Telefon seçim yardımı

manyak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim elimde şu an nokia n8 var ama bıktım bu symbianın uygulama ve oyun yetersizliğinden. Android işletim sistemli internette hızlı dolaşabileceğim bataryası hemencecik bitmeyen bir telefon istiyorum 1300 lira param var ama bu parayı dahada arttırabilirim yeterki bnm isteklerimi karşılayabilsin bnm aklımda üç telefon var samsung glaxy s3 htc one x ve türkiyeye daha gelmeyen htc one x+ var sizce bunlardan birini mi alayım yoksa başka bir telefon mu alıyım şimdiden teşekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy beam alabilirsin yada s2 beamın üstün ozelliği projeksyonu oloması

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence biraz daha sabredip Aralık'ın ortalarına kadar bekleyin derim. Windows Phone 8'li telefonların çıkmasıyla sürpriz gelişmeler yaşanabileceği öngörülüyor.

manyak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben zaten sony nin bu xperia serisine hiç ısınamıyorum şu anda iyi telefonlar yeni çıktığı için pahalı bende bu aralık sonu ocak başı gibi almayı düşünüyorum fakat kafamı kurcalayan çok telefon var

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1300 TL'ye Sony Xperia S yeter diğerleri taklit olabilir o fiyata bulunan S3,One X ve 4S'ler.

manyak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok zaten ben linslı alırım çakma almak istesem ztn okadar para verip almam bu çinliler o işi 300 liraya yapıyorlar :)

manyak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim aklıma asus padphone girdi telefonun işlemcisi iyi olsa çekirdeğide 2 yerine 4 olsaydı kesin onu alırdım ama htc one sede bir göz atıcam

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
asus padphone 2 araştır bu teli unutursun seninkileri:D
hem tablet hem tel

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben de Xperia T öneriyorum, tabi biraz bekleyip one x+ alabilirsin.

manyak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben htc one x+ asus padphone 2 nin geşmesini bekliycem tabi o zamana kadar iphone 5 in fiyatı düşerse oda bir ihtimal

ben htc one x+ asus padphone 2 nin gelmesini bekliycem tabi o zamana kadar iphone 5 in fiyatı düşerse oda bir ihtimal