne olduğunu bilmesem size inanacağım. Siz galiba hiç teknolojik bir ürün kullanmıyorsunuz yoksa nokiayı telefondan saymazdınız.