Mate40pro
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 148
Merhaba dostlar uzun zamandır 2 yedek telefonu almak için düşünüp duruyorum hatta 1 2 konu saha açmıştım. Ama o gün fiyat bandım azdı şuan yükseldi bu sebepten tazelemek istedim. Tabii bu konuda siz bilenlere danışmam gerek haliyle. Bütçem 3.000TL ila 5.000tl arası apple almak istiyorum bu android eko sistemi yüzünden hafızanın 10 15gb android yetmezmiş gibi sarjın boşken bile %5-10 unu nu yiyor. iOs daha iyi ama apple da uçuk. Önerilenizi bekliyorum. Telefondan beklentim. Güzel arka kamera uzun saat giden batarya harici gerisi önemsiz benim için. Yorumlarınızı bekliyorum
Dipnot olarak samsung kullanıcısıyım ezelinden beri sadece bi 2009 2010 da apple aldım 4 müydü 4s miydi neydi daha yeni çıktıydı harici full samsung takıldım note 9 düşündüm 1bintl daha koyup siz ne dersiniz bilmiyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dipnot olarak samsung kullanıcısıyım ezelinden beri sadece bi 2009 2010 da apple aldım 4 müydü 4s miydi neydi daha yeni çıktıydı harici full samsung takıldım note 9 düşündüm 1bintl daha koyup siz ne dersiniz bilmiyorum ama
Son düzenleme: