Telefon seçiminde yardım çok kararsız kaldım

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar bu ayın sonuna doğru telefon almayı düşünüyorum
aklımda 3 model var siz hangisini önerirsiniz
Sony xperia go
Htc desire x
nokia lumia 520

bi yardım ederseniz çok sevinirim İyi forumlar

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Biz burada ne dersek havada ve boş kalacak. Eline alıp incelemen lazım. Kağıt üzerinde en iyisi desire x tir.

wahset0010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Biz burada ne dersek havada ve boş kalacak. Eline alıp incelemen lazım. Kağıt üzerinde en iyisi desire x tir.
xperia go yu inceledim çok güzel bi telefon üstelik dayanıklıda tek kusuru son arayüzünde ana ekrana hızlıca gelindiğinde simgeler geç geliyor desire x i teknosada inledim gibi telefon hep kapalı ve arka kapağı sökük onun için pek yorum yapamicam lumia 520 arkadaşımda var akıcılığı dokunmatiği fln güzel ama uygulama yönünden sıkıntı yaratır diye düşünüyorum

Kolokey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam benden sana bi tavsiye.Bahsettiğin telefonlar seni önümüzdeki 1 yıl içerisinde yarı yolda bırakacak gibi görünüyor.Htc başı çekiyor.Kullanıcıların yeni adroid sürümlerinde htc için yaptığı yorumlar ortada.Önce vereceğiz diyorlar.Sonra veremiyoruz diyorlar.Nokia zaten windows marketi olarak çok çok geride.Sony için bişey diyemeyeceğim.Ama bu dediğim cihazı bir araştır.General Mobile Discovery.Cihazın Tükiye hak sahibi telpa.Cihazın argesi Amerikada yapılıyor.Üretim çin.Apple gibi düşün.Cihaz gerçekten çok kaliteli.4 çekirdek işlemcisi var.1 gb ram.4 gb hafıza.Retina ips ekran.Özelliği say say bitmez.Şu anda ortalama çevremdeki 15 - 20 kişiye aldırdım.Şiddete karşıyım ama şiddetle tavsiye ederim :D

Saygılarımla

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Eğer General Mobile Discovery almayacaksanız Lumia 520 tavsiye ederim. Giriş seviyesi Android seni hayattan soğutabilir. Desire X i bilmem ama Xperia Go çok yavaş ve ayrıca batarya akşamı zor buluyor.