Telefon Onerisi

Mevlüt MUTLU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ShiftDelete ekibi merhaba telefon almayi dusunuyorum yaklasik 3500 tl bir butce var onerilen telefonlar: Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Note 9S sizce ne almaliyim onerebileceginiz telefon var mi? Birde Guncel oyunlarda oynuyorum kasmamasi ve fps in yuksek olmasi isteklerim arasinda.Redmi Note 8 Pro bir zaman sonra fazlaisinmaya ve oyunlar kasmya basliyormu dogru mu?

Son düzenleme:

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Mi Note 10 Lite öneririm.

Kendim 7 aydır Note 8 Pro kullanıyorum, cihaz ilk günkü gibi. Kaynağı olmadan ısınıyor, kasıyor diyen arkadaşlara inanmayın.

AJAROSTEXD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence samsung al daha iyi olur senin için önerim a51 alman hemde şu an ençok satılan telefon o

Mevlüt MUTLU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Mi Note 10 Lite öneririm.

Kendim 7 aydır Note 8 Pro kullanıyorum, cihaz ilk günkü gibi. Kaynağı olmadan ısınıyor, kasıyor diyen arkadaşlara inanmayın.

Note 10 lite alabilecwk kadar param yok 4000 tl civarinda geziyor Xiaomi Redmi 8 Pro tasarim olarak hosuna gitti ancak cok isiniyor ve biryerden sonra kasiyir dedijkeri icin kafam karisti sence deger mi Redmi 8 Pro

rada6116

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Note 10 lite alabilecwk kadar param yok 4000 tl civarinda geziyor Xiaomi Redmi 8 Pro tasarim olarak hosuna gitti ancak cok isiniyor ve biryerden sonra kasiyir dedijkeri icin kafam karisti sence deger mi Redmi 8 Pro
redmi note 9s al kafan rahat etsin hem daha güncel hem islemcisi daha iyi

Timurid

Profesör
Reaksiyon puanı
836
note 8 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:

redmi note 9s al kafan rahat etsin hem daha güncel hem islemcisi daha iyi
eminmisin note 8 pro g90t note 9S 720 g bu rada güncel konuda aynılar

Mevlüt MUTLU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
note 8 pro

Sence Note 8 pro mu?

Bence samsung al daha iyi olur senin için önerim a51 alman hemde şu an ençok satılan telefon o
A51 almamamin sebebi Oyunlaedaki turnuvalardan para kazaniyorum su an elimdeki cihaz Iphone 7 Plus sarj sikintsi var Para kazansigim icin fiyat,\performans acisindan oyunlarda kasmayacak telefonlara bakiyorum

Timurid

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Sence Note 8 pro mu?

A51 almamamin sebebi Oyunlaedaki turnuvalardan para kazaniyorum su an elimdeki cihaz Iphone 7 Plus sarj sikintsi var Para kazansigim icin fiyat,\performans acisindan oyunlarda kasmayacak telefonlara bakiyorum
note 8 pro daha iyi oynatır oyunları inanamazsan araştır. a51 sakın alma çok acayip pişman olursun

rada6116

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
note 8 pro

2 yil sonra g90t nin performansi dusucek ama 720g stabilizesini hep sabit dengede tutacak eger telefonu uzun sure kullanmak istersen snapdragon ve apple'in bionic serisi tektir.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
ShiftDelete ekibi merhaba telefon almayi dusunuyorum yaklasik 3500 tl bir butce var onerilen telefonlar: Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Note 9S sizce ne almaliyim onerebileceginiz telefon var mi? Birde Guncel oyunlarda oynuyorum kasmamasi ve fps in yuksek olmasi isteklerim arasinda.Redmi Note 8 Pro bir zaman sonra fazlaisinmaya ve oyunlar kasmya basliyormu dogru mu?
Realme 6 pro al keyfine bak.Snapdragon 720g ile oyunlarda ve uzun kullanımda kafan rahat olur.

