Sonunda alıyorum :)

Toredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni güncellemeyi(8.1) alıcak 925 baya içerikli olcak diyorlar yani çok değişebilir windows phone ama yine de sen bilirsin

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Discovery elite çıkcak 1200 e en iyi telefon o şuan ama general mobile istemem diyorsan Lg optimus g al her şeyiyle süper oyunlarda canavar gibi ses konusunda gayet başarılı pilde 1 günü çıkarır 2. seçenek ise xperia sp batarya ve oyun canavarı bi telefon işini fazlasıyla görür

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
moto g süper cihaz 4.4 üzerinde ve ips ekran arkada geniş haporlır ve gorilla glass 3 zaten hepsinde s400 işlemci var. kamera iyi değil ama. 925 iyi alet ama wp 8 büyük ızdırap 8.1 ne zaman geleceği belli değil mayıs haziran deniyor hiç gerek yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dün uyuya kalmışım mesajınızı şimdi okudum. Öncelikle discovery elite yi bekleye bilirim. Ancak 4 mart olan doğum günüme yetişirse mükemmel olur. Ayrıca yaklaşık 45 dk önce sp one mini ve 925 i inceledim. Şöyle.... Sp yi baştan eledim illa ışıkları için telefon alınmaz diye. Zaten o fiyata yakın optimus gi ve nexus 4 var. Ancak çöyle bir sorun ortaya çıkıyor fm radyo. İnt paketi çok kullanan değilim. Ama 2 yıldan beri akıllı telefon kullanamıyorum. O yüzden illa alabileceğimin en iyisini alıp pişman olamamak istiyorum. Devam edeyim..... One mini tasarım mğzik ve kamera konusunda gözüme girdi. Sorun yok. Alınabilir. 925 her hali ile mükemmel ancaaaaak. Windows 8 herşeyi bozuyor. Alışamam. Ama. Kamera ve tasarım beni cezbediyor. Yani android önceliğim.

Haklısın ışıkları için telefon alınmaz. Ama SP'nin iç donanımı da iyi. Xperia Z ile yakın grafik performansı var. SP'nin asıl sorunları galiba Wireless çekim gücü düşükmüş bir de şimdi Xperia Z1 compact çıktı. Güncellemeler hep Z1 Compact'a gelir. SP konusunda pek ümitli değilim. Android 4.4 bile gelmez bence.

Lumia 925'e gelince. Saydığın diğer telefonların hiçbiri bir amiral gemisi değil ama Lumia 925 öyle. Malzeme kalitesi, müzik, kamera gibi üstünlükleri var. Ama tabi Windows Phone'a alışamam dediğin için yapacak bir şey yok. Ama bence Android'den daha kolay kullanımı var.

One mini gayet güzel telefon. Performans konusunda SP ve Optimus G'ye göre hafif bir dezavantajı var. Ama yoğun oyun pek oynamayacaksan farketmezsin diye düşünüyorum.

Discovery Elite konusuna gelince. General Mobile her ne kadar kendini Discovery'de biraz ispatlamış olsa da gidipte 1200 TL verilecek bir marka olduğunu düşünyorum. 1200 TL'de çok tecrübeli rakipleri var. O yüzden ben olsam almazdım.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
''sonunda alamıyorum'' olacaktı bence başlık :D
hala kararsız adımlarla yürüyorsun kardeşim.
bugün s5 tanıtılacak.s4'ün fiyatıda haliyle düşecek.bekle s4 al.
yada acele etmeyip biraz daha para biriktirip lg g2 düşünebilirsin.
bunlar olmazsa nexus'a bak.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Htc One bazı sitelerde 1200 lira eliteyi bekleyebilirsin

Akheria

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla benim tavsiyem o fiyata ya bekle geneal mobile elite al ama şöyle bişi var ilk parti elite modelleri 800 ile sonrakiler 801 ile gelicek die bişi okumuştum. beklemicem dersende varsa çevrende world kartı olan biri n11.com dan lg g2 bakabilirsin 1270 tl civarı 111 tl world puan verio 1270-111 : 1159 tl ye sana gelmiş olur telefon

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Yok yav saol. Ben ya htc one mini yada 925 düşünüyorum. Büyük ihtimalle one mini ancak 925 te olabilir. Herşey clash of clans ın wp8 e gelecek olması :)

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
O zaman 925 32gb al pişman olmayacaksın, bunların içerisinde en iyisi o.

By Fixed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum bence lumia alma uygulama açısından pişman olursun, yeni bir sistem gelişmesi uzun sürer. Sana en uygun sistem android sistemi (hem uygulama çok hem de uygulamalara para vermeyeceğini düşündüğüm için).

1200tl'ye LG nexus 5 bulabilirsin sanırım. Benim gözüme çarpan tek eksi tarafı hoparlör sesi çok çıkmıyor ama donanımı çok iyi ve sürekli, en yeni güncellemeyi alan telefon. Bence çok uygun senin için.

Ama sana şiddetle önerebileceğim telefon LG G2. Tek bir takılma yok ve her şeyiyle tam bir telefon. Lg güncelleme desteği de veriyor. Ben senin yerinde olsam biraz daha para biriktirir LG g2 alırdım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bunları düşüneceğine 800 tl verip aynı özelliklere sahip (hatta daha fazla özelliği bile olup ) sadece güncellemelerini manuel olarak kurup kullana bileceğin lg 4x hd alsan tasarruf + kar edersin ...ama yinede sen bilirsin :D

vivianas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu telefonlarin icinde en iyisi Xperia SP dir. Dersenki birazdaha bekliyim para biriktiriyim ozamanda sana LG G2 yi oneririm bizzat suanda G2 kullaniyorum.