Babalar gününde htc one almaya gittim babamla teknosada ve vatanda baktık ikisindede yok sonra babam teknoadan s4 aldı ve bana verdi kullan beğenmezsen htc one alırsın s4ü bana verirsin dedi beğenirsen ben kendime bitane daha s4 alırım dedi. Daha önceden kesin one alcaktım ama kullandıkça s4 ısındım o plastik kasaya daha alışamadım ama kap yetiyor. Siz hangisi önerirsiniz bir arkadaşımda bana lumia 920 yada beklersem 925 önerdi wp8 daha stabil filan dedi. Ne önerirsiniz siz s4 le devam mı yoksa htc one yada lumia 920 mi alıyım yada lumia 925 imi bekliyim.
- Tasarım önemli benim için. S4 bu konuda biraz zayıf.
- Telefonda çok müzik dinlerim s4 ün ses kalitesi pek tatmin etmiyor.
- Stabilite benim için çok önemli.
- Yazılım güncellemesi çok önemli. Nokia ve samsung o konuda rahat ama htc biraz riskli.
- Kamera çok önemli değil hepsinin kamerası bana yeter ama kamera modları zoe filan hoşuma gidiyor.
- Ekranın güneşte okunabilirliği, kalitesi önemli.
- Pil perfonması ve ısınma durumu önemli.(htc one veya L920 kullananların yorumlarını bekliyorum.
- Oyun perfonması o kadar önemli değil. Zaman geçirmek için olan küçük temple run tarzı oyunlar yetiyor.
Siz ne önerirsiniz. Htc one veya lumia kullananlar, arayüzü, kullanımı rahat mı? Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
- Tasarım önemli benim için. S4 bu konuda biraz zayıf.
- Telefonda çok müzik dinlerim s4 ün ses kalitesi pek tatmin etmiyor.
- Stabilite benim için çok önemli.
- Yazılım güncellemesi çok önemli. Nokia ve samsung o konuda rahat ama htc biraz riskli.
- Kamera çok önemli değil hepsinin kamerası bana yeter ama kamera modları zoe filan hoşuma gidiyor.
- Ekranın güneşte okunabilirliği, kalitesi önemli.
- Pil perfonması ve ısınma durumu önemli.(htc one veya L920 kullananların yorumlarını bekliyorum.
- Oyun perfonması o kadar önemli değil. Zaman geçirmek için olan küçük temple run tarzı oyunlar yetiyor.
Siz ne önerirsiniz. Htc one veya lumia kullananlar, arayüzü, kullanımı rahat mı? Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.