Telefon Tavsiye Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Duruka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Duruka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba abilerim yaşım 14 daha o yüzden abi diyorum :D heralde benim yaşlarımda 1 2 kişi gördüm neyse foruma yeni üye oldum 1 aydır forumda geziniodum güzel forum dedim ve üye oldum neyse uzatmadan engin bilgilerinize ihtiyacım var.8. sınıfa geçtim ve karne hediyesi telefon alıcam telefon alırken aradığım özellikler
Büyük ekran
oyun hastasıyımdır ama büyük oyun oynamam temple run gibi oyunlar oynarım ama sürekli
facebook internette gezinirim yani onları hızlı açıp kapamalı
fotoğraf ve müzikde dinlerim ama az
ve sağlam olsun kılıf alcam ama kılıflı bile az zarar gelsin isterim
son olarakda şarjı iyi olsun yani 1 günü çıkarsın hoş android telefonun şarjı nasıl uzun olcak ama :D neyse istediğim şeyler bunlar bütcem max 1300 internetten almıcam.
düşündüğüm telefon s3 nexus4 lg optimus G ve xperia sp daha iyi önerileriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Duruka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
niye sp abi bilgilendirirsen sevinirim.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bencede sp tasarımı filan harika senin ihtiyaçlarını da karşılar ama pili ne kadar gider bilmiyorum. Altındaki ledler çok şık ama fazla pil harcıyadabilir. Hiç kullanan tanıdığım yok olsa sorardım pili iyi mi kötü mü

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
senin verebileceğin para miktarı kaç onu söyle önce

Duruka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazdım yukarda zaten 1300

- - - Mesaj Güncellendi - - -

peki nie sp bu telefonları baya bir inceledim ve sp çift çekirdek s3 4 çekirdek yada niye nexus4 deil yani sp nin farkı ne anlatırsan çok teşekkürler

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
yazdım yukarda zaten 1300

- - - Mesaj Güncellendi - - -

peki nie sp bu telefonları baya bir inceledim ve sp çift çekirdek s3 4 çekirdek yada niye nexus4 deil yani sp nin farkı ne anlatırsan çok teşekkürler

Sp nin işlemcisi daha yeni nesil sanırsam s3ten daha iyi performans gösteriyor nexusu bilemeyecem ama s3le sp arasındaki çekirdek sayısı farkı seni yanıltmasın ayrıca tasarım olarak da çok daha üstün s3ten

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bak o telefonları git biryerde incele zaten eline alınca %75 s3 elersin. sp çok daha güzel geliyor gözüne. Nexus4 perfonmans ve güncelleme konusunda daha iyi onuda tercih edebilirsin.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
niye sp abi bilgilendirirsen sevinirim.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun

müzik dinlerim demişsin sp nin ses kalitesi hepsinden iyidir yanında verdikleri kulaklık kaliteli fotoğraf çekerim demişsin xperia kameraları çok iyidir ağır oyun oynamam subway falan oynarım demişsin 4 çekirdeğe gerek yok 1.7 dual core sana fazlasıyla yeterli gelecektir pili fazla gitsin demişsin sp nin pili 2300 mah ile diğerlerinden üstün bunlara bakarak sp yi önerdim ha müzik kamera çok önemli değil ben özellikle oyun oynarım en son androidi kullanmak isterim stabilize isterim dersen nexus. s3 üde ele gitsin

Duruka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
müzik dinlerim demişsin sp nin ses kalitesi hepsinden iyidir yanında verdikleri kulaklık kaliteli fotoğraf çekerim demişsin xperia kameraları çok iyidir ağır oyun oynamam subway falan oynarım demişsin 4 çekirdeğe gerek yok 1.7 dual core sana fazlasıyla yeterli gelecektir pili fazla gitsin demişsin sp nin pili 2300 mah ile diğerlerinden üstün bunlara bakarak sp yi önerdim ha müzik kamera çok önemli değil ben özellikle oyun oynarım en son androidi kullanmak isterim stabilize isterim dersen nexus. s3 üde ele gitsin
tamam teşekkürler oyun subway filan oynarım dedim ama real racing 3 filan yani güzel oyun gördüm mü indircem yani oyunları kasmasın istiyorum müzik çok dinlemem. fotoğrafıda yani özel durumlarda çekerim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence nexus4 al şu anda s4 kadar hızlı birde güncellemeleri ilk nexus4 alıcak tasarımıda güzel ama arka tarafı cam olduğu için arka camada ekan filmi alan iyi olur

MoMoLa

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Aradığın özelliklere en uygun cihaz telefon değilde iPad bence. Pili sürekli kullanımda 8 saat falan gidiyor, ekranı büyük ve iOS oyunları tartışmasız çok iyi.

Loading.. %61