Mevlüt MUTLU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Realme 6 pro al keyfine bak.Snapdragon 720g ile oyunlarda ve u zun kullanımda kafan rahat olur.
3500 tl butcem var taksit yapan magaza su an vatan onceden 2000 tl verip gerisini taksit olarak odiyecegim normalde internetten alacaktim ancak direk parasini aliyor!ar taksit yapmiyorlar dusundum hatta 3500 e de buldum ancak parayi direk veremem ben tahminimce 2 yil kullanip sonra satacagim ve yeni telefona gececegim yani beni 2 yil oyunlarda idare etsin yeter.

2 yil sonra g90t nin performansi dusucek ama 720g stabilizesini hep sabit dengede tutacak eger telefonu uzun sure kullanmak istersen snapdragon ve apple'in bionic serisi tektir.
Note 8 beni iki yil idare etsin yeter .

rada6116

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
3500 tl butcem var taksit yapan magaza su an vatan onceden 2000 tl verip gerisini taksit olarak odiyecegim normalde internetten alacaktim ancak direk parasini aliyor!ar taksit yapmiyorlar dusundum hatta 3500 e de buldum ancak parayi direk veremem ben tahminimce 2 yil kullanip sonra satacagim ve yeni telefona gececegim yani beni 2 yil oyunlarda idare etsin yeter.

Note 8 beni iki yil idare etsin yeter .
ozaman note 8pro alabilirsin fakat note9s ile aralarinda cok dusuk bir fiyat farki oldugu icin ustune biraz daha para ekleyip 9s almak daha mantikli.

Mevlüt MUTLU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar tekrardan merhaba sizce Vatan'in internet sitesinde mi daha ucuz olur yoksa direk kendi magazasinda mi ?

Kıvanç Altın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Huawei,honor,xiaomi tavsiye ederim. F/P ürünleri ve gerçekten çok iyiler. "Diğer markalara göre"

Yörük+

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Mi note 10 lite veya realme 6 pro almanı öneririm

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Beyler anlamiyor musunuz? Ben mi anlatamiyorum 3500 tl var diyorum Realme 6 Pro 4000 tl Xiaomi Note 10 lite 4000 tl civarinda ben mi anlatamiyorum.
RN9 Pro al o zaman

P40 lite tavsiye edebilirim bence çok iyi.

P40 Lite tavsiye edebilirim.
Huawei'nin amiral gemisi dışındaki hiçbir modeli alınmaz

Kıvanç Altın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Samsung markası da var tabii ama ben pek tavsiye etmiyorum, duyduklarıma ve dinlediğim kişilere göre eski kalitesini düşürüyormuş, huawei ve xiaomi şiddetle tavsiye ederim tabii bilmediğim markalar da olabilir onları bilemem. Kendi bildiklerimi yazıyorum .

P30 Lite çöp
RN9S ise NFC yok
Ya kardeşim niye çöpmüş söylesene bana, neden amiral gemisi haricin de bir şey alınmıyormuş ? saçma sapan cevaplar ile insanları gıcık etmeye gerek yok Allah aşkına elinde teknoloji var gir youtube ye bak ya. Adam kocaman telefona "ÇÖP" diyor, sen baya bilgilisin ya, baya yardımcı oluyorsun telefon alıcak arkadaşlara. Laf söylemek için söylemeyin, varsa bir eksi yönü söyleyin bizde bilgi edinelim çöp deyip geçiyorsunuz.

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
o paraya mi note 10 lite al geç. çünkü o paraların en iyi telefonu

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Samsung markası da var tabii ama ben pek tavsiye etmiyorum, duyduklarıma ve dinlediğim kişilere göre eski kalitesini düşürüyormuş, huawei ve xiaomi şiddetle tavsiye ederim tabii bilmediğim markalar da olabilir onları bilemem. Kendi bildiklerimi yazıyorum .

