Telefon tavsiye

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar bi süredir akıllı telefon kullanmıyorum ve tavsiyenize ihtiyacım var. Limit sorun değil. Daha önce bir kaç android cihaz kullandım yakın zamana kadar da lumia kullanıyordum. Cihaz pert olunca bi süre kendime ceza verdim cihaz almadım. Birazda fuarda tanıtılacak telefonları bekledim. Telefondan çok fazla oyun oynayan biri değilim ama internet sürekli açıktır, ekranın büyük olması tercihimdir ,marka ve işletim sistemi takıntım yok. Buna göre bana ne önerebilirsiniz? Teşekkürler

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Limit sorun degil diyorsan xperia z2 lg g pro 2 galaxy s5 htc one 2 den beğendiğini al hepsi tanitiliyor yavas yavas

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hepsine bakarsam arada kalabilirim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lumia'da wp kullandıktan sonra başka bir işletim sistemi kullanmanı tavsiye etmem, hız ve stabilite konusunda diğerleri wp den geri kalıyor.

Iphone dan samsung a biçok üreticinin farklı os de cihazlarını kullandım. 1020 kullanıyorum şuan, kesinlikle tavsiye ederim. Veya biraz daha bekleyecek olursan sony de wp8 li xperia modellerini tanıtıcak yakında.

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
lumia bi süreden sonra çok can sıkıyodu. marketi vs yavastı baya. şimi nasıl durum

mustang435

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence sen xperia sp al zaten oyun oynamıyon internette takılıyon ayrıca güncel bir cihaz istiyorsan tam sana göre

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekranı büyük istediğin için Galaxy Note 2'yi önerebilirim zira herşeyi yapabiliyorsun.:)

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
tavsiyeler için teşekkürler yakın zamanda mağazada bakacam söylediklerinize

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
para sorun değilse z1 , g2 işini görür beklerim dersen g3 , z2 ,g pro 2 filan çıkacak

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
teşekkürler bunlarıda değerlendirmeye alacam