Telefon Onerisi

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Zaten o kadar insan gerizekalı, o yüzden rekorlar kırıyor marka. Türkiye de o yüzden satış rekorları kırılıyor, deli gibi tavsiye ediliyor, beğeniliyor. Kendi düşüncen ile çöp diyorsun farkındaysan kardeşim bir düşünün öyle konuş bence komik bir duruma düşüyorsun. 1 yıl forumda olman bir şey değiştirmemiş Bir markaya çöp diyorsan elinde adam akıllı bir şeyler olmalı ve söyle anlıyalım, parasını hakketmiyor, isimi düzgün değil vs.. gibi sözler ile çöp olmaz bir marka kardeşim. Düşünmeden konuşmaya hiç gerek yok. Sen üvey evlat de geç dostum. bir daha ki sefere düzgün şeyler sun karşında ki adama sana hak versin, anlasın seni. Telefonun mi9t miş dostum iyi günlerde kullan ne diyelim yani.
Laf biliyorsan söyle lafından bir şey çıkaralım, bilmiyorsan susta cahil olmadığını sanalım.
İyi geceler, daha konuşmaya gerek yok bence daha doğrusu konuşulcak bir şey bile göremiyorum.
@AlteredTech @ardgrbz @Emir Aydın @Cvnmrt P30 Lite hakkında böyle düşünen bir tek miyim acaba ?
kardeşim ismini geçtim Xiaomi ve Realme'nin orta segmenti varken Huawei'nin orta segmenti alınmaz bu su götürmez bir gerçek aynı durum Samsung için de geçerli
Valla senin dışında birçok kişi bana hak verecektir dost acı söyler P30 Lite alınmaz evet telefonu kullanmadım ama inceleme videolarını izledim hatta elektronik markete gidip inceledim yani bilmediğim telefon hakkında yorum yapmam
geçen seneye kadar İPhone hastasıydım forumda takıla takıla telefon konusunda kendimi geliştirdim hatta özelden bana Mİ9T hakkında mesaj atanlar oldu yardımcı oldum
haklısın düşünmeden konuşmamak gerek sana katılıyorum bana göre çöp ama inceleme videolarını da izledim Kerem Enginar da benim gibi düşünüyor

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
@AlteredTech @ardgrbz @Emir Aydın @Cvnmrt P30 Lite hakkında böyle düşünen bir tek miyim acaba ?
kardeşim ismini geçtim Xiaomi ve Realme'nin orta segmenti varken Huawei'nin orta segmenti alınmaz bu su götürmez bir gerçek aynı durum Samsung için de geçerli
Valla senin dışında birçok kişi bana hak verecektir dost acı söyler P30 Lite alınmaz evet telefonu kullanmadım ama inceleme videolarını izledim hatta elektronik markete gidip inceledim yani bilmediğim telefon hakkında yorum yapmam
geçen seneye kadar İPhone hastasıydım forumda takıla takıla telefon konusunda kendimi geliştirdim hatta özelden bana Mİ9T hakkında mesaj atanlar oldu yardımcı oldum
haklısın düşünmeden konuşmamak gerek sana katılıyorum bana göre çöp ama inceleme videolarını da izledim Kerem Enginar da benim gibi düşünüyor
P30 Lite sevmediğim bir modeldir. En basitinden şunu söyleyebilirim, cihazda Kirin 710 var. Huawei bu işlemciyi giriş seviyesi cihazlarında kullanıyor, neden gidip de 2800 TL'lik bir telefona yerleştirmiş anlayabilmiş değilim.
O bütçede Mi 9 T tavsiyemdir. Bütçe yetersiz gelirse Redmi Note 8 Pro tavsiye ederim, bahsettiğim bu iki telefon da P30 Lite'dan daha iyi.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
P30 Lite sevmediğim bir modeldir. En basitinden şunu söyleyebilirim, cihazda Kirin 710 var. Huawei bu işlemciyi giriş seviyesi cihazlarında kullanıyor, neden gidip de 2800 TL'lik bir telefona yerleştirmiş anlayabilmiş değilim.
O bütçede Mi 9 T tavsiyemdir. Bütçe yetersiz gelirse Redmi Note 8 Pro tavsiye ederim, bahsettiğim bu iki telefon da P30 Lite'dan daha iyi.
babuş aynı şeyi bende söyledim Xiaomi ve Realme varken Huawei ve Samsung'un orta segmentini kim ne yapsın kurban olayım ?
Kirin 710 da kabak tadı verdi

