Bence en doğru seçim Mİ5 olur.
G5 ve V10'u tekrar kurcaladım bugün mağazada. Sanırım V10 alacağım. Hepsiburada'da 32 gb versiyonu 1800 lira. Dist garantili G5'ler 2200-2300'lerden başlıyor. Bütçemi zorlar.
1800 lira vereceksen hakkını verecek bir telefon al. V10 o parayı hak etmeyen bir telefon ne yazık ki. G5 al bana sorarsan.
Bro ben performans anlamında dedim. Ben bir süre g4 de kullandım işlemci aynı arada takılmalar da oldu oyunlarda da aynı şekilde. Telefonun birçok özelliği üst düzey bunu kabul ediyorum fakat arkadaş şimdi alırsa 2 sene sonra performansından ne kadar memnun kalacak? Biz burada bir telefonu kötüleyip para falan kazanmıyoruz fakat o cihaz gerçekten pahalı bir cihaz.lgv10 64 gb lux beyaz kullanıyorum memnun bir şekilde şuana kadar sıkıntı yaşamadım parasını hak etmeyen diyen cihazı eline alıp bir kullansın 1 hafta sonra ediyormu etmiyor mu görelim dışardan anakart numarasına bakıp yoh bu kötü demekle olmuyor malzeme kalitesi olarak eğilmeyen bükülmeyen ender cihazlardan performans olarak gta sa vs üst ayarda oynanabiliyor
g5 de bükülme sorunu olabilir kılıfsız kullanımda
mi5 de iyi ama yedek parça ve sar değerleri sıkıntılı bir cihaz
Bro ben performans anlamında dedim. Ben bir süre g4 de kullandım işlemci aynı arada takılmalar da oldu oyunlarda da aynı şekilde. Telefonun birçok özelliği üst düzey bunu kabul ediyorum fakat arkadaş şimdi alırsa 2 sene sonra performansından ne kadar memnun kalacak? Biz burada bir telefonu kötüleyip para falan kazanmıyoruz fakat o cihaz gerçekten pahalı bir cihaz.