Telefon önerisi

serdarkrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1800 liralık bir bütçem var şarjı gün içinde yetsin ısınma ve kronik sorunu olmayan bir telefon önerisi olan var mı ? lg g4 için kronik sorunu var saatli bomba diyorlar sizce doğru mu ?

the imam50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Teknosada z5 seri sonu indiriminde fiyatı gayet uygun onu incele istersen siyah ve beyaz renk indirime girmişti siyah tükenmiş. Bu fiyat bandında en iyi telefonlardan biri tavsiye ederim fiyatta uygun herzaman denk gelmez.

the imam50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Teknosada z5 seri sonu indiriminde fiyatı gayet uygun onu incele istersen siyah ve beyaz renk indirime girmişti siyah tükenmiş. Bu fiyat bandında en iyi telefonlardan biri tavsiye ederim fiyatta uygun herzaman denk gelmez.
Mesajı yazdıktan sonra kontrol etmek için siteye baktım beyazda tükenmiş sadece mağzalarda sana yakın olan teknosa varsa yine bakabilirsin.

the imam50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Mesajı yazdıktan sonra stoğu kontrol etmek için siteye baktım beyazda tükenmiş sadece mağzalarda kalmış sana yakın olan teknosa varsa yine bakabilirsin.

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
g4 için saatli bomba tabiri bence şehir efsanesi :D bende almadan önce tereddütteydim ama kullanınca hiç öyle olmadığını gördüm. 3 aydır kullanıyorum herhangi bir kasma ya da takılma olmadı

the imam50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Mesajı yazdıktan sonra stoğu kontrol etmek için siteye baktım beyazda tükenmiş sadece mağzalarda kalmış sana yakın olan teknosa varsa yine bakabilirsin.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Kardeşim 4 aydır Samsung Galaxy A7 2016 kullanıyorum. İphone 6s cihazımı kardeşime hediye olarak verdim. Bir anlık kararla gittim Samsung Galaxy A7 2016 modeli aldım. Ve sonuç gerçekten mükemmel. Fiyatı 1800 TL Vatan Bilgisayarda. Metal ve cam kasası tasarım süper ötesi ve fazlalıkla premium hissi veriyor. 3300 mah pili ile yoğun kullanımda 1 günü rahatlıkla çıkarırsın. Gayet memnunum tavsiye ederim dostum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kardeşim 4 aydır Samsung Galaxy A7 2016 kullanıyorum. İphone 6s cihazımı kardeşime hediye olarak verdim. Bir anlık kararla gittim Samsung Galaxy A7 2016 modeli aldım. Ve sonuç gerçekten mükemmel. Fiyatı 1800 TL Vatan Bilgisayarda. Metal ve cam kasası tasarım süper ötesi ve fazlalıkla premium hissi veriyor. 3300 mah pili ile yoğun kullanımda 1 günü rahatlıkla çıkarırsın. Gayet memnunum tavsiye ederim dostum.
ben samsung taraftarıyımda 6sden a7ye geçmek nedir e yuh be

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
ben samsung taraftarıyımda 6sden a7ye geçmek nedir e yuh be

Haklısın pek mantıklı gelmiyor ama kardeşimden daha değerli değil dostum :) Daha sonrada param olmadığı için bütçeyi aşmadan gittim 1600 tl ye internetten a7 aldım ve gram kadar şikayetim de yok iphone nun yaptığı her işlemi fazlasıyla yapıyor :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Haklısın pek mantıklı gelmiyor ama kardeşimden daha değerli değil dostum :) Daha sonrada param olmadığı için bütçeyi aşmadan gittim 1600 tl ye internetten a7 aldım ve gram kadar şikayetim de yok iphone nun yaptığı her işlemi fazlasıyla yapıyor :D
Note 4 varken a7 :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
A7 yi kimseye tavsiye etmiyorum grafik birimi inanılmaz başarısız gerisi iyi alıcaksanız note 4 ve üstünü alın

