Tys23
Dekan
Telefonum Sarj'ı %90 iken bıraktım yeni telefon bu arada sabah uyandım %68 di wifi ve veri sürekli açıktı mecbur açık veri açık olmayınca arayanlar ulaşamıyor neyse sizce sebebi ne aşırı düşmüş bence sorun nedir ?
Telefonum Sarj'ı %90 iken bıraktım yeni telefon bu arada sabah uyandım %68 di wifi ve veri sürekli açıktı mecbur açık veri açık olmayınca arayanlar ulaşamıyor neyse sizce sebebi ne aşırı düşmüş bence sorun nedir ?
Veri ve Wifi açık demişsiniz ikiside Wifi pek olmasada şarj sömüren özelliklerdir, veri açık demişsiniz bu veri Mobil Veri mi oluyor? 3g vb şeylerden bahsediyorsanız kapalı olsa bile isteyen sizi arayabilir.
Wifi ve Mobil veri açık şekilde %20 civarında gitmesi normal gibi ve telefon marka + modelini yazarmısınız? ona göre ilgili bölüme taşıyım.
Wifi çok şarz yiyor neden ram i fazla kullanıyodu tam hatırlayamadım ama sen 2 sini birden açmıssın birde.
Şarz ettiğin cihaz (kablo,adaptör) telefonun kendi şarz aleti değilse olabilir.
Ben yolculuk esnasında taşınabilir wifi yi açtım 1 saat dayanmadı tel :biggrin:
Dediğin veri, mobil veri ise: Wi-Fi ve Mobil Veri'yi aynı anda neden açıyorsun ki? Sonuçta ikisi de aynı işi görüyor ve bu kadar şarj tüketmesi normal. Birde arkada senkronizasyon açıksa ve çalışan diğer arka plan programları vs. vs. normal yani bir sorun yok. Wi-Fi ve mobil veri kapalı olduğu zaman bile şebeke varsa insanlar seni arayabilir.Telefonum Sarj'ı %90 iken bıraktım yeni telefon bu arada sabah uyandım %68 di wifi ve veri sürekli açıktı mecbur açık veri açık olmayınca arayanlar ulaşamıyor neyse sizce sebebi ne aşırı düşmüş bence sorun nedir ?