Telefon tavsiyeleriniz???

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Tabi bu arada üstün bir kamera performansı bekliyorsan nexus 4den boşa beklersin onu söyleyeyim. Kamerası vasat.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tabi bu arada üstün bir kamera performansı bekliyorsan nexus 4den boşa beklersin onu söyleyeyim. Kamerası vasat.

Aslında tatmin edici gündüz HDR ve normal çekimler gayet iyi ama karanlıkta gürültü ve odaklamada çok zorlanıyor ama yinede tatmin edici ayrıca kamerası S4 Miniden kesinlikle daha iyi:D

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 Alırsan Hız Bakımından Seni Mağdur Bırakmaz.Ama Stock ROM Olduğu İçin Telefonun Arayüzünden Sıkılabilirsin.Hemde Hiçbir Özel LG Programıdır,Multimedya'dan Fazla Yaralanamazsın.Lumia 925'e Gelince,Bir Aralar Bende İstiyordum.Fakat Dün Bimeks'te Lumia 925'i Denedim Ve Telefonun Kilit Ekranı 10 Saniye Sonra Geldi.Ve Lumia'lar Biraz Uygulamaları Ağır Açıyor Fakat Stabil Olduğunu Söyliyebilirim Fakat Dediğim Gibi Zaten Adreno 225 Çok Geri Kaldı Artık Bu Sene.hTC One Mini'de İse 4 Ultrapiksel Kamera Beats Audio Çift Çıkış Hoparlör Gibi Güzel Özellikler Barındırıyor.hTC One Mini'de Güzel Fakat Pişman Olacağın İşler Yapma.Al LG G2 Rahatına Bak.Sonra Üzülme.1-2 Hafta Sonra Zaten Fiyatlar 1400'e Düşer Alırsın.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar bana göre müzik , kamera, performans(android için geçerlidir.), pil ve çözünürlük önemli sizce aşağıdaki telefonlardan hangisini almalıyım.

Nokia lumia 920-925
Htc one mini
Lg nexus 4
Samsung galaxy s4 veya s4 mini
Casper VIA A6108
Sony xperia TX veya başka sony alternatifiniz.

arkadaşlar bana en yatkın 925 ve one mini arasıdır ama sizin görüşlerinizide almak istedim.

müzik kamera performans için htc one derim eger o kadar ütcen yoksa lg nexus 4

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar xperia sp nasıl olur sizce.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
HEPSİ çöp oldu. Ocakta Samsung Galaxy S5 geliyor. Ondan 2-3 bilemedin 5 ay sonra da Note 4 çıkar, S5 ÇÖP olur.

