Telefon Önerisi

Surface

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Mİ 5 alacaksanız eğer SAR değerini göz önünde bulundurun derim ben.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
G5 ve V10'u tekrar kurcaladım bugün mağazada. Sanırım V10 alacağım. Hepsiburada'da 32 gb versiyonu 1800 lira. Dist garantili G5'ler 2200-2300'lerden başlıyor. Bütçemi zorlar.

1800 lira vereceksen hakkını verecek bir telefon al. V10 o parayı hak etmeyen bir telefon ne yazık ki. G5 al bana sorarsan.

lgv10 64 gb lux beyaz kullanıyorum memnun bir şekilde şuana kadar sıkıntı yaşamadım parasını hak etmeyen diyen cihazı eline alıp bir kullansın 1 hafta sonra ediyormu etmiyor mu görelim dışardan anakart numarasına bakıp yoh bu kötü demekle olmuyor malzeme kalitesi olarak eğilmeyen bükülmeyen ender cihazlardan performans olarak gta sa vs üst ayarda oynanabiliyor

g5 de bükülme sorunu olabilir kılıfsız kullanımda

mi5 de iyi ama yedek parça ve sar değerleri sıkıntılı bir cihaz sar bir şekilde halledilir yedek parça da bekleme olayı sıkmazsa dışarıdan sipariş veirim derseniz güzel cihaz

Son düzenleme:

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
lgv10 64 gb lux beyaz kullanıyorum memnun bir şekilde şuana kadar sıkıntı yaşamadım parasını hak etmeyen diyen cihazı eline alıp bir kullansın 1 hafta sonra ediyormu etmiyor mu görelim dışardan anakart numarasına bakıp yoh bu kötü demekle olmuyor malzeme kalitesi olarak eğilmeyen bükülmeyen ender cihazlardan performans olarak gta sa vs üst ayarda oynanabiliyor

g5 de bükülme sorunu olabilir kılıfsız kullanımda

mi5 de iyi ama yedek parça ve sar değerleri sıkıntılı bir cihaz
Bro ben performans anlamında dedim. Ben bir süre g4 de kullandım işlemci aynı arada takılmalar da oldu oyunlarda da aynı şekilde. Telefonun birçok özelliği üst düzey bunu kabul ediyorum fakat arkadaş şimdi alırsa 2 sene sonra performansından ne kadar memnun kalacak? Biz burada bir telefonu kötüleyip para falan kazanmıyoruz fakat o cihaz gerçekten pahalı bir cihaz.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Bro ben performans anlamında dedim. Ben bir süre g4 de kullandım işlemci aynı arada takılmalar da oldu oyunlarda da aynı şekilde. Telefonun birçok özelliği üst düzey bunu kabul ediyorum fakat arkadaş şimdi alırsa 2 sene sonra performansından ne kadar memnun kalacak? Biz burada bir telefonu kötüleyip para falan kazanmıyoruz fakat o cihaz gerçekten pahalı bir cihaz.

pahalı dersen kesinlikle karşı çıkmam evet günümüz gelir düzeyine pahalı kaçan birçok telefondan sadece bir tanesi ama değmez diyip geçersen orada dur derim hani taş atıp kaçan çocuklar gibi olur.Performans kısmında ise kullanım şekline göre değişir neden se bende takılma tekleme olmuyor ha şimdi s7 yi kilitlemeyi becerebilen arkadaşım var sistem kitlenmiş hiçbir tepki yok cihazı aldı koşa koşa bana geldi bunun sonucunda buraya s7 kitleniyor donuyor demem doğru olmaz değil mi

son olarak 300-3500 tl verilip bükülen cihazlar var örnek verebilirim birkaç markanın ama seven arkadaşlara kötülüyor gibi olmaması için yazmadım farklı markalar şimdi o cihaz ikiye katlanıyor ama performanslı parasını hak ediyor

e bu cihazın da performansı onlardan düşük ama bükülmüyor yan çelik kısımı çekiç olarak kullan el ile bükülmesi zor bi cihaz e bu parasını hak etmiyor diyorsunuz

sizce burada biraz haksızlık olmuyor mu ?

kimi cihaz malzeme kalitesi ile ön plana çıkar yüksek ister kimi işlemcisiyle kimi kamerasıyla hak eder etmez kişisel görüşündür ama hani 220 küsür mesajı olan birisi de cihazları farklı açılardan değerlendirip açıklayıp ben olsam donanım zayıflığından tercih etmezdim diyebilir.

inanın bu mesajım size karşı oluşan tepki anlamında değil genel anlamda sevmediğim marka bile olsa o cihazın emek verilen bir yanını illa görürüm ve isterim ki tüm arkadaşlarımız ince detayları yakalasın

edge ekranı kırıp kullanamayan arkadaş kötü diyip geçerse daha dikkatli kullanacak arkadaşa yazık olur

tekrardan bu mesaj kesinlikle size tepki değil genel anlamda aklımdan geçen konuyu belirtmek amaçlı iyi geceler dilerim