Galaxy s4 - htc one - lumia 920 hangisini önerirsiniz

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Babalar gününde htc one almaya gittim babamla teknosada ve vatanda baktık ikisindede yok sonra babam teknoadan s4 aldı ve bana verdi kullan beğenmezsen htc one alırsın s4ü bana verirsin dedi beğenirsen ben kendime bitane daha s4 alırım dedi. Daha önceden kesin one alcaktım ama kullandıkça s4 ısındım o plastik kasaya daha alışamadım ama kap yetiyor. Siz hangisi önerirsiniz bir arkadaşımda bana lumia 920 yada beklersem 925 önerdi wp8 daha stabil filan dedi. Ne önerirsiniz siz s4 le devam mı yoksa htc one yada lumia 920 mi alıyım yada lumia 925 imi bekliyim.

- Tasarım önemli benim için. S4 bu konuda biraz zayıf.

- Telefonda çok müzik dinlerim s4 ün ses kalitesi pek tatmin etmiyor.

- Stabilite benim için çok önemli.

- Yazılım güncellemesi çok önemli. Nokia ve samsung o konuda rahat ama htc biraz riskli.

- Kamera çok önemli değil hepsinin kamerası bana yeter ama kamera modları zoe filan hoşuma gidiyor.

- Ekranın güneşte okunabilirliği, kalitesi önemli.

- Pil perfonması ve ısınma durumu önemli.(htc one veya L920 kullananların yorumlarını bekliyorum.

- Oyun perfonması o kadar önemli değil. Zaman geçirmek için olan küçük temple run tarzı oyunlar yetiyor.

Siz ne önerirsiniz. Htc one veya lumia kullananlar, arayüzü, kullanımı rahat mı? Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

MelekSubaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kullanmadım ama sen resmen hTC one'ı betimlemişsin. hTC one al. S4 gibi oyuncak telefonlar değil. Ama Lumia 920 veya 925 hakkında bilgim yok. Ama hepimiz biliyoruz ki telefonlardaki windows yazılımı gelişmekte ve marketi o kadar gelişmiş değil. Bu yüzden Lumia alırken bir kere daha düşünmelisin.

leader00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Lumia alma tasarım olarak s4 arkadaşın da dediği gibi oyuncak gibi telefon. Htc one öneririm bence aralarında en şık o ve özellikleri de çok iyi tabii :D

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
HTC One iyi gider sana küçük oyunlarla idare edebileceksen ama hoparlörüne hayranım htc one'ın
[video=youtube;X0bTm5B6Hok]http://www.youtube.com/watch?v=X0bTm5B6Hok[/video]

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc one iyi hoşta birde butterfly s çıktı. Benim amacım en iyisi olsun değil ama htc yeni modeller çıkartıp eskilerine güncelleme vermiyormuş. Güncelleme vermeye söz vermiş diyorlar ama one in tek amiral gemi olayınada söz verdiler. Butterfly S ne o zaman. Böyle sorunları olmasa htc one şimdi gidip alcam ama şuan tereddütteyim.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Yazılımsal destek zayıf HTC'nin Samsung en iyisi Android'de

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
butterfly s de gelir mi gelmez mi ? Sıkıntılı bir durum. S4 ünde günlük kullanımda çok eksisi var benim için ekran güneşte okunmuyor, kasası uyduruk, ses kalitesi az. Kasa çok önemli değil hani alışırsın görmezden gelirsin ama amoled ekran güneşte çok kötü. ses kalitesi yok. Sanırım htc one alcam. Büyük ihtimal yarın alıyorum. Belki s4 le devam ederim birkaç hafta biraz daha incelerim kullanıcı yorumlarına filan bakarım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one kullanıcısıyım bahsettiğin konularda üstüne yok şuan da butterfly s japon ve abd pazarı için çıkacak deniyor en son japonya için çıkan butterfly yeni geldi ülkemize hemen çıkacak olsa butterfly s al derim ama onun en az bir 6 ayı var avrupa pazarı için..hemen alacaksan one al bu için güncellenecek deniyor 4.2.2 olacakmış..

rauldeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Negri electronics diye bir site var çoğu telefonu çok önceden simkilitsiz olarak (hemde uluslararası garantili) satışa sunuyorlar ayrıca fiyatları çok uygun. Ama her gülün bir dikeni vardır:D Dünyada Türkiye dışında her yere kargo yollayabiliyorlar. Yunanistan'a gidip alabilirsin ya da yurtdışında bir tanıdığın varsa veya gidiyorsa sana getirebilir. Ha ben bu arada asıl yazacağımı unutmuşum:Htc butterfly s almanı tavsiye ederim. Kesin bahsettiğim siteye bak belki daha çok içine sinen başka bir telefon bulursun. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
rauldeno önerin için teşekkürler ama böyle sitelere çok güvenmiyorum. Türkiye'den kvk garantili filan bir telefon alırsam kafam daha rahat olur.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
İstek siralamanda resmwn htc one i tanimlamissin al htc one i hayirli
Olsun iste ne diyim ;)

rauldeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rauldeno önerin için teşekkürler ama böyle sitelere çok güvenmiyorum. Türkiye'den kvk garantili filan bir telefon alırsam kafam daha rahat olur.

Alışveriş yapsaydım sana yardımcı olabilirdim ama maalesef hiç alışveriş yapmadım ama yeni ürünler çok hızlı geliyor s4 zoom ve s4 mini gelmiş bile fiyat karşılaştırmak için bakabilirsin. Onun dışında bence Htc one al sana en çok o uyar. Şimdiden hayırlı olsun

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ntv one aldim bugun. Harika bir telefon iyiki almışım. Herkese önerileri için teşekkürler

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc one iide servis desteği güncellemesi desteği zayıf artı kasada bi açıklık var diyolar piksel sorunuda var mış ama görüntüsü fena değil elime aldım ince hafif s4 fos özelliklere aldanmayın sırf reklam yaptı samsung geride kalmamk için s3 plus s4 diye sundu donanımsal birşey yk yazılımsal olarakda çoğu özellik s3 de geliyor samsung bıktırdı artık s3den sonra bi dünya aynı tip telefon insanı soğutuyor plastik olmasıda ii değil.Telefon alıcak arkadaşlara önerim yıl sonunu beklemek Nokia snapdragon 800 lü full hd telefonu çıkartıcak eylülde yine bu yıl içinde Sony xperia honami dehşet bi telefona benziyor Samsung note 3 ins s3 e benzemez Htc de htc one benzer snapdragon 800lü bir windows phone çıkartabilir 4ünü yan yana koyar değerlendirme yaparız seçim sizin.