Telefon Tavsiyesi (fiyat önem yok)

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar yakınlarda telefon almayı düşünüyorum şimdiden araştırmaya karar verdim
Ben sağlam şarj ı uzun giden performansı yüksek kaliteli ses alabileceğim bi telefon arıyorum müzik ve oyunla çok uğraşırım bunun yanında kamerasınında iyi olmaı lazım bide samsung almayı düşünmüyorum ama genede güzel bi açıklamayla önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler iyi forumlar :cool:

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Bence samsung'u tercih et samsung galaxy s4 bu saydığın özelliklerin hepsi var ancak samsung almamakta ısraycıysan HTC One al derim

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güzel Mükemmel Süper Bir telefon istiyorsan SONY HONAMI İ1 BEKLE DOSTUM
ama şimdi alıcaksan
Xperia Z al 4.2.2 güncellemesi ile herşey düzeldi eski kullanımda 1 gün 1.5 gün dayanırken aynı kullanımda tam günde kullanımda %50 şarj kalıyor yanı 2 gün çok rahat hertürlü işini görür. bu sölediğim kullanım aşırı kullanımda normal kullanımda şarja ne zaman taktığını unttur inş :D

Vespuci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence performans istiyorsan s4 ü al aradığın her özellik var kemrası müthiş oyunlarda hiç bir sorun yaşamassın ses konusunu pek bilmiyorum ama güzel ses stersen htc one ı öneririm onunda performansı yuksektir

joker3232

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ses kalıtesı dıyınce aklıma dırek HTC One gelıyor ılk başta buna bakmalısın 2.tercıhın olcaksada iphone 5 bak derım.

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende xperia z ile htc one ı düşünüyodum ama z nin kamera sının kötü olduğunu duydum ama honami cok iyi biseye benziyo :D

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Aradığın özelliklere bakarak yani piyasadaki en uzun batarya ömrüne sahip smartphone, oyun ve müzik performansı iyi, android işletim sistemli, 8 mp led flaşlı kamerası var ve nispeten sony xperia z ve htc one vs. gibi rakiplerinden daha ucuz olan telefon ''Samsung Galaxy Note 2''. Batarya ömrü olarak piyasadaki en iyi akıllı telefon olduğu söyleniyor ben kullanmadım ama aradığın özelliklerin hepsine sahip. Note 3 modelinin de eylül ayında piyasaya çıkacağı söyleniyor.​

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ses iyi olsuyn diyorsan samsungdan direk vaz geciceksin geriye apple ve htc kalıyor , uygulama hayranıysanız one olmaz grafik birimi suanki bir 2 oyunda bile kasarken ilerisi icin siz düsünün ,. iphone 5 ise sarjı rezalet ... bende sizin gibi düsünüodum bu yüzden sesden feragat ettim sevmesemde piyasada iyi telefon olmadı icin gidip samsung note 2 aldım , full hd olmadıgı iicn hala bütün uygulama oyunları rahatlıkla acıyor , sarjı abartı gidiyor telefon hic elimden düsmese hatta evde otururken tablet niyetine kullanııp internette gezsem oyun oynasam bilgisayar acmasam bile 1 gün gidiyor , normal kullanımda 2 günü rahat var ... biraz daha bekleyebilirseniz note 3 alın sanırım onda adreno 330 gpu gelicek full hd ler icin tasarlanmıs bir gpu ... note serisi büyük gelliyorsa ve aciliyetiniz varsa pek sevmesemde apple en mantıklı secenek olucak

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Xperia honami beklemeni tavsiye ederim

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
S4'te ses harici yukarıda dediklerinin hepsinden var

sosyalik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Samsung istemiyorsan HTC One veya Sony Xperia Z.

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim acelem yok bi sure daha beklerim

StarK03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Müzik ve oyun için arıyorsan HTC üzerine tanımam ama samsung ise ekran ve kamerası çok iyi ama bana göre HTC One benim için daha iyi bir telefon