Telefon önerisini

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Khalife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Khalife sizin yatırdığınız para para değil gerçek paramı yoksa 1000 TL verip oyun içinde 75.000 mi oluyor cidden bu normal bir şey değil :D
Akşam eve gidince denicem çok merak ettim.

Khalife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ee yani 8 plus performansı vermez

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Ailen bunu biliyor mu
Bende s10 plus alıcam :D
Sayenizde yapımcılar milyoner oldu ?

Khalife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bilmiyor ailem ? s10 mu onun yerine X al XS al

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Yaptığın şey gerçekten kötü ve az bi miktarda değil 45.000 TL ama neyse boş ver kendin biriktirip koymuşsun geride alabiliyorsan sıkıntı yok ama oyuna o kadar para yatırma boşu boşuna eline bir şey geçmez kendini tatmin edersin ama nereye kadar bi zaman sonra sıkılacaksın sıkılmam deme büyüyünce öyle bir sıkılırsın ki :D ve sıkılıp satmaya çalışsan dyorsun 75k lık hesap 10k ya satılmıyor diye her şekilde kaybedersin bırak seni geçen geçsin onlar sonunda çok pişman olacaklar sen olma ve gelelim telefona ben İphone kullanmak pek istemiyorum çok kısıtlıyor sevmiyorum.

oyundan da soğutmaya çalışmıyorum asla oynamaya devam et ama zaten yapacağını yapmışsın yeter oyunu da bilmiyorum akşam bakacağım.
Arkadaşların zorluyorsa da kendini koru üstünlük göster ezdirme kendini.

Khalife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Yazının sonunda ki öğütlerin çok güzeldi ?? kendimi ezdirmek istemiyorsam para yatırmaya devam etmem gerek bi anda yatırmadığım için pek önemi yok parça parça yatırdım sonuçta mesela şöyle düşün cafeye bara giden insanlar ne için gider eğlence için onlar orada eğlenip para harcarlar değil mi bende burayı bar gibi. Düşünüyorm bende burada eğlenip harcıyorum ☺️

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
P20 lite i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Chipset i kirin 659... Şu anda kirin 710 bile minimum olması gereken yonga seti kabul ediliyor orta seviye telefonlarda.

Khalife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
P20 lite i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Chipset i kirin 659... Şu anda kirin 710 bile minimum olması gereken yonga seti kabul ediliyor orta seviye telefonlarda.

Aynen bende inceledim berbat bir telefon bu telefona sahip arkadaşlarım var onlarlada görüştüm pil durumu iyi değilmiş şarj çabuk bitiyormuş ve pubgde takılmalar yapıyormuş öyle dedi ??

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Aşıyor mu WHATTT ?
Ben şok...

O zaman 8 pro al 8gb ram var 4k
ama o daha çok aşıyor mantıksız oldu sen 1.5k ya zor bulursun biraz daha üstüne ekle 2 3k yak mi8 falan al

misty rosetta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,371
Pubd oynamıyorm ben pubgde iphonede sıkıntım yok fakat sword of chaos oyununda facebook girişli oyun hesabım var iphone facebook girişli hesaplara bağlanmıyor ? bu yüzden android cihaza geçmem gerekiyor takılma yapan telefonlar venüs z20, lg g5, c9 pro, htc m8 , j7 2017 ben bunlarda denedim özellikle bu oyunu hiç birinde güzel bir performans alamadım ? bu oyun benim için çok önemli 3 yıldır oynamaktayım bu cihazlarıda göz önünde bulundurarak yardım bekliyorum sizlerden
ben pubg'yi j5 2016'da ne çileyle oynuyorum :D

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Ben Pubg değilde MadOut 2 yi ultra ayarda oynamak istiyorum çok güzel oluyor

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Oyunu halada oynuyor musun oynuyorsan ismini yazar mısın?

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Biz Avrupa serverlerinde gurup kurduk Türk dolu oyunda :D