Yani telefon almak istiyorsan maksimum 5 ayda bir değiştirmelisin. Ancak sadece şuanlık iyi bir telefon istiyorsan Samsung Galaxy Note 3 al.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Ayladaşlar prodeppo diye bir yeri akakçeden buldum. 1399 tl 16 gb. Ben temmuz gibi alsam fiyat nekadar düşer tüm mağazalarıda işin içine katarsak. Valla şuan 1599 ama 250 en olmadı 200 düşse alınır valla. Yav bi karak veremedim gitti yaaav. Şuanda g2 düşündüm. Ha şunuda söyliyim ben radyoya ve infrared yani kızıl ötesine karşı biraz hassas davranıyorum. Radyodaki sebebim şu günümün çoğunluğu istanbul trafiğinde geçiyor bunun içine fener maçları yada canım türkiyemin maçı girdiğinde dayanamıyorum. Bir keresinde geçen sene son haftalara doğru olna gs bjk maçı yapılırken arabayla yanından geçtiğimi hatırladıkça radyosuz telefon alamak istemiyorum diyorum kendi kendime. İnfrared ise yani kızılötesi ise küçük kardeşimin :) ve çevremdeki herşeyin ayrı bir kumanda olması. Kardeşim tv izlerken arkadan tv yi kapatmak.... Neyse işte siz beni anladınız. Sırf radyo yok diye s4 almadım. Ayrıca s4 mininin ekranını yerdiniz ondanda vazgeçtim. Xperia sp dedim cevap gelmedi heralde kötüdür dedim onuda eledim. Ama g2 bayağ iyi bir rakip ve istediğim tüm ama tüm özellikler var. Onun için temmuz ortasında almayı düşünüyorum siyah olanını. Sizce nekadar düşer. Ayrıca yorumlarınızı bekliyorum.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Arkadaşlar g2 haziran temmuza kadar nekadar düşer.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ayladaşlar prodeppo diye bir yeri akakçeden buldum. 1399 tl 16 gb. Ben temmuz gibi alsam fiyat nekadar düşer tüm mağazalarıda işin içine katarsak. Valla şuan 1599 ama 250 en olmadı 200 düşse alınır valla. Yav bi karak veremedim gitti yaaav. Şuanda g2 düşündüm. Ha şunuda söyliyim ben radyoya ve infrared yani kızıl ötesine karşı biraz hassas davranıyorum. Radyodaki sebebim şu günümün çoğunluğu istanbul trafiğinde geçiyor bunun içine fener maçları yada canım türkiyemin maçı girdiğinde dayanamıyorum. Bir keresinde geçen sene son haftalara doğru olna gs bjk maçı yapılırken arabayla yanından geçtiğimi hatırladıkça radyosuz telefon alamak istemiyorum diyorum kendi kendime. İnfrared ise yani kızılötesi ise küçük kardeşimin :) ve çevremdeki herşeyin ayrı bir kumanda olması. Kardeşim tv izlerken arkadan tv yi kapatmak.... Neyse işte siz beni anladınız. Sırf radyo yok diye s4 almadım. Ayrıca s4 mininin ekranını yerdiniz ondanda vazgeçtim. Xperia sp dedim cevap gelmedi heralde kötüdür dedim onuda eledim. Ama g2 bayağ iyi bir rakip ve istediğim tüm ama tüm özellikler var. Onun için temmuz ortasında almayı düşünüyorum siyah olanını. Sizce nekadar düşer. Ayrıca yorumlarınızı bekliyorum.

Dostum yanlış anlama ama haziranda alacaksan telefonu niye bu kadar konu açtın :D benim tercihim 925 yada g2

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Dostum yanlış anlama ama haziranda alacaksan telefonu niye bu kadar konu açtın :D benim tercihim 925 yada g2

Valla ne biliyim işte işi sağlama alıyim diyorum şimdi g2 yi soruyorum çünkü artık bıktım tlfon araştırmaktan sorsan ppi değerine kadar sayarım sana :) şaka biyana dediğim gibi çok çabuk fikir değiştiriyorum ve bunu baştan sağlama alıp sadece birini bakmak istiyorum. Onun için yani :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Valla ne biliyim işte işi sağlama alıyim diyorum şimdi g2 yi soruyorum çünkü artık bıktım tlfon araştırmaktan sorsan ppi değerine kadar sayarım sana :) şaka biyana dediğim gibi çok çabuk fikir değiştiriyorum ve bunu baştan sağlama alıp sadece birini bakmak istiyorum. Onun için yani :)

Hazirana kadar G2 nin fiyatı 1200 lere düşebilir yani işini garantiye alcaksan almadan 2 hafta önce aç bu konuyu o zaman daha garanti olur çünkü hazirana kadar şu an piyasada olan bir çok telefon piyasadan kalkabilir aynı zamanda hazirana kadar bir sürü aklını çelecek telefon çıkabilir yani bu kadar acele etme ama yinede G2 derim

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
G2 ye hayran kaldım valla birde 1300 e düştümü :dirol:

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
ONE mini düsünmene bile gerek yok.

Ama infrared yok ayrıca performansta dökülüyor. Sadece beats ve 342 ppi için almam açıkçası ama kötüde değil sadece işime yarayacak özellikler yok.

WolWeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ortalama birşey dersen p880 yoksa para çok dersen abartı olacak belki ama note 3