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Huawei G8 veya Gm 5 plus alabilirsiniz . İthalatçı Garantili de sıcak bakıyorsanız onerimişler

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
A7 yi kimseye tavsiye etmiyorum grafik birimi inanılmaz başarısız gerisi iyi alıcaksanız note 4 ve üstünü alın

Sadece grafik birimi için bir cihazı kötülemenin manası yok ki. Zamanında defalarca telefon değiştim gerek ios gerek android olarak neyin ne olduğunu biliyorum murat kardeşim. Diyeceğim o ki note 4 iyi bir cihaz evet ama a7 yi de yabana atmanın hiçbir mantığı yok. Mali T720 grafik işlemcisi çok başarılı değil tamam ama ben 4 aydır bu sorunun en ufak bir olumsuz yanını görmedim. Zaten şimdiki cihazların hepsi üç aşağı beş yukarı aynı donanımda ufak şeyleri değiştirip 300-500 tl fark koyup piyasaya sürüyorlar. Neyse Samsung'a selam yola devam dostum benden bu kadar :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sadece grafik birimi için bir cihazı kötülemenin manası yok ki. Zamanında defalarca telefon değiştim gerek ios gerek android olarak neyin ne olduğunu biliyorum murat kardeşim. Diyeceğim o ki note 4 iyi bir cihaz evet ama a7 yi de yabana atmanın hiçbir mantığı yok. Mali T720 grafik işlemcisi çok başarılı değil tamam ama ben 4 aydır bu sorunun en ufak bir olumsuz yanını görmedim. Zaten şimdiki cihazların hepsi üç aşağı beş yukarı aynı donanımda ufak şeyleri değiştirip 300-500 tl fark koyup piyasaya sürüyorlar. Neyse Samsung'a selam yola devam dostum benden bu kadar :)
güncel oyunlarda sorun yaşatır aynı fiyat note 4 her yönden çok daha başarılı

serdarkrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşhir ürünü olarak kullanılan telefonlar değil mi onlar bir sıkıntı falan çıkar mı onlarda ?

serdarkrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim önerileri değerlendirip aldığım telefonu ve memnuniyet derecemi yazarım.

the imam50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
teşhir ürünü olarak kullanılan telefonlar değil mi onlar bir sıkıntı falan çıkar mı onlarda ?
Sanmam teşhir ürünü değil çünkü seri sonu indirimiydi ve çok kısa zamanda tükendi. Teşhir ve outlet farklı seri sonu farklı yanlış bilmiyorsam. Seri sonu satılan modelden ellerinde sayı olarak az kalınca yerine yeni model getirmek için kalan stoğu uygun fiyata eritmek benim aklımın erdiği. Buda sony x serisi çıktığı için galiba z5 yerini x serisine bırakacak.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Şimdi şöyle düşünün.

899 liraya satılmış tt175 ile CPU frekans hızı haricinde benzer donanıma sahip. (Mali T720)

Peki bu iki cihaz da 799 liraya satılmış olan Lenovo P70 ve 1099 liraya satılmış Xperia C4'ten kötü performans sunuyor. Tt175 fiyatı itibariyle bir nebze kabul edilebilir ama A7 2016 alıp bir de bunu önermeniz normal değil. O fiyata Note 4 S6 gibi donanım canavarları bulunuyorken.

Arkadaşa önerim G5 // Note 5 // P9 üçlüsünden birisi olur.

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Şimdi şöyle düşünün.

899 liraya satılmış tt175 ile CPU frekans hızı haricinde benzer donanıma sahip. (Mali T720)

Peki bu iki cihaz da 799 liraya satılmış olan Lenovo P70 ve 1099 liraya satılmış Xperia C4'ten kötü performans sunuyor. Tt175 fiyatı itibariyle bir nebze kabul edilebilir ama A7 2016 alıp bir de bunu önermeniz normal değil. O fiyata Note 4 S6 gibi donanım canavarları bulunuyorken.

Arkadaşa önerim G5 // Note 5 // P9 üçlüsünden birisi olur.

Dostum çok haklısın ama grafik işlemcisi çok fazla oyun oynayan arkadaşlarca önemlidir aslında. Eğer böyle birşey belirtilseydi önermeyebilirdim ama normal sınırlar içerisinde A7 2016 hiçbir sorun çıkarmıyor. Hem de fazla şekilde zorladığım halde. Tabiki bir S6 yada Note 5 kadar güçlü değil ama orta sınıf segmentini zorlayan bir cihaz da denilebilir.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Dostum çok haklısın ama grafik işlemcisi çok fazla oyun oynayan arkadaşlarca önemlidir aslında. Eğer böyle birşey belirtilseydi önermeyebilirdim ama normal sınırlar içerisinde A7 2016 hiçbir sorun çıkarmıyor. Hem de fazla şekilde zorladığım halde. Tabiki bir S6 yada Note 5 kadar güçlü değil ama orta sınıf segmentini zorlayan bir cihaz da denilebilir.
Samsung Minilerden çok ah aldı diye miniyi bırakıp A'ya geçti. Bu arada şaşırdım sorun çıkarmıyor dediğinize çünkü biraz araştırma yapsanız A5/A7 2016 kullanıcı kulüplerinin genel problemi stabilite anlamında problemler yaşaması. İlk nesil Alar bile o zayıf S615 ile 7580'i geçiyor. Siz düşünün durum ne kadar vahim. 7580 daha çok Samsung'un Note 3 ve S4 zamanlarında Octa işlemcilerine benziyor. Mevsimlik çiçek gibi ilk başta iyi gibiyken bir anda soluyor. Gerçekten mevsimlik çiçeklere benziyor orta segment Samsungların performansı. Ama 7420'ye lafım yok şahsen Note 5 kullanıyorum ve gayet iyi performansı var.

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Samsung Minilerden çok ah aldı diye miniyi bırakıp A'ya geçti. Bu arada şaşırdım sorun çıkarmıyor dediğinize çünkü biraz araştırma yapsanız A5/A7 2016 kullanıcı kulüplerinin genel problemi stabilite anlamında problemler yaşaması. İlk nesil Alar bile o zayıf S615 ile 7580'i geçiyor. Siz düşünün durum ne kadar vahim. 7580 daha çok Samsung'un Note 3 ve S4 zamanlarında Octa işlemcilerine benziyor. Mevsimlik çiçek gibi ilk başta iyi gibiyken bir anda soluyor. Gerçekten mevsimlik çiçeklere benziyor orta segment Samsungların performansı. Ama 7420'ye lafım yok şahsen Note 5 kullanıyorum ve gayet iyi performansı var.

Evet hiçbir sorun çıkarmıyor. Ayrıca ben normal bir kullanıcı değilim android sistemimin tüm kaynaklarını ve özelliklerini fazlasıyla kullanan profesyonel kullanıcıyım da denilebilir. Yani Exynos 7580 işini gayet iyi yapıyor. Hatta ablama da 1 ay önce A5 2016 aldık ve o da ileri bir kullanıcı olmasına rağmen takılma sorun donma gibi sorunlarla karşılaşmıyor ve gayet iyi. Tabi görecelidir aslında en büyük etken kullanıcının kendisir. Umarım anlatabildim dostum :)

RK7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
100 lira daha verip hepsiburadadan ithalatçı garantili note 5 alabilirsin. Lg g5 de güzel ve güncel bir cihaz ama eski bir lg kullanıcısı olarak lg nin samsunga göre daha az sağlamlığa önem verdiği sonucuna ulaştım. Note 5 her yönüyle harika. Lg g5 in sadece kamerasının geniş açılı olması note 5 e göre bir avataj.