Ya kardeşim niye çöpmüş söylesene bana, neden amiral gemisi haricin de bir şey alınmıyormuş ? saçma sapan cevaplar ile insanları gıcık etmeye gerek yok Allah aşkına elinde teknoloji var gir youtube ye bak ya. Adam kocaman telefona "ÇÖP" diyor, sen baya bilgilisin ya, baya yardımcı oluyorsun telefon alıcak arkadaşlara. Laf söylemek için söylemeyin, varsa bir eksi yönü söyleyin bizde bilgi edinelim çöp deyip geçiyorsunuz.
Bilgili olmasaydım çöp demezdim ben son 1 yıldır forumda aktifim ve çoğu kişiye de yardımcı oldum
P30 Lite çöp çünkü
1-Kirin 710 kullanıyor ve P30 Lite'dan daha iyi alternatifler var Realme ve Xiaomi orta segmentte daha iyi
2- İsminde bile meymenet yok her şeyi kırpılmış telefonu neden alasın ki ?
3- Parasının hakkını vermiyor
4- Huawei orta segmenti alınmaz çünkü rakipleri daha başarılı
5- Huawei orta segment cihazının arkasında durmuyor güncelleme almayacak en basitinden P20 Lite EMUI 10 güncellemesini rahatlıkla kaldırabilecek telefon ama vermedi yani anlayacağın güzel kardeşim Huawei amiral gemisi dışındaki modellerine üvey evlat muamelesi yapıyor ve 2 yıldır Kirin 710 kullanıyor yani model çıkarmak için çıkarıyor çoğu cihazda Kirin 710 var sadece model ismi farklı
örneğin Honor 9x ve Huawei Y9 Prime 2019 aynı telefon ikisinde de Kirin 710 ve pop up kamera var
yeterince açıklayıcı olmuştur umarım
edit: Mİ9T kullanıyorum

Kıvanç Altın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Bilgili olmasaydım çöp demezdim ben son 1 yıldır forumda aktifim ve çoğu kişiye de yardımcı oldum
P30 Lite çöp çünkü
1-Kirin 710 kullanıyor ve P30 Lite'dan daha iyi alternatifler var Realme ve Xiaomi orta segmentte daha iyi
2- İsminde bile meymenet yok her şeyi kırpılmış telefonu neden alasın ki ?
3- Parasının hakkını vermiyor
4- Huawei orta segmenti alınmaz çünkü rakipleri daha başarılı
5- Huawei orta segment cihazının arkasında durmuyor güncelleme almayacak en basitinden P20 Lite EMUI 10 güncellemesini rahatlıkla kaldırabilecek telefon ama vermedi yani anlayacağın güzel kardeşim Huawei amiral gemisi dışındaki modellerine üvey evlat muamelesi yapıyor ve 2 yıldır Kirin 710 kullanıyor yani model çıkarmak için çıkarıyor çoğu cihazda Kirin 710 var sadece model ismi farklı
örneğin Honor 9x ve Huawei Y9 Prime 2019 aynı telefon ikisinde de Kirin 710 ve pop up kamera var
yeterince açıklayıcı olmuştur umarım
edit: Mİ9T kullanıyorum
Zaten o kadar insan gerizekalı, o yüzden rekorlar kırıyor marka. Türkiye de o yüzden satış rekorları kırılıyor, deli gibi tavsiye ediliyor, beğeniliyor. Kendi düşüncen ile çöp diyorsun farkındaysan kardeşim bir düşünün öyle konuş bence komik bir duruma düşüyorsun. 1 yıl forumda olman bir şey değiştirmemiş Bir markaya çöp diyorsan elinde adam akıllı bir şeyler olmalı ve söyle anlıyalım, parasını hakketmiyor, isimi düzgün değil vs.. gibi sözler ile çöp olmaz bir marka kardeşim. Düşünmeden konuşmaya hiç gerek yok. Sen üvey evlat de geç dostum. bir daha ki sefere düzgün şeyler sun karşında ki adama sana hak versin, anlasın seni. Telefonun mi9t miş dostum iyi günlerde kullan ne diyelim yani.
Laf biliyorsan söyle lafından bir şey çıkaralım, bilmiyorsan susta cahil olmadığını sanalım.
İyi geceler, daha konuşmaya gerek yok bence daha doğrusu konuşulcak bir şey bile göremiyorum.

Son düzenleme: