- Reaksiyon puanı
- 4,549
@AlteredTech @ardgrbz @Emir Aydın @Cvnmrt P30 Lite hakkında böyle düşünen bir tek miyim acaba ?Zaten o kadar insan gerizekalı, o yüzden rekorlar kırıyor marka. Türkiye de o yüzden satış rekorları kırılıyor, deli gibi tavsiye ediliyor, beğeniliyor. Kendi düşüncen ile çöp diyorsun farkındaysan kardeşim bir düşünün öyle konuş bence komik bir duruma düşüyorsun. 1 yıl forumda olman bir şey değiştirmemiş Bir markaya çöp diyorsan elinde adam akıllı bir şeyler olmalı ve söyle anlıyalım, parasını hakketmiyor, isimi düzgün değil vs.. gibi sözler ile çöp olmaz bir marka kardeşim. Düşünmeden konuşmaya hiç gerek yok. Sen üvey evlat de geç dostum. bir daha ki sefere düzgün şeyler sun karşında ki adama sana hak versin, anlasın seni. Telefonun mi9t miş dostum iyi günlerde kullan ne diyelim yani.
Laf biliyorsan söyle lafından bir şey çıkaralım, bilmiyorsan susta cahil olmadığını sanalım.
İyi geceler, daha konuşmaya gerek yok bence daha doğrusu konuşulcak bir şey bile göremiyorum.
kardeşim ismini geçtim Xiaomi ve Realme'nin orta segmenti varken Huawei'nin orta segmenti alınmaz bu su götürmez bir gerçek aynı durum Samsung için de geçerli
Valla senin dışında birçok kişi bana hak verecektir dost acı söyler P30 Lite alınmaz evet telefonu kullanmadım ama inceleme videolarını izledim hatta elektronik markete gidip inceledim yani bilmediğim telefon hakkında yorum yapmam
geçen seneye kadar İPhone hastasıydım forumda takıla takıla telefon konusunda kendimi geliştirdim hatta özelden bana Mİ9T hakkında mesaj atanlar oldu yardımcı oldum
haklısın düşünmeden konuşmamak gerek sana katılıyorum bana göre çöp ama inceleme videolarını da izledim Kerem Enginar da benim gibi düşünüyor