Kıvanç Altın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
düşüsünler kardeşim ne güzel kafadarlarını bulmuşsun ne mutlu sana, ama tek ürüne takılıp marka eleştircekseniz doğru yaptığınızı sanmayın. Emir Aydın gayet düzgün konuşuyor. hak veriyorum ama sen vermiyorum kardeşim hak böyle düşündüğün sürece de vermicem, tabii umrunda değildir hak vermem. Öyle olursa zaten senin de bana hak vermen umurumda olmaz.
Tavsiye; dediklerimi tekrar oku anlarsın beni hala inat ediyorsun 710 dan bahsediyorusn p30 dan bahsediyorsun.. Boşuna uzatmaya gerek yok kardeşim konuyu. tek ürün takılmışsın konuşuyorsun orta segment filan vs.. boş işler kardeşim, suya sokma filan, sanki deniz atlında yaşıyorum suya sokma çok önemli ya. Telefonu filan yıkarız pislenince. İyi geceler.

Son düzenleme:

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
düşüsünler kardeşim ne güzel kafadarlarını bulmuşsun ne mutlu sana, ama tek ürüne takılıp marka eleştircekseniz doğru yaptığınızı sanmayın. Emir Aydın gayet düzgün konuşuyor. hak veriyorum ama sen vermiyorum kardeşim hak böyle düşündüğün sürece de vermicem, tabii umrunda değildir hak vermem. Öyle olursa zaten senin de bana hak vermen umurumda olmaz.
Tavsiye; dediklerimi tekrar oku anlarsın beni hala inat ediyorsun 710 dan bahsediyorusn p30 dan bahsediyorsun.. Boşuna uzatmaya gerek yok kardeşim konuyu. tek ürün takılmışsın konuşuyorsun orta segment filan vs.. boş işler kardeşim, suya sokma filan, sanki deniz atlında yaşıyorum suya sokma çok önemli ya. Telefonu filan yıkarız pislenince. İyi geceler.
Konuyu uzatmaya gerek yok iyi geceler

Son düzenleme:

Mevlüt MUTLU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Samsung markası da var tabii ama ben pek tavsiye etmiyorum, duyduklarıma ve dinlediğim kişilere göre eski kalitesini düşürüyormuş, huawei ve xiaomi şiddetle tavsiye ederim tabii bilmediğim markalar da olabilir onları bilemem. Kendi bildiklerimi yazıyorum .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya kardeşim niye çöpmüş söylesene bana, neden amiral gemisi haricin de bir şey alınmıyormuş ? saçma sapan cevaplar ile insanları gıcık etmeye gerek yok Allah aşkına elinde teknoloji var gir youtube ye bak ya. Adam kocaman telefona "ÇÖP" diyor, sen baya bilgilisin ya, baya yardımcı oluyorsun telefon alıcak arkadaşlara. Laf söylemek için söylemeyin, varsa bir eksi yönü söyleyin bizde bilgi edinelim çöp deyip geçiyorsunuz.
Brocum bnguncel oyulsr oynuyorum P40 Lite i
P40 lite tavsiye edebilirim bence çok iyi.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro da olabilir.
P40 Lite'i duymustum ancak kullanan arkadaslarim var Play Store kullanmamasi benim icin dezavantaj birde ben dedigim gibi guncel oyunlsr oynuyorum para kazaniyorum gelir kaynagi misali o yuzden beni 2 yil idare edebilecek bir oyun telefonu lazim.

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159

P40 Lite'i duymustum ancak kullanan arkadaslarim var Play Store kullanmamasi benim icin dezavantaj birde ben dedigim gibi guncel oyunlsr oynuyorum para kazaniyorum gelir kaynagi misali o yuzden beni 2 yil idare edebilecek bir oyun telefonu lazim.
Merhabalar bu işten para kazanıyorsanız 60 fps bi telefon almanız lazım realme 6ya bakın derim telefonda 90 hz ekran var pubgye 90 fps bile gelse alacak 2 senede idâre eder diye düşünüyorum

Baktım vatanda realme 6 yokmuş rn 8 pro alin derim bu isten para kazanip rn8 pro kullanan cok insan var 60 fpside destekliyor ısınma konusunda da ısınsa bile CPUyu etkilemiyor

Mevlüt MUTLU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler soru degisti Xiaomi 'nin kendi magazasinda Redmi Note 9S ve Redmi Note 8 Pro ayni fiyat cok kararsiz kaldim bir yardim edin.

