Green_Ninja
Asistan
Biraz fiyatı daha uçuk g4 den sanki s6 ınınAlma G4 kasa kalitesi çok kötü işlemci bakımından da S6 dan geri hem S6 da kablosuz şarj var hızlı şarj var bunlar çok önemli özellikler
Biraz fiyatı daha uçuk g4 den sanki s6 ınınAlma G4 kasa kalitesi çok kötü işlemci bakımından da S6 dan geri hem S6 da kablosuz şarj var hızlı şarj var bunlar çok önemli özellikler
Biraz fiyatı daha uçuk g4 den sanki s6 ının
Dikkat ettiyseniz yazimda z5c modelinin batarya performansinin gundelik kullanimda iyi oldugunu belirttim. Kotu demedim. Ayrica yazimda z5c'nin batarya performansini s6,g4,note 4 ile kiyaslamadim. Olagan durumundan bahsettim.Yapmayın hocam ya pili çok üstün değil ancak S6 G4 den bariz üstün en azından günü çıkarıyor günlük kullanımda ılık oluyor kaldı ki oyun oynamak için telefon alanlar gitsin konsol alsın bunlar telefon adı üstünde oyun bilgisayarı değiller ya.
Dikkat ettiyseniz yazimda z5c modelinin batarya performansinin gundelik kullanimda iyi oldugunu belirttim. Kotu demedim. Ayrica yazimda z5c'nin batarya performansini s6,g4,note 4 ile kiyaslamadim. Olagan durumundan bahsettim.
Sony xperia z5c modelinin batarya performansi gundelik islerde basarili. Fakat ust seviye oyun oynamaya basladiginizda batarya performansi dusuyor. Bunun sebebi snapdragon 810 islemcisi. Oyun oynamaya basladinda islemci daha fazla guc sunabilmek icin guclu olan a57 cekirdeklerinide aciyor. Iste o zaman guc arttigi icin batarya performansi dusuyor. Z5c nin batarya performansi bu sekildedir.
Hocam apple fan boylarından bıktım artık6s al keyfine bak
Nabıyım bıktıysanHocam apple fan boylarından bıktım artık
Yani sende büyük ihtimal duymuşsun bi yerden benchmarkda dünya birincisi falan direk atlamışşsınNabıyım bıktıysan
Benim için en iyisi o olduğundan öyle yazdım