Efe kılınç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
merhaba biliyorsun günümüzde birçok artık öneri var ve YouTube kanalları birçok video çekiyorlar. YouTube kanalları genellikle kendi para verdikleri şeyleri güzel gösteriyorlar veya ucuz şeyleri çok iyiymiş gibi reklam diyorlar bence yapman gereken şey eğer oyun oynayacaksan fps i yüksek olmasını istiyorsan ve gerçekten iyi emes değerlerine veya başka güçlü grafiklere sahip olmak istiyorsan alman gereken bir telefon değildir ancak telefon almak istiyorsan yani senin almak istediğin şey kesinlikle bir telefon save bu konuda kararlıysan tercihin sevmeden yani olabilir 3500 TL altı bütçe ver de şeye mi güçlü bir fiyat performans tır fiyat performans olduğu için de bu ürünleri daha kolay bir şekilde elde edebilir ve ucuz olarak aldığını bu ürünler sana yüksek performans verir benim sana önerim telefon olarak yeni çıkan telefonlardan biri olan ve redmi note 8 pro onda devamı olan redmi note 9 seviyesinden note 9 se veya note 9 pro yu almandır bunun nedeni redmi 8 pro zaten çok güzel bir cihazdır ancak bazen dengesiz ısınması bataryasını dengesiz bir şekilde bitmesi veya farklı geliştirilmemiş yanları bulunuyordu note 9 serisinde ise note 8 pro da ki hata düzeltmeleri var yani açıkçası note 9 serisi note 8'in güncellenmiş versiyonu diyebiliriz eğer 2800 TL'lik bir telefon alayım ve cebimde daha çok para kalsın 500 TL ile Kalan 500 TL ile nusret'e gidip yemek yiyeyim dersen bu senin için daha karlı olur diye düşünüyorum ancak uzun süre kullanmak istiyor kesenin ağzını birazcık açmalısın ve bana kalırsa alman gereken telefon mi note 10 lite çünkü not almayı güçlü bir ekran teknolojisine sahip ve gerçekten alınabilirmi telefon fiyatı da 3500 TL bandında eğer telefonla ilgilenirsen SDN ekibinin veya başka ekiplerin YouTube kanallarının çektiği videoları izleyebilirsin tabii onlar tamamen doğru olmasa da note 10 lite kullanan bir kişiye bunun sorabilirsin en iyi öneriyi ondan alırsın çünkü çoğu firma YouTube kanalı bunları denemeden kullanıyor SDN'nin farkını da buradan anlıyoruz

Mi Note 10 Lite öneririm.

Kendim 7 aydır Note 8 Pro kullanıyorum, cihaz ilk günkü gibi. Kaynağı olmadan ısınıyor, kasıyor diyen arkadaşlara inanmayın.
merhaba ben bu telefonu yani şu anda kullanmış oldum ve bu mesajı da yazmış oldum telefonu senin vs HDP'nin önerileri sayesinde aldım daha öncesinde de birçok yerden bu telefonu araştırmıştım ancak şunu kesinlikle tüm kullanıcıların itiraf etmesi gerekiyor kullandığım 3 farklı 10000000 ve üzeri indirilmiş GPS ve batarya ısısını ölçen uygulamalardan baktım kontrol ettim ve redmi note 8 pro aldığına dair artık evimde kanıtlarım var redmi note 8 pro bir saati geçen tüm yüksek performans gerektiren oyunlarda gerçekten ısınıyor cihazı ilk aldığınız gün birkaç kez ısınmaz soğur ve soğuk kalır ancak sonrasında cihazın ısındığını görebilirsiniz ben size güvenerek bu telefonu aldım ve size hala güveniyorum telefondan da memnunum sadece ısı ütfen inkar etmeyin çünkü ısındığını inkar ederseniz benim gibi birçok kişi ısınmıyor diye bu telefon alacak ve 54 dereceye çıktığında üzülecek tir kip benim için oyun oynarken mısın çok önemli bir fark değil çünkü ısı yalıtımı olan bir kılıf kullanıyorum ve ısı benim elime gelmiyor yine de teşekkür ederim ancak şunu da söylememiz gerekiyor ki redmi note 8 pro ısındığında daha iyi çalışıyor bu da bir gerçek bu da redmi note 8 pro nun mediatek helio g90t işlemcisinin bir özelliği sıcak ortamlarda daha iyi çalışıyor ve daha yüksek performans veriyor aynı zamanda da sıvı soğutma olduğu için ne kadar ısınırsın ısınırsın 54 derecede olsa 5-6 dakika içerisinde soğuk bir konuma kendini getirebiliyor oyunu kapattığınızda ancak ısındığını lütfen inkar etmeyelim eğer isterseniz bu konu hakkında sizlerle daha çok konuşabiliriz profesör

Mi Note 10 Lite öneririm.

Kendim 7 aydır Note 8 Pro kullanıyorum, cihaz ilk günkü gibi. Kaynağı olmadan ısınıyor, kasıyor diyen arkadaşlara inanmayın.
merhaba ben bu telefonu yani şu anda kullanmış oldum ve bu mesajı da yazmış oldum telefonu senin vs SDN nin önerileri sayesinde aldım daha öncesinde de birçok yerden bu telefonu araştırmıştım ancak şunu kesinlikle tüm kullanıcıların itiraf etmesi gerekiyor kullandığım 3 farklı 10000000 ve üzeri indirilmiş gpu ve batarya ısısını ölçen uygulamalardan baktım kontrol ettim ve redmi note 8 pro aldığına dair artık evimde kanıtlarım var redmi note 8 pro bir saati geçen tüm yüksek performans gerektiren oyunlarda gerçekten ısınıyor cihazı ilk aldığınız gün birkaç kez ısınmaz soğur ve soğuk kalır ancak sonrasında cihazın ısındığını görebilirsiniz ben size güvenerek bu telefonu aldım ve size hala güveniyorum telefondan da memnunum sadece ısı ütfen inkar etmeyin çünkü ısındığını inkar ederseniz benim gibi birçok kişi ısınmıyor diye bu telefon alacak ve 54 dereceye çıktığında üzülecek tir .tıpkı benim gibi . benim için oyun oynarken ısı çok önemli bir fark değil çünkü ısı yalıtımı olan bir kılıf kullanıyorum ve ısı benim elime gelmiyor yine de teşekkür ederim ancak şunu da söylememiz gerekiyor ki redmi note 8 pro ısındığında daha iyi çalışıyor bu da bir gerçek bu da redmi note 8 pro nun mediatek helio g90t işlemcisinin bir özelliği sıcak ortamlarda daha iyi çalışıyor ve daha yüksek performans veriyor aynı zamanda da sıvı soğutma olduğu için ne kadar ısınırsın ısınırsın 54 derecede olsa 5-6 dakika içerisinde soğuk bir konuma kendini getirebiliyor oyunu kapattığınızda ancak ısındığını lütfen inkar etmeyelim eğer isterseniz bu konu hakkında sizlerle daha çok konuşabiliriz profesör
ancak max (45 derece olmalıdır) yoksa üstü tehlikelidir. 45 i geçince kasma yaşanıyor

Son düzenleme:

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
merhaba ben bu telefonu yani şu anda kullanmış oldum ve bu mesajı da yazmış oldum telefonu senin vs HDP'nin önerileri sayesinde aldım daha öncesinde de birçok yerden bu telefonu araştırmıştım ancak şunu kesinlikle tüm kullanıcıların itiraf etmesi gerekiyor kullandığım 3 farklı 10000000 ve üzeri indirilmiş GPS ve batarya ısısını ölçen uygulamalardan baktım kontrol ettim ve redmi note 8 pro aldığına dair artık evimde kanıtlarım var redmi note 8 pro bir saati geçen tüm yüksek performans gerektiren oyunlarda gerçekten ısınıyor cihazı ilk aldığınız gün birkaç kez ısınmaz soğur ve soğuk kalır ancak sonrasında cihazın ısındığını görebilirsiniz ben size güvenerek bu telefonu aldım ve size hala güveniyorum telefondan da memnunum sadece ısı ütfen inkar etmeyin çünkü ısındığını inkar ederseniz benim gibi birçok kişi ısınmıyor diye bu telefon alacak ve 54 dereceye çıktığında üzülecek tir kip benim için oyun oynarken mısın çok önemli bir fark değil çünkü ısı yalıtımı olan bir kılıf kullanıyorum ve ısı benim elime gelmiyor yine de teşekkür ederim ancak şunu da söylememiz gerekiyor ki redmi note 8 pro ısındığında daha iyi çalışıyor bu da bir gerçek bu da redmi note 8 pro nun mediatek helio g90t işlemcisinin bir özelliği sıcak ortamlarda daha iyi çalışıyor ve daha yüksek performans veriyor aynı zamanda da sıvı soğutma olduğu için ne kadar ısınırsın ısınırsın 54 derecede olsa 5-6 dakika içerisinde soğuk bir konuma kendini getirebiliyor oyunu kapattığınızda ancak ısındığını lütfen inkar etmeyelim eğer isterseniz bu konu hakkında sizlerle daha çok konuşabiliriz profesör

Teknoloji tamamen şans işi.

Ben asla cihaz ısınmıyor demedim. Her cihaz ısınır fakat RN8 Pro abartıldığı kadar ısınan bir cihaz değil. Uzun uzun oyun oynamıyorsan gayet serin bir cihaz.

Senin sorunun işlemci ve ısı değil bence. Üretimle ilgili bir hata olduğunu düşünüyorum( kullanıcı hatası da olabilir)

Bu arada ısı yalıtkan kılıf kullanırsan en serin cihaz bile ısıyı kendinde toplar ve hep sıcak kalır. Ben kutudan çıkan kılıfı ile kullanıyorum ve cihaz oyun dışında gayet serin.

Efe kılınç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Teknoloji tamamen şans işi.

Ben asla cihaz ısınmıyor demedim. Her cihaz ısınır fakat RN8 Pro abartıldığı kadar ısınan bir cihaz değil. Uzun uzun oyun oynamıyorsan gayet serin bir cihaz.

Senin sorunun işlemci ve ısı değil bence. Üretimle ilgili bir hata olduğunu düşünüyorum( kullanıcı hatası da olabilir)

Bu arada ısı yalıtkan kılıf kullanırsan en serin cihaz bile ısıyı kendinde toplar ve hep sıcak kalır. Ben kutudan çıkan kılıfı ile kullanıyorum ve cihaz oyun dışında gayet serin.
yıldızından bahsettiğim şey ısının dağılmaması değil ısının elime vermemesi ben orada kendimi iyi ifade edemedim bu benim hatam ve şu konuda sana katılıyorum ki günlük hayatta hiçbir şekilde ısınmıyor maksimum 35 derece ancak oyun oynarken ısındığını söyleyebiliriz eğer üst ayarlarda oynuyorsanız.abartıldığı kadar günlük hayatta ısınmıyor ancak 2 saati geçen kullanımlarda ısınıyor hatta bazen 1 saat:)

redmi note 8 pro veya redmi note 9s veya redmi note 9 pro tercih edebilirsin

Mevlüt MUTLU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba biliyorsun günümüzde birçok artık öneri var ve YouTube kanalları birçok video çekiyorlar. YouTube kanalları genellikle kendi para verdikleri şeyleri güzel gösteriyorlar veya ucuz şeyleri çok iyiymiş gibi reklam diyorlar bence yapman gereken şey eğer oyun oynayacaksan fps i yüksek olmasını istiyorsan ve gerçekten iyi emes değerlerine veya başka güçlü grafiklere sahip olmak istiyorsan alman gereken bir telefon değildir ancak telefon almak istiyorsan yani senin almak istediğin şey kesinlikle bir telefon save bu konuda kararlıysan tercihin sevmeden yani olabilir 3500 TL altı bütçe ver de şeye mi güçlü bir fiyat performans tır fiyat performans olduğu için de bu ürünleri daha kolay bir şekilde elde edebilir ve ucuz olarak aldığını bu ürünler sana yüksek performans verir benim sana önerim telefon olarak yeni çıkan telefonlardan biri olan ve redmi note 8 pro onda devamı olan redmi note 9 seviyesinden note 9 se veya note 9 pro yu almandır bunun nedeni redmi 8 pro zaten çok güzel bir cihazdır ancak bazen dengesiz ısınması bataryasını dengesiz bir şekilde bitmesi veya farklı geliştirilmemiş yanları bulunuyordu note 9 serisinde ise note 8 pro da ki hata düzeltmeleri var yani açıkçası note 9 serisi note 8'in güncellenmiş versiyonu diyebiliriz eğer 2800 TL'lik bir telefon alayım ve cebimde daha çok para kalsın 500 TL ile Kalan 500 TL ile nusret'e gidip yemek yiyeyim dersen bu senin için daha karlı olur diye düşünüyorum ancak uzun süre kullanmak istiyor kesenin ağzını birazcık açmalısın ve bana kalırsa alman gereken telefon mi note 10 lite çünkü not almayı güçlü bir ekran teknolojisine sahip ve gerçekten alınabilirmi telefon fiyatı da 3500 TL bandında eğer telefonla ilgilenirsen SDN ekibinin veya başka ekiplerin YouTube kanallarının çektiği videoları izleyebilirsin tabii onlar tamamen doğru olmasa da note 10 lite kullanan bir kişiye bunun sorabilirsin en iyi öneriyi ondan alırsın çünkü çoğu firma YouTube kanalı bunları denemeden kullanıyor SDN'nin farkını da buradan anlıyoruz

merhaba ben bu telefonu yani şu anda kullanmış oldum ve bu mesajı da yazmış oldum telefonu senin vs SDN nin önerileri sayesinde aldım daha öncesinde de birçok yerden bu telefonu araştırmıştım ancak şunu kesinlikle tüm kullanıcıların itiraf etmesi gerekiyor kullandığım 3 farklı 10000000 ve üzeri indirilmiş gpu ve batarya ısısını ölçen uygulamalardan baktım kontrol ettim ve redmi note 8 pro aldığına dair artık evimde kanıtlarım var redmi note 8 pro bir saati geçen tüm yüksek performans gerektiren oyunlarda gerçekten ısınıyor cihazı ilk aldığınız gün birkaç kez ısınmaz soğur ve soğuk kalır ancak sonrasında cihazın ısındığını görebilirsiniz ben size güvenerek bu telefonu aldım ve size hala güveniyorum telefondan da memnunum sadece ısı ütfen inkar etmeyin çünkü ısındığını inkar ederseniz benim gibi birçok kişi ısınmıyor diye bu telefon alacak ve 54 dereceye çıktığında üzülecek tir .tıpkı benim gibi . benimh için oyun oynarken ısı çok önemli bir fark değil çünkü ısı yalıtımı olan bir kılıf kullanıyorum ve ısı benim elime gelmiyor yine de teşekkür ederim ancak şunu da söylememiz gerekiyor ki redmi note 8 pro ısındığında daha iyi çalışıyor bu da bir gerçek bu da redmi note 8 pro nun mediatek helio g90t işlemcisinin bir özelliği sıcak ortamlarda daha iyi çalışıyor ve daha yüksek performans veriyor aynı zamanda da sıvı soğutma olduğu için ne kadar ısınırsın ısınırsın 54 derecede olsa 5-6 dakika içerisinde soğuk bir konuma kendini getirebiliyor oyunu kapattığınızda ancak ısındığını lütfen inkar etmeyelim eğer isterseniz bu konu hakkında sizlerle daha çok konuşabiliriz profesör
ancak max (45 derece olmalıdır) yoksa üstü tehlikelidir. 45 i geçince kasma yaşanıyor
Cok Tesekkurler ben Iphone 7Plus kullaniyordum isinma sorunu cok olmasa bile yarim saat oynadiktan sonra bir saat bir bucuk saat kapatiyorum yani diyecegim su ben telefonda ard arda 2-3 saat oynamam en fazla 45 dakika yani emin degilim kafam cok karisik sizce Note 8 Pro alinir mi?

yıldızından bahsettiğim şey ısının dağılmaması değil ısının elime vermemesi ben orada kendimi iyi ifade edemedim bu benim hatam ve şu konuda sana katılıyorum ki günlük hayatta hiçbir şekilde ısınmıyor maksimum 35 derece ancak oyun oynarken ısındığını söyleyebiliriz eğer üst ayarlarda oynuyorsanız.abartıldığı kadar günlük hayatta ısınmıyor ancak 2 saati geçen kullanımlarda ısınıyor hatta bazen 1 saat:)

redmi note 8 pro veya redmi note 9s veya redmi note 9 pro tercih edebilirsin
Note 9S olabilir ancak bilmiyorum Redmi Note 8 Proda olabilir kafam cok karisik haftaya alacagin Insallah telefon fiyatlasri